RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
Rajmod sot pashe ne tv nje ndeshjen te kampionatit shqiptar midis Tirona -Flamurtari 2 -1 doli po ishte e regjistruar nga e shtuna ...degjoja tifozet e Tirones qe pervec atyre fjaleve te bukura "ta qif....e ta befsha"...thonin dhe "patate hajde patate" spo kuptoja asgje po spikeri i tha se ne kohen e monizmit qytetaret vlonjate kane mbjellur stadiumin me patate ...doja te dije eshte e vertet apo ndonje gojedhene e spikerve te famshem shqiptare?
---Eh e ben atehere tifozat nga inati , prene shtyllat e fushes --hahahahahahahaha--Por ne e rafim Tiranen
---------Vlora gjithmone ka pasur ekip te talentuar --Tirana fitonte me albitra gjithmone. ----------Edhe ne arene nderkombetare vetem Vlora prezantohej me dinjitet . Ja kete Barcelonen qe fitoi 5:0 , ne pothuaj e diskretituam ------------Kur vajta une ne Greqi ne 1991, ----Greket qe takoja ne Janine me thoshin --Nga Shqiperia njohim vetem Kadarene dhe Flamurtarin qe lozi kunder barcelones shkelqyer ----
---------Tirana sa here loste kunder te huajve turperohej , rifej si goamri ne duhan --sorry !--hahahahahaa--------megjithse ca them dhe une , Ti je vajza jone--- je vlonjate me origjine
------Por na rafen kot ne kete ndeshje ne Tirane, 2;1 ,gol ne minuten e
fundit,meerdhiplasje --dhe po i mburresha edhe atij te zyres , se me mori plaku nga vlora kur ishte ndeshja 1:1 --------Se me Flamurtarin jam i cmendur
-Por sidoqofte ne jemi ne Krye te klasifkimit --Tiranen e kemi lene mbas, tek bishti i kalldremit loooooooooooool..hahahaahahahahahahaahahahahahaha