Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 5.00.
Goca Mo KLas ne forum osht:
Ky sondazh është i mbyllur.
analistja 21 12.65%
amor alucius 9 5.42%
LiL-TrEaSuRe (puc puc Ela) ihihihii 13 7.83%
sUgA_tIlOnCe 12 7.23%
durrsakja_topolakja 5 3.01%
ADELAIDA 6 3.61%
macekeqe 3 1.81%
hirushja 17 10.24%
..tjeter qe nuk eshte permendur me siper! 44 26.51%
Lela_dr 36 21.69%
Gjithsej: 166 votime 100%
  [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Kacurelse
Goc Tirone

Regjistruar: 23/04/2005
Vendbanimi: Ne zemren tende
Mesazhe: 61

Gjuhe me shume kuptime kjo Shqipja jone

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 17:06
Kacurelse nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kacurelse Kliko këtu për të kontaktuar me Kacurelse (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kacurelse Shto Kacurelse në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kacurelse në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Mizzzzzza!ke 8 pike nga 10 te mundshme qe me te pare.Mjafton qe se ke harruar shqipen dhe e perdor edhe jashte atdheut:p:pGjuha vete atje ku dhemb
Kisss per ty (ku te duash)
pergjigje e temesihet qe edhe fierakja e vogel

hahahaha
thanks babe

e mi me rafte pika mua qe po e haroj shqipen fare per kok time po me ven fjalet per lesh
ca ti besh emigracioni na beri keshtu
is not my foult
so me falni nese ndojneher ja fus ca kopace un .................

xoxox
lov ya back

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 21:52
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Qe sje vlonjate ska nevoje per koment dhe ti duhet ta dije:p:p:p .Dhe sa per veten mos e vri kot,se sipas fakteve :p:p ti keto dy dite vetem mua me ke shkruar ne publik(se ne privat se dime)Mgjth kjo sdo te thote gje se edhe une ta kthej puthjen ndersjelltas
Bye bye

blaaaaaa blaaaaaa
lexoje dhe nje her postin me art,,,e bera te qart se me kte emer kam hy me i shkru nje njeriu mp,,,gjersa un kam nje nick name tjeter......
ooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
se mcmene
pleaseeeeeeeeeeeeeeee
je me i miri me i bukuri,,,,hoollywood star je,,kam hy me te shkru ty,,shyqyr qe ma vare se sdi cfare do kisha bo.
tu bo qefi?
estafurllah

by
again
from
Ela
n
kizzzzzz
prap

Mesazh i vjetër 01 Maj 2005 03:07
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

vajza me e mire e forumit eshte mizhaaaaaaaaa.... and onlyyyy mizhaaaaaaaa
mwaa sista
cxoxoxoxxoxoxoxo shumeee xoxoj un tyve loool

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 01:17
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
mwaa sista

Kush ma shpjegon cdo te thote xoxoxoxox?
Dhe dicka tjeter , kur flisni Anglishte mund te dali ndonje vullnetar dhe te na i shpjegoj pasi une nuk di jam injorant nga kjo ane. (mos e merni per ofez)

Ps.Di te jeme ne nje forum ku flitet shqipe, nese nuk eshte keshtu ma thoni te jeme ne dieni. Pogradecare se kam me ty pa merak

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 15:09
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
mwaa sista

A te vdes una per ty me
THANKS GURLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
u me Onla SissY always lov ya
stain in my heart till I die
ahahahahahha

sirencly thanks thou i lov ya soso much u so nice and true and HONEST

be like this 4 eva dont eva eva change u got THAT!!!!!!!!!!!
se si shpirt je edhe ti
yll universi

XoXOXOXOOXOXOXOOXOXOOXOOXOOOOOOOXOOXOOXOXO all the time LOVE MIZAAAAAAAAAAAAAAA bzzzzzzzzzzzzzz
bzzzzzzzzzzzzzzz
keep it caliente yllo

Mesazh i vjetër 07 Maj 2005 02:10
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha Orion

Dhe dicka tjeter , kur flisni Anglishte mund te dali ndonje vullnetar dhe te na i shpjegoj pasi une nuk di jam injorant nga kjo ane. (mos e merni per ofez)

Ps.Di te jeme ne nje forum ku flitet shqipe, nese nuk eshte keshtu ma thoni te jeme ne dieni. Pogradecare se kam me ty pa merak

ahahhaha
nuk ke mosh ti lali se ca eshte XoXOxo ca me te vertet e ke ti apo po tallesh qe nuk e di se ca eshte Xoxxo nejse xoxo ne fakt eshte nje firm rrobash XOXO per vajza po eshte ber si thenje edhe shpreje shoqerore u got 2 be cool like me to say xoxo thou nuk e thon dot te gjith

(lol)

XoXo
2 ya all

Mesazh i vjetër 07 Maj 2005 02:13
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Citim:
Po citoj ato që tha Orion

i dashur Orion koke derri lool
xoxo do te thote love... qe e do... qofte shoqken qofte shokun... ne kuptimin e mire te fjales
po edhe une ta dish ty qe te xoxoj shume lol e po e mo burr i dheut beju njecike moderrn te marte e mirat e marte loool
te pershendes yvooo..... ti perhere me shkrin mua se qeshuri e di apo jo loool
mwaq mwaq

Mesazh i vjetër 07 Maj 2005 05:42
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:

i dashur Orion koke derri lool
xoxo do te thote love... qe e do... qofte shoqken qofte shokun... ne kuptimin e mire te fjales
po edhe une ta dish ty qe te xoxoj shume lol e po e mo burr i dheut beju njecike moderrn te marte e mirat e marte loool
te pershendes yvooo..... ti perhere me shkrin mua se qeshuri e di apo jo loool
mwaq mwaq

AHAHHAHAHAHAHAHHAHAH o shejtane ahahahhahahahahahahaha

me ckive fare
opps time 4 a panties change cuz I got them wet....

Mesazh i vjetër 14 Maj 2005 02:34
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

miza eshte njeshja e forumit horizont...

tung yllooooooo

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 18:25
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar