Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 5.00.
Goca Mo KLas ne forum osht:
Ky sondazh është i mbyllur.
analistja 21 12.65%
amor alucius 9 5.42%
LiL-TrEaSuRe (puc puc Ela) ihihihii 13 7.83%
sUgA_tIlOnCe 12 7.23%
durrsakja_topolakja 5 3.01%
ADELAIDA 6 3.61%
macekeqe 3 1.81%
hirushja 17 10.24%
..tjeter qe nuk eshte permendur me siper! 44 26.51%
Lela_dr 36 21.69%
Gjithsej: 166 votime 100%
  [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha Kacurelse
jeni te gjitha si yje, komplimente
a me ruac
thanks yllo
edhe ti si yll je

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 23:16
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
a me ruac

Kujdes ti moj me keto shprehje

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 00:04
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Ua sa shume me paskan votuar.

Flm flm te gjitheve .

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 02:39
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
a me ruac
thanks yllo
edhe ti si yll je

Po pse kacurrelset i ra lapsi te te rruaje ty?:p:p
hajde moj se ke roken ti.te bej une ca forma qe te ike truri
Mua me pelqejne te gjitha gocat,pa perjashtim,nga veshtrimi sexual,ndersa nga ai intelektual jane disi te vecanta ,ndersa nga ai intelektual dhe sexual akoma me te vecanta.Eh sa bote enderthurur:p:p

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 12:02
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Mua me pelqejne te gjitha gocat,pa perjashtim,nga veshtrimi sexual,ndersa nga ai intelektual jane disi te vecanta ,ndersa nga ai intelektual dhe sexual akoma me te vecanta.Eh sa bote enderthurur:p:p

loooooooooool
kur ste rrin suma ne nje vend kujton se po lun bota koken ose te behet e nderthurur loooooooool

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 15:06
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha roke

haahhahahahahahahhaha o rrocke ahahhah o shejtan
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

myzo o yllo se juve ketuja nuk e kapet nuk e kisha fjalen me te rruajtur un re e kisha nje gje tjeter ishte joke po nuk sounded good when I said it in here anywayz

xoxoxoxox
kiss ya

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 06:35
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Citim:
haahhahahahahahahhaha o rrocke ahahhah o shejtan
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
xoxoxoxox
kiss ya

Mizzzzzza!ke 8 pike nga 10 te mundshme qe me te pare.Mjafton qe se ke harruar shqipen dhe e perdor edhe jashte atdheut:p:pGjuha vete atje ku dhemb
Kisss per ty (ku te duash)
pergjigje e temesihet qe edhe fierakja e vogel

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 10:01
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Citim:
Po citoj ato që tha Une_Ti_Dhe_Vdekja

loooooooooool
kur ste rrin suma ne nje vend kujton se po lun bota koken ose te behet e nderthurur loooooooool

Gjalle qenke ti VDEKJE:p:p:p:p
Po cte me rrije ne nje vend.Ja ty te rri ne nje vend.Se po te te rrinte sdo vije te shkruaje vetem nje msg dhe kete duke mu pergjigjur mua:p:p
Cthote anglia mire?Ka shqiptare andej apo jo:p:p .Po vlonjate:p:p

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 10:07
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Gjalle qenke ti VDEKJE:p:p:p:p
Po cte me rrije ne nje vend.Ja ty te rri ne nje vend.Se po te te rrinte sdo vije te shkruaje vetem nje msg dhe kete duke mu pergjigjur mua:p:p
Cthote anglia mire?Ka shqiptare andej apo jo:p:p .Po vlonjate:p:p

looooooooooooooooooool
nradh tpar un sjom vlonjate,,,,biles jam shum larg se jam nga Veriu
anyway nuk hyra me te shkru ty,,por me i shkru nje femre se nuk i shkrueja dot me nick name timin kur mu kujtu se kam dhe nje tjeter,,,dhe kot i hodha syt nga kjo tema.
mos te duket vetja i rendesishem (gjasme un kam ardh dhe tu kam pergjigjur vetem ty ) looooool me vra veten kjo

nejse
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kizzzzzzzzzzzzzzz
from
El

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 14:08
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Citim:
Po citoj ato që tha Une_Ti_Dhe_Vdekja

looooooooooooooooooool
nradh tpar un sjom vlonjate,,,,biles jam shum larg se jam nga Veriu
anyway nuk hyra me te shkru ty,,por me i shkru nje femre se nuk i shkrueja dot me nick name timin kur mu kujtu se kam dhe nje tjeter,,,dhe kot i hodha syt nga kjo tema.
mos te duket vetja i rendesishem (gjasme un kam ardh dhe tu kam pergjigjur vetem ty ) looooool me vra veten kjo

nejse
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kizzzzzzzzzzzzzzz
from
El

Qe sje vlonjate ska nevoje per koment dhe ti duhet ta dije:p:p:p .Dhe sa per veten mos e vri kot,se sipas fakteve :p:p ti keto dy dite vetem mua me ke shkruar ne publik(se ne privat se dime)Mgjth kjo sdo te thote gje se edhe une ta kthej puthjen ndersjelltas
Bye bye

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 16:41
Ora tani: 16:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar