Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 354 355 356 357 358 359 360 361 362 [363] 364 365 366 367 368 369 370 371 372 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Dylan qenka tk kjo foto ta hash me gjithe kocka .....,

Dylan ku e ke shtepine , se une vdes per ato me floke te gjata ?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2012 01:51
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Dylan, o zemra !_-Beje edhe nje foto per mua , por ama une dua te duken kembet , se me pelqejne qamet

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2012 01:59
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

ne premieren e filmit batman ai karagjozi vrau gjithe ata vete ne kinema dje .....

ky eshte fundi botes me duket me gjithe keto gjera qe po ndillin keto kohe!!!!!!

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2012 05:48
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Dje pashe nje video ne lajmet qe me nriti qimet perpjete.
Nje vajze rreth 10 vjecare duke ecur ne mes te qytetit Whiteplain me te vellane pas dore. I vellai i vogel.
Kur papritur i versulet nje djale?, dhe u perpoq qe ta rrembente. Vajza luftoi sa mundi dhe iu shkeput nga krahet.

Dulse ka edhe me keq.

Ajo video me ngriti qimet e trupit me shume se ky skandali qe vrau 12 veta dhe plagosi 58.
E tmerrshme.
Ai lloj kafshe duhet rjepur persegjalli.

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2012 07:58
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Sot ne mengjes u ktheva ne shpi rreth ores 7 te megjesit pasi kam lizur poker gjithe naten, dy ditet e pushimit rresht.

Ishte rasti i fundit per mua te luftoj te hyj ne world champion poker tourmament ket vit. Deshtim
Te hysh brenda duhen 10 mij dollar, une fillova me 1mij duke lozur cash games, plo.
Arrita te bej rreth 8mij dollar cash ne nje loje qe nuk eshte numer i madh.
I mora parate diten tjeter u funta nje nje tournament kualifikimi per 1mij dollar, nuk munda te bej dot gje aty
Pastaj pa pushuar u futa me kto para cash ne nje loje te madhe plo action game, ku une me 5mij dollar kisha me i pakti ne tavoline.
Natyra e ksaj loje eshte facinating se po tme ecte do kisha bere 20 mije dollar.
Dhe my ishte plani im. 10 mij te futem ne kampionat, dhe 10 ti mbaj ne xhep te shkoj me pushime ne shqiperi.
Por realiteti eshte se u ktheva ne shpi me dy dollar ne xhep

Disa njerz jane born losers, nuk eshte se nuk ja kam bere hyzmetin to make e score, por nuk ecen. Dhe e pranoj ket fatin tim.
Jam i kenaqur me lojen qe kam bere, se jo gjithmone lozim correct ashtu sic duhet, por
nuk don.
I'll never stop taking shots though, por tani jam i kenaqur te pushoj me kte pune te thejshte por qe garanton buken ne tavoline.
Puna Nuk sjedh para, por qetesi truri, prandaj e shikoj punen kto kohet e fundit.

Ok meqe kam krijuar ves te keq dhe me bie ndermend te shprehem vetem kur humb:p

Disa dit mbas ktij postimim investiva edhe 600 dollar te tjerea ne loje, piketisht kte lojen plo.
Deri tani jam ftim 11000$. Dhe kam lozur vetem ne ditet e pushimit, sot mora nje extra day off:p

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2012 17:36
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Ketu eshte gjithmone karnevale..

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2012 23:15
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

si s'na don njeri merjahu

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 24 Korrik 2012 02:32
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
si s'na don njeri merjahu

Jep llogari njehere nga ke qene gjith kete kohe pastaj kerko fiq

Mesazh i vjetër 24 Korrik 2012 18:13
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

.. te jesh i bindur se je i pergatitur per dicka e kur kjo dicka vjen, ti je akoma duke kenduar nen dush..

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2012 00:08
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Ajris sot boni 20 pranvera , edhe 100 zemer !!!

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2012 02:00
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 354 355 356 357 358 359 360 361 362 [363] 364 365 366 367 368 369 370 371 372 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar