Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Para disa kohesh nje miku im kritik arti me thoshte se levdatat te shkruesit e rinj ,bartin rrrezikun e hermetizimit te tyre; qe dmth shpesh duke dashur te mbeten ne lartesine e kritikes pozitive perdorin fjalelidhje qe veshtire te kuptohen vecse nga mendja e tyre.
indirekt dikush mori dy komplimente dhe...cte shihja me pas...kishte shkruar sikur kish pire LSD.
Pastaj duke soditur germebashkimet pashe serish ndjesite e gomarit qe betohej se zeri i mendjes dhe zeri i tij ishte ne sintoni te plote me ate te birbilave dhe kanarinave.
PS: dreqi ta marre; me duket se u hermetizova edhe une

shume lezetshem

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Prill 2008 22:28
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Para disa kohesh nje miku im kritik arti me thoshte se levdatat te shkruesit e rinj ,bartin rrrezikun e hermetizimit te tyre; qe dmth shpesh duke dashur te mbeten ne lartesine e kritikes pozitive perdorin fjalelidhje qe veshtire te kuptohen vecse nga mendja e tyre.
indirekt dikush mori dy komplimente dhe...cte shihja me pas...kishte shkruar sikur kish pire LSD.
Pastaj duke soditur germebashkimet pashe serish ndjesite e gomarit qe betohej se zeri i mendjes dhe zeri i tij ishte ne sintoni te plote me ate te birbilave dhe kanarinave.
PS: dreqi ta marre; me duket se u hermetizova edhe une :D

hahahahahaha, te behemi te drejte kur urrejtja per diken te jep  frymzim te tille te shkruash me kaq  lezet!!durtrokitje, sinqerisht, brravo:):) edhe une e shijoj.por beju i drejt asgje nuk eshte bashkangjitur, njeiu i vertet = filozofi (per mendimin tim)

kemi patur nje perplasje, qe ti ja fillove por nuk e kam mbajtur urrejtjen, cfare halli ke!? beju direkt kur do sulmosh diken, kur urren diken thuaje haptas, beju burre. pse shkon anash e anash, dhe analizon cdo gje dhe flet me pseudonime, pse me ndjek mbrapa dhe me thashetheme fillon te me marresh neper goje, gjoja se dukem shume depres tani (kishe theksuar). apo fakti qe une dukem depres dhe i lodhur ta jep shancin ty te perplasesh edhe njehere!?cfare tregon kjo per karakterin tend?

pra une rrezikoj duke qene gjithmon vetvetja, rrezikoj gjykimin dhe urrejtjen e njerzve si ti. dhe mbaj cdo perghethesi mbi vete.si thua ti? a duhet te ruhem dhe strukem nga tipa si ti?! 

po ti!?!? a ke hyre ne forum te kritikosh dhe te vezhgosh cdo fjale mendim ose ndjenj qe kam shprehur une!?!?  apo do vendosesh nje dite te shikosh hallet e tua. nese nuk ke halle dhe depressione ne jete, ndihmo diken, mos e shpenzo  kohen dhe mundin duke analizuar dhe duke deformuar karakterin e tjerve. askush nuk te ka sulmuar ty kurr, pse ti e ndjen te nevojshme te sulmosh te tjeret?!

po flas ne menyre te tille se nuk e ndjej te nevojshme te filloj te perplasem edhe njehere me ty, kto jane gjera te vogla. por te uroj me gjith zemer ta shprehesh urrejtjen me direkt.

kur te lodhesh duke gjykuar te tjeret na thuaj dicka mbi veten o burre i dheut. se ky forum eshte, ditar, na trego se je njeri me ndjenja dhe me telashe, ashtu sic bejne shume ne shkrimet e lira, ne zerat brenda meje, dhe ne ditet e mija pa ty,ku tregohen te ndergjegjshem me ne dhe vetveten, etj etj .dhe nese nuk ke depresive disoreder si kam une, na trego dicka, na ben per te qeshur me shume sic bere me ket analizim te lezetshem. 

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 00:29
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
gjithsesi nuk mund ta mohosh se ndonjeher gabimet kushtojne shtrenjte

PS: Si thoshte dikur nje antar i ri ne forum : - o shpirtra te medhenj me kenaqet...pastaj ne vazhdim te antaresise postonte me zgjuarsi...une mesoj nga ju...etj etj. tani sapo e lexova; duket teper depres.

vetem mos fol ne  menyre te tille o burre i dheut, se nuk eshte nje burreri te marresh diken neper goje, sulmo direkt podeshe.

depressionet i kam shprehur qe ne shkrimin e pare ne temen  "vetem" pse  deformon dhe shpifesh mbi karkaterin e tjetrit. kam. postuar mbi 400 shkrime, gjithmon ate qe ndjej per momentin shkruaj. a thua ti i mban mend te gjitha!? se me te verete po me frikeson, qe me ke ndjekur mbrapa cdo hap cdo fjale, cdo ndjenje qe kam shprehur. ktu ne amerike njerz si ti i quhen stalkers. so stop stalking me.  

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 00:59
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
.... ktu ne amerike njerz si ti i quhen stalkers. so stop stalking me.  

"ktu" nuk je ne Amerike

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 01:15
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Me ne fund mbaroi edhe e premtja dhe mezi po pres te caj ferren, i themi ne shqiptaret. Vallaj do ti pij nja dy amstel or hanniken se vdiqa nga stresi i javes qe nuk po mbaronte e nuk po mbaronte.

ciao tutti and have a nice weekend

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 01:38
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Kini parasysh se po shkruani ne forum publik ku mesazhet tuaja lexohen nga shume njerez.
Respektoni te tjeret ju lutem.

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 02:02
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha Trendafili i Kuq
Sa i ndyre eshte njeriu ndonjehere,per te shplare ndergjegjien nga ndonje ndjenje-faji ... gjen disa arsye koti justifikuese te cilat ne fund i beson dhe vete ...

Mjere ai qe fsheh vetveten nga pasqyra e te vertetes.

nuk e di se kujt i eshte drejtuar ky shkrim!? por me ka ngelur shume merak se eshte postuar pas nje komentit tim. ku kam shprehur thjesht lodhjen dhe urrejtjen qe kam folur shume, nje gje qe nuk e bej dita-dites ne jete rreale. ku kohet e fundit as te flas me njerz nuk me pelqen. nese jam keqkuptuar te kerkoj falje shume.

por mos ma ven fajin se ktu sidomos ne ket teme kam vezhguar nje menyre indirekte te foluri dhe te sulmuari qe thjesht nuk mund ta duroj dot.

nuk di asgje per ty, po supozoj se je vajze ne menyren e te folurit dhe emrit.

nese me ke gjykuar mua si te tille, jam plotsisht i bindur se ti je njeri i ceket. e humbur ne mendimet analizat dhe iluzionet, e uritur te ofendosh diken ne menyre poetike, e vrullshme te tregosh intiligjencen dhe thellesine ne nje vend ku maskat nuk njihen as perdoren. ke humbur rrealitetin, gjerat e thjeshta, vertytet kur njeriu thjesht shpreh lodhje dhe gjykim ndaj vetes, pa asnje "ndjenje faji" 

te uroj ty vetem nje dite ne jeten tende te behesh e ndegjejgshme me vetveten dhe te tjeret ashtu sic bej  une gjithmon.  qe eshte e vetmja menyre qe di te jetoj me vetveten.

kur ta shohesh pasqyren e te vertetes e cila eshte e vetmja nenyre qe e shoh, kur te jesh aq e sinqert me njerzit, po aq naive, po aq zemergjere, sic ka qene menyra e vetme qe kam ditur te jem gjithe jeten dhe do jem, bota do te te duket shpesh here me e erret, sic me duket mua shume here.

shpresoj me gjithe zemer te jem keqkuptuar, por sulmet indirekte dhe menyra e te folurit qe kam pare ktu,  me detyron ta ve ne dukje, eshte cilesi i nje femre te keqe. passive agressive nuk flasin njerzit e drejte dhe me zemer te gjere. njerz qe as nuk te falin as nuk te vrasin flasin ne  menyre te tille. ta hellesh nje gur ne tarracen e dikujt ne mesnate, kur askush nuk te sheh, kjo nuk eshte trimeri as burreri as nder as zgjuarsi. ky eshte karakteri i nje te ndyri.   

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 15:17
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk e di se kujt i eshte drejtuar ky shkrim!? por me ka ngelur shume merak se eshte postuar pas nje komentit tim. ku kam shprehur thjesht lodhjen dhe urrejtjen qe kam folur shume, nje gje qe nuk e bej dita-dites ne jete rreale. ku kohet e fundit as te flas me njerz nuk me pelqen. nese jam keqkuptuar te kerkoj falje shume.

por mos ma ven fajin se ktu sidomos ne ket teme kam vezhguar nje menyre indirekte te foluri dhe te sulmuari qe thjesht nuk mund ta duroj dot.

nuk di asgje per ty, po supozoj se je vajze ne menyren e te folurit dhe emrit.

nese me ke gjykuar mua si te tille, jam plotsisht i bindur se ti je njeri i ceket. e humbur ne mendimet analizat dhe iluzionet, e uritur te ofendosh diken ne menyre poetike, e vrullshme te tregosh intiligjencen dhe thellesine ne nje vend ku maskat nuk njihen as perdoren. ke humbur rrealitetin, gjerat e thjeshta, vertytet kur njeriu thjesht shpreh lodhje dhe gjykim ndaj vetes, pa asnje "ndjenje faji" 

te uroj ty vetem nje dite ne jeten tende te behesh e ndegjejgshme me vetveten dhe te tjeret ashtu sic bej  une gjithmon.  qe eshte e vetmja menyre qe di te jetoj me vetveten.

kur ta shohesh pasqyren e te vertetes e cila eshte e vetmja nenyre qe e shoh, kur te jesh aq e sinqert me njerzit, po aq naive, po aq zemergjere, sic ka qene menyra e vetme qe kam ditur te jem gjithe jeten dhe do jem, bota do te te duket shpesh here me e erret, sic me duket mua shume here.

shpresoj me gjithe zemer te jem keqkuptuar, por sulmet indirekte dhe menyra e te folurit qe kam pare ktu,  me detyron ta ve ne dukje, eshte cilesi i nje femre te keqe. passive agressive nuk flasin njerzit e drejte dhe me zemer te gjere. njerz qe as nuk te falin as nuk te vrasin flasin ne  menyre te tille. ta hellesh nje gur ne tarracen e dikujt ne mesnate, kur askush nuk te sheh, kjo nuk eshte trimeri as burreri as nder as zgjuarsi. ky eshte karakteri i nje te ndyri.   

Me vjen keq por je keqkuptuar shume.Ajo qe kam shkruar rastesisht ka koresponduar pas shkrimit tend.Nuk ka pasur lidhje as me ty dhe as me ndonje person koknkret ...Thjesht ishte nje mendim casti qe me erdhi ...dhe si drejtohej askujt ...Me vjen keq qe pa dashur je lenduar ....Me vjen keq qe shkove aq larg ....Une skam lexuar asgje nga ty dhe nuk te njoh.
Sa per shkrimin mendoj se fus dhe veten brenda ...Dhe smendoj se ishte aq i pist si shkim.
Duke qene se nga ana jote ishte nje keqkuptim te tjerat qe vijne me pas nuk kane ndonje vlere ...
Mendoj se u gabove qe shkruajte ato gjera pa qene i sigurt se te ishin drejtuar ty,dhe se nga cili shkruhen ...Duke qene se sme njeh.Megjithate ska asnje problem gjera qe ndodhin (i ka virtualiteti keto,cdo gje eshte e qarte.

Respekte Kurti

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 16:35
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

jam i mendimit qe te gjith kush kerkon ,ose ka nevoj te tregohet ketu i zgjuar,ose ka nevoj te tregohet me te gjitha anet e tija (qe perbehet karakateri) ,,,ky person nuk vlen asnje grosh.(kete nuk ja drejtoj asnjerit,pervec "mikes "time)

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 16:43
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Me ne fund doli dielli. Por çe do se po fryn shume ere.

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 16:47
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar