Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Nga jeni ju??
Berat
Durres
Elbasan
Fier
Gjirokaster
Kavaje
Korce
Kruje
Lezhe
Lushnje
Permet
Pogradec
Sarande
Shkoder
Skrapar
Tropoje
Tirane
Vlora
Ne nje rreth tjeter qe nuk eshte permendur
Kosova
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
varka
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 27/04/2004
Vendbanimi: canada
Mesazhe: 685

ANTIPATREA

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2007 08:37
varka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të varka Kliko këtu për të kontaktuar me varka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: varka Shto varka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto varka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Citim:
Po citoj ato që tha partia mbi te gjitha

Pogradeci....fjala "lol"ka dy kuptime......lol e thonë në të folurën e katundeve të Tironës ....ndërsa pak më tej ne i themi lolo=trap......ndaj mos e përsërit më gabimin se do ankohem në organizatën bazë edhe do mblidhet BIROJA ta shohë këtë çështjen tënde........pushkatim më mirë  ...se ka edhe  më keq?

të rroj partia edhe shoku Sali....zoti e kruajt shkëlqesin e tij?

Te them te drejten kur e lexova kete shkrimin tend, thashe me vete'' paska shkalluar nga mente e kokes ky( te drejten e). Mos u bej si i forte o djalke, se nuk eshte se te ofendova dhe ecc mo mund te thoje dicka, por une thjesht se thashe '' lol'' ne fund te fjalise , do na pushkatonke zoterrote? po jo or jooooo...se nuk eshte ashtu sic thua ti ehehehehe
une kete fjalen '' lol'' nuk ta thashe ty, sepse lol eshte laugh out loud, me nje fjale une '' qesha ''e kam si shprehje ne fund te cdo fjalie. Dhe second of all nuk te tha njeri lolo ty, se te kemi dhe me partine. o i ziu ti o i ziu ti, se parti qe qenkan bere mente o derbardhe.

hajde shendet

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2007 09:08
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

pogradeci

të lutem të mos më shash partin se mezi e kamë?

shaka po bëja ....jamë njohës i mirë i anglishtes.....ajo rruga jote ka lidhje me ato rrugët që do na ndërtoj shoku i çmëndur me sopatë në dorë...edi rama?sepse ai thotë"më vonë" do ta ndërtojmë këtë rrugë!

Më lejo që te ta vjeth këtë shprehje të mënçur që ta përdorë për politikanët tanë  të cilët ....thonë shpesh .."më vonë"?

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2007 16:02
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

lol=laughing out loud

Lezha

e njoh shumë mirë anglishten...por po bëja shaka me pogradecin!

pogradeci

hidhi një sy shkrimeve të mija në forum që të kuptosh se "sa e dua partin"?

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2007 16:06
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Citim:
Po citoj ato që tha partia mbi te gjitha

Lezha

e njoh shumë mirë anglishten...por po bëja shaka me pogradecin!

pogradeci

hidhi një sy shkrimeve të mija në forum që të kuptosh se "sa e dua partin"?

ooo ce paske ne terezi ti..dashke llaf me duket!! Skam pune tjeter une po te shof sa e do partine ti. Duaje partine se mos e duash, se shikon sa te do partia ty, dite e nate te mendon. :p

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2007 10:00
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare

ooo ce paske ne terezi ti..dashke llaf me duket!! Skam pune tjeter une po te shof sa e do partine ti. Duaje partine se mos e duash, se shikon sa te do partia ty, dite e nate te mendon. :p

NA KA DAL NJË KËNGË E RE,OPA LALA O LULE!

TË RROJ PARTIA?.

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2007 14:23
KRIZA
STREET RACER

Regjistruar: 08/09/2007
Vendbanimi: NE FORUM
Mesazhe: 62

une perfaqesoj tiranen. pershendetje te gjitheve

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2007 03:32
KRIZA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KRIZA Kliko këtu për të kontaktuar me KRIZA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të KRIZA't! Kërko mesazhe të tjera nga: KRIZA Shto KRIZA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KRIZA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kryeministri sh."A.B
FC JUVENTUS

Regjistruar: 12/09/2007
Vendbanimi: KU TE DUASH TI.
Mesazhe: 55

oooooooo

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re img_0072.jpg
Ky file është shkarkuar 116 herë.

ej ti vajze e mbar po peshpajn a ke harru a
gjithesesi une jam nga dibra

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2007 02:51
kryeministri sh."A.B nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kryeministri sh."A.B Kliko këtu për të kontaktuar me kryeministri sh."A.B (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kryeministri sh."A.B Shto kryeministri sh."A.B në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kryeministri sh."A.B në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Shume nga ata qe thone jemi nga Tirona kane marre certifikata te fallsifikuara.Rrini urte se do t'ua bejme sic ua beme italianeve me 1920.Do veshim gunat nje qylaf te bardhe me antene, do marrim ndonje paticke ne krahe dhe do t'ju hedhim ne det.Nuk duam ndonje shperblim te madh,vetem nganje shishe raki rrushi ball kazani dhe puna eshte e kryer thone kosovaret.

Respekte per te gjithe ju!

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2007 21:47
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

un pervete jam nga FIERI number NJI

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2007 08:17
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar