IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Citim: Po citoj ato që tha Bledumi
Ca the me se nuk e kapa mire,partia qe simpatizoj??? Nuk jam simpantizant partish une djali,mos me ngatrron me ndonje tjeter.
Jeni qesharake me verte,te shash nje lider te nje partie detyrimisht duhet te jesh simpantizant me tjetrin ??
Dikur kam kritikuar Edin sdoli njeri te me thoshte qe je simpantizant i pd-se.
Rri mo djale rehat ne mes te Londres sic e the dhe mos u merr me politike kot se ste jep buke qe ketej ajo.Je per te ardh keq,me vjen keq qe po ta them,dhe vije vath ne vesh qe sperkrah asnje lloj partie.Perkrah cdo shqipetar qe jeton ne shqiperi(po ecitoj kete) qe jeton ne shqiperi,dhe qe e di ku i pikon catija.
As qe dua tja di kush vjen e kush iken,dua te di cfare do bej ai qe do vij per kete te mjere Shqiperi.
Gjithesesi urime presidentit te ri..
Vertet qe ti dhe ndonje tjeter jeni bere per te qare hallin.Ti nuk je simpatizant partish por simpatizant individesh ndofta.Une mendoj se jeni ju qe beheni qesharak kur me ato qe thua bie me kembet e tua brenda.Mua mos ma qaj hallin se cfare do te beje.Une e beje cdo gje per hobi ne kohen e lire dhe jo se do me japi buke.Une cdo gje e kam ne terezi.Drita e uje kam sa te duash, pune po ashtu,por une dua qe edhe vendi im te eci perpara si gjithe lindja jo te bejme zgjedhje si ne Itali, sepse ashtu i do qefi nje njeriu te c'ekuilibruar.Nuk ka fuqi ai popull qe te beje ashtu si do menderja nje kryetari partie,kushdo qofte ai.Edhe ne qe kemi ikur nuk e kemi bere nga qefi mor zoteri.Duke mos pare asnje perspektive per vete dhe per femijet u detyruam te marrim rruget..Ti duhet te dish edhe kete se pa ata mbi 1 milion shqiptar ne kurbet ,ai vend do ta kishte shume probleme.Ne jetojme vetem me trup ketej por me shpirt e zemer jemi aty,sepse aty kemi njerezit tane,kemi shtepite tona,kemi varret e te pareve,kemi shoket dhe miqte tane.Ne kemi mall per ato rrugica te varfera qytetesh ku u rritem dhe nuk i ndrrojme me bulevardet e fameshme te perendimit.Ka apo nuk ka drita ose uje ne do te vijme aty,sepse ai eshte vendi jone.Jane te kota thirrjet e tua qyqare per te mos ardhur aty se na mungoka uji dhe disa ore drita.Kjo eshte propagande e turpeshme e antikombetare.