Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110
|
Ore ti te vish e te besh qejf,hajd me tako edhe mua mqs vjen,po thirrje antikombetare mos i trego te mua "cuno" (se kam idene e moshes tende).
Dhe kjo qe po them eshte nje e vertete e madhe,do apo sdo ti.
Sbesoj se familja jote eshte e kenaqur me keto "disa" ore drita qe na ikin,apo jo.
Nuk besoj edhe kete tjetren qe me Topin president do kemi drita dhe uje,dhe nuk jam une ai qe bie brenda me kembet e mia,ai je ti.
Po na lavderon 1 qeveri qe po na shkund e po na tund ashtu sic nuk ka bere askush.
Persa i perket asaj se perse ke ikur jashte ti dhe shume te tjere ate e di sh mire une,se e kam provuar edhe vete.
Pse nuk vjen zotrote tani ketej,thuaji baces te te rregulloje ndonje pune ne administrate qe te besh qejf,por 1 gje nuk do e ndyrshosh dot kurre edhe sikur te duash.te kesh drita e uje si gjithe njerezimi.Te te vij turp qe mbron me fanatizem nje qeveri qe nuk e meriton te na drejtoje ne 2007.
Une spo te them ti dalesh krah Edvinit,apo dikujt tjeter (edhe pse ti ka mbuluar syte Liu),por disa gjera shihen edhe me sy sado qorr te jesh,disa gjera degjohen edhe me vesh sado i shurdher te jesh,disa gjera thuhen me ze sado memec te jesh.
Kalo mire shoku dhe mendo mire kur te shkruash te mesazhi ne vijim.
P.S A ka ndonje buRR qe te me garantoje gjerat me jetike ne kete jete muti ? E pra militant i atij buRRi do jem (po doli). Militant i ketyre njerezve do jem o IQ,jo i atyre qe jane sot dhe qe ishin dje,kije te qarte kete.
Dhe per pune antishqiptarizmi mos me fol me mua se mund te flasim edhe ndryshe.