Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

hahaaaa je me te vertete interesant...
kerkon si e si te kapesh ... qofte edhe kot fare...
karaktesistike e pleqve te frustruar kjo...

bad-nuk me ka dhene njeri doren per plak dhe nuk ja kam aspak nevojen njeriu,sidomos personave si ti.Po te jesh me banim ketu ne UK a mund te bejme nje takim dhe do me shohesh se sa plak jam.

REAGIMI I PARE: BLUSHI JEP DOREHEQJE SI KRYETAR I GRUPIT PARLAMENTAR TE PS.mBASE MBAS TIJ E BENE KETE GJE EDHE edvini.

Beldumi cna thua tani.Kriza filloi brenda partise qe  ti simpatizon.PS tani eshte ne shok.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 00:22
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Urime urime... ja edhe dy vjet do ta "afganizojne" akoma me teper Shqiperine... te ashtuquajturet demokrate...

Ah paska dhene doreheqjen Blushi...
s'me plas trapi... nip i Nanos eshte ai... s'kemi ci duam jo!

Edvinit ti marrin pleshtat ata qe s'e duan, ata fashistet te vetequajtur demokrat!!!

Gjithsesi une po te kisha mundesi do t'i beja urimet e mia Topit per postin e ri!
Tek e fundit... ky fat na ra... eshte si eshte ...

Pune te mbare zoti Topi... por kujdes me TOP-in...

p.s : plako nuk jam ne UK jo... po mezi pres te te takoj aq shume po ma ndjen.

Peace! Kesaj here po shtoj edhe " ORDEM E PROGRESUS "

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 00:39
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Beldumi cna thua tani.Kriza filloi brenda partise qe  ti simpatizon.PS tani eshte ne shok. [/B]

Ca the me se nuk e kapa mire,partia qe simpatizoj??? Nuk jam simpantizant partish une djali,mos me ngatrron me ndonje tjeter.
Jeni qesharake me verte,te shash nje lider te nje partie detyrimisht duhet te jesh simpantizant me tjetrin ??
Dikur kam kritikuar Edin sdoli njeri te me thoshte qe je simpantizant i pd-se.

Rri mo djale rehat ne mes te Londres sic e the dhe mos u merr me politike kot se ste jep buke qe ketej ajo.Je per te ardh keq,me vjen keq qe po ta them,dhe vije vath ne vesh qe sperkrah asnje lloj partie.Perkrah cdo shqipetar qe jeton ne shqiperi(po ecitoj kete) qe jeton ne shqiperi,dhe qe e di ku i pikon catija.
As qe dua tja di kush vjen e kush iken,dua te di cfare do bej ai qe do vij per kete te mjere Shqiperi.

Gjithesesi urime presidentit te ri..

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 00:52
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Blendo nuk thu me mire qe mbaroi kjo pune....se na merziten....terci verci per cdo gje neve...sdime me u marre vesht si njerez ....

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:00
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

E rendesishme eshte qe vendi u be me president pastaj t'ia leme kohes paragjykimet megjithese ma ndjen zemra qe Bamiri do te jete me te vertete ne lartesine e duhur.

Edhe njiher urime presidentit te ri .

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:05
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

ej shyqyr... tpakten kemi dhe president te pashem..keta te majtet pervec edvinit jane dhe ugly.... ...
urime Bamir Topit.....hajt per hajer...

nanoja bo mire te dali ne pension....mvje keq s eka me u bo si majkell xhekson...bo ne face lift surrati i atij ..pfff mij arash...lol

me mfal ju simpatizantet e PS po sme pelqejn fytyrat e shemtuta...

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:10
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
ej shyqyr... tpakten kemi dhe president te pashem..keta te majtet pervec edvinit jane dhe ugly.... ...
urime Bamir Topit.....hajt per hajer...

nanoja bo mire te dali ne pension....mvje keq s eka me u bo si majkell xhekson...bo ne face lift surrati i atij ..pfff mij arash...lol

me mfal ju simpatizantet e PS po sme pelqejn fytyrat e shemtuta...

elsa kushedi si e ke te dashurin dhe/ose burrin ti kur te duket Topi i pashem... :o

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:15
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Blendo nuk thu me mire qe mbaroi kjo pune....se na merziten....terci verci per cdo gje neve...sdime me u marre vesht si njerez ....

tresho ashtu them edhe une.
Presidenti ishte nje preteks qe tu hiqte mendjen njerezve qe gomari nuk calon te zgjedhja e presidentit,por te dritat,te uji,etj etj..
Po si popull qe jemi,cudia me e madhe 3 dite do zgjasi.Do mesohemi edhe pa drita,pa uje,pse ca ka me shume Uganda..ehh mjere naaaaa.

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:18
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

elsa kushedi si e ke te dashurin dhe/ose burrin ti kur te duket Topi i pashem... :o

po ste ve faj ty se nuk bo pjes nga shoqata e mehskujve kshuqe smerr vesh ...lol...i don't know if its a good thing or a bad thing

bamiri eshte burre fisnik...sme pelqejn pretty boys mua...pastaj shije shije kjo dynja .......
kurse persa i perketpreferences time personale...crendesi ka....nqs je kurioz ta tregoj dhe shife....per syte e mi o me i miri ne bote ..

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:26
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi

Ca the me se nuk e kapa mire,partia qe simpatizoj??? Nuk jam simpantizant partish une djali,mos me ngatrron me ndonje tjeter.
Jeni qesharake me verte,te shash nje lider te nje partie detyrimisht duhet te jesh simpantizant me tjetrin ??
Dikur kam kritikuar Edin sdoli njeri te me thoshte qe je simpantizant i pd-se.

Rri mo djale rehat ne mes te Londres sic e the dhe mos u merr me politike kot se ste jep buke qe ketej ajo.Je per te ardh keq,me vjen keq qe po ta them,dhe vije vath ne vesh qe sperkrah asnje lloj partie.Perkrah cdo shqipetar qe jeton ne shqiperi(po ecitoj kete) qe jeton ne shqiperi,dhe qe e di ku i pikon catija.
As qe dua tja di kush vjen e kush iken,dua te di cfare do bej ai qe do vij per kete te mjere Shqiperi.

Gjithesesi urime presidentit te ri..

Vertet qe ti dhe ndonje tjeter jeni bere per te qare hallin.Ti nuk je simpatizant partish por simpatizant individesh ndofta.Une mendoj se jeni ju qe beheni qesharak kur me ato qe thua bie me kembet e tua brenda.Mua mos ma qaj hallin se cfare do te beje.Une e beje cdo gje per hobi ne kohen e lire dhe jo se do me japi buke.Une cdo gje e kam ne terezi.Drita e uje kam sa te duash, pune po ashtu,por une dua qe edhe vendi im te eci perpara si gjithe lindja jo te bejme zgjedhje si ne Itali, sepse ashtu i do qefi nje njeriu te c'ekuilibruar.Nuk ka fuqi ai popull qe te beje ashtu si do menderja nje kryetari partie,kushdo qofte ai.Edhe ne qe kemi ikur nuk e kemi bere nga qefi mor zoteri.Duke mos pare asnje perspektive per vete dhe per femijet u detyruam te marrim rruget..Ti duhet te dish edhe kete se pa ata mbi 1 milion shqiptar ne kurbet ,ai vend do ta kishte shume probleme.Ne jetojme vetem me trup ketej por me shpirt e zemer jemi aty,sepse aty kemi njerezit tane,kemi shtepite tona,kemi varret e te pareve,kemi shoket dhe miqte tane.Ne kemi mall per ato rrugica te varfera qytetesh ku u rritem dhe nuk i ndrrojme me bulevardet e fameshme te perendimit.Ka apo nuk ka drita ose uje ne do te vijme aty,sepse ai eshte vendi jone.Jane te kota thirrjet e tua qyqare per te mos ardhur aty se na mungoka uji dhe disa ore drita.Kjo eshte propagande e turpeshme e antikombetare.

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:38
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar