Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
si doni me besoni si doni jo prej krevatitjam cu em shkru mu kujtu dicka qe nje shoqe sot tu me tregu tume prishme kunat thot jan do njerz mu se video propozimesh ne emere te saj jan tuj me cu hajtmoj burrnesh i thahse cka don mu tranu po bota plot me budej ka ken gjithmone ca po ke qe merzitesh per aq pak po mlille menen e bane kajmak nejse thahse tahs po ahrorj po si me erlli ne mend smun neja pa arll me shkru hajt naten tesh fleshi rehat
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
Te besojme , qe c'ke me te ndaj mos e caj koken .....Hajde naten !
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
hyra mu than mimjesi po kur shikova postimin e mesenates qe kam shkru dicka tjeter ne mendim casti me erlli ca njerz te trash mor zot mban kjo bot me zi turpi dhes e demi ,disa njerz te vjen zor te thuash se i njef nga veprat idjote qe bejn ooooooooooj
Kam nje emdnim casti, po s'po me kujtohet lol
Regjistruar: 16/02/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 823
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI Kam nje emdnim casti, po s'po me kujtohet lol ty te rri gjithmone 12, ha ha ha
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI Kam nje emdnim casti, po s'po me kujtohet lol
nje mirmengjes e nje perqafim per te gjithe ju psh damn plasa te nxehtit kjo kafe me qiti djersen qe ne mjes
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Iku dhe nje jave..
__________________ mir..
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
__________________ Life Sucks... And Then You Die! la vita e bella, but men is ass...
fuck you guys none of u kisses me hmmmmmmmmmmmmmmm
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha dylan fuck you guys none of u kisses me hmmmmmmmmmmmmmmm mua sme ke thene
Citim:Po citoj ato që tha dylan fuck you guys none of u kisses me hmmmmmmmmmmmmmmm
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...