Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

darme, paska plas matrapazlliku knej eeee...
un sot do kisha dëshirë me hang petë me pulë.....se di nëse e mbani mënd, na gatuante gjyshja....
Piqeshin pak petët të hapura si për byrek, pula zihej më nje anë me erëza e di unë ça dhe në fund shtroheshin petët e pjekura në ndonjë tavë edhe i hidhej sipër lëngu i pulës dhe pula e pjekur gjat ksaj kohe..ah sa të më pëlqente .......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 21:48
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Geranium

Ide ketu kemi plot dhe tani kam henger sa qe me dhemb dhe barku kur i mendoj, sepse une jam nga ato qe kur fillon me ide mbaron te nesermen..

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 22:18
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
po ide a keni ngrene ? Kam dy dite qe jam kthyer nga shqiperia dhe mora me vehte dhe hurma farzeza.

Ehh hurma farzeza ha une se ka ketu 2$ nje kokerr e vockel fare po ka te pakten po hide kam kerkuar dhe nuk kam gjetur se coku kemi disa dyqane me ushqime shqiptare andej ne NY po as ata nuk kane ....do i them stresit te mi fusi te porosia ime edhe 5 kile Hide

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 22:49
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

IQVlora une jam nga tirana dhe flm per komplimentin megjithese une vetem veze di te gatuaj gjithsesi femrat Dibrane ti e ke gabim ato jane shquar gjithmon per nikoqire per pasterti dhe gatim ato mbahen per te tilla....
Sic mbahen korcarkat per likote e tyre dhe Berataset per tushite....pra c'do krahine ka ato te vetat nuk mund ti ndash sepse sic e gatuan nje grua tiranase ushqimin e tiranes nuk e gatuan nje e vlores pra sejcila dhe te gjitha per krahinat e tyre dibra aq ka patur buke e gjize po te them te drejten gatuajne per te lene gishtat brenda....

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 22:55
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Ejjj cfare jane keti 'idet'' apo 'hidet' ?!!

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2005 00:42
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Se di si i thoni ju nga jugu po ne i themi Ide...Por mendoj se ato Hidet jane.

hej po per mushmodha ju ka shkuar ndermend????
Une kam nja 10 vjet pa henger... o zot sa te mira qe jane.
Ketej s'kam pare te kete.
Por ne shqiperi e sigurt qe ekzistojne akoma.

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2005 04:49
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Keto idet, hidet i kom ngron, nespulla po, mushmolla sun e mbaj mend. Ore ketej nga ne para te kesh pa ene ..... livere gjen.

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2005 05:51
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

ide-hide jane e njejta gje.....jane peme pra rriten ne peme (mesa di une tani ) ngjajne me ullite por jane ne ngjyre tulle .....tek ne ne tirane i shinin me kausha sa fillonin te beheshin kur jane akoma te pabera mire dhe jane pak fare te athta por shija e tyre eshte e embel disi....mamaja ime i thante dhe i fuste edhe ne hashure(booo hashure sa kam pa ngrene hashure me fruta te thata)
Keto jane hidet nuk di me shume....

Nespullat nuk e di ca jane

Dhe juve kujt i thua livere ti se livere ne tironsit i themi rrobave (dhe rroba mesa di une gjen gjithandej

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2005 09:05
Proud_to_Be_Albanain
I LOVE YOU BITCH

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: I lothur nga jeta
Mesazhe: 63

"Speca te mbushur".

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2005 14:07
Proud_to_Be_Albanain nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Proud_to_Be_Albanain Kliko këtu për të kontaktuar me Proud_to_Be_Albanain (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Proud_to_Be_Albanain Shto Proud_to_Be_Albanain në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Proud_to_Be_Albanain në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

vallai mua
vec per mish te thate,,ata e kam fiksim.
dje kam ngrene rrush shqiperie,,me ta thon te drejten qesha kur than se kan sjell rrush thash budallet por ishte nice shum nice ja kisha harru shijen.

per tjeter gje,,hmmmmmmmm not really gjitha i bojme ktu.

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2005 16:43
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar