Regjistruar: 02/04/2006 Vendbanimi: gjermani Mesazhe: 1543
uturak loooooooool ..dava plere eshte :p
__________________ Der Leib ist eine großse vernunft,eine vielheit mit einem Sinne,ein Krieg und ein Frieden,eine Herde und ein Hirt ..(Nietzsche)
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2007 Vendbanimi: asgjekundi Mesazhe: 1119
Citim:Po citoj ato që tha elissa uturak loooooooool ..dava plere eshte :p hahaha aktualisht jo
Citim:Po citoj ato që tha elissa uturak loooooooool ..dava plere eshte :p
shterpe ce do aman ..te hyn ne pune ??? :p
Bashkangjitje: impala.jpg Ky file është shkarkuar 15 herë.
Citim:Po citoj ato që tha elissa shterpe ce do aman ..te hyn ne pune ??? :p pendohu! nuk me hyn ne pune por me sjell ne pune dhe me con ne shtepi cdo dite
Citim:Po citoj ato që tha elissa shterpe ce do aman ..te hyn ne pune ??? :p
hu humbold universität lool ..shi shi si shet mend dreqi une kam shofer persona l lool (tramvajen)
Citim:Po citoj ato që tha elissa hu humbold universität lool ..shi shi si shet mend dreqi une kam shofer persona l lool (tramvajen) humbi ajo e para eshte me e mire
Citim:Po citoj ato që tha elissa hu humbold universität lool ..shi shi si shet mend dreqi une kam shofer persona l lool (tramvajen)
bikota p.s per ke e ke fjalen ??
Citim:Po citoj ato që tha elissa bikota p.s per ke e ke fjalen ?? tavernen...per ke tjeter
Citim:Po citoj ato që tha elissa bikota p.s per ke e ke fjalen ??
ene po ku ta di une ... kujtova per makinen e pare
Citim:Po citoj ato që tha elissa ene po ku ta di une ... kujtova per makinen e pare ne cilen foto?
Citim:Po citoj ato që tha elissa ene po ku ta di une ... kujtova per makinen e pare