RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
-Nje mendim casti q e me ndodhi dje ne zyre :--Kam nje rus ne zyre qe eshte hajvan fare .--Dhe eshte cudi se para ketij kisha nje rus tjeter edhe ai trap si ky, para atij rusit tjeter kisha nje tirans --ai ua merte te dyve --hahahaahahahahah--
- E keni parasysh vete ju ,lol------Tani ky Rusi qe kam ne zyre nuk di te bej as muhabet, as humor nuk ka,eshte hu gardhi
--Kur flas une atehere ai miraton , edhe flet per ndonje tiup raki e rushit del nga rushi --Tip muhabeti qe ketu e kane shume per zemer lol--
----- E nejse --,I them une :--O Brezhnjev ( se i flas Brezhnjev , por me kenaq se eshte shume slow dhe e kam si tespie ,njelloj sikur bej muhabet me Amoren lol) , --Edhe i them :--- O Brezhnjev kohe e bukur shume sot, man----Po thote, e bukur - ---Dhe kjo kohe me pelqen shume-i them.---- - Edhe a i ma miiraton mendimin
---Pastaj i them prape une :-- E bukur e bukur po s'kemi dashnore man-. Tani kete fjalen E bekume : DASHNORE ja them ne shqip------
----AI miraton me koke, se mendon qe fjala DASHNORE eshte anglisht dhe ai nuk e di, dhe hiqet sikur e din..hhaahahahahahaha
-- ------I them:-- E din ca dmth fjala --DASHNORE -- ???? --Jo, me thote.-
----I them : Natuyrisht qe nuk e din se eshte albanaoin word, man --hahahahahahaha - dhe ja perkethej ne anglisht .--Pastaj ia fillon qesh si koqe kandari dhe kerkon te flasi per Celsin ,skuadren Angleze te futbollit --Edhe me can trapin , se eshte shume boring , nuk ka humor fare ....dhe nuk ka lexuar azgje as nga letersia ruse as nga azgje , --Me te mund te besh vetem llogje pazari....--Por e kam ftuar ti jap nje dreke atij me te shoqen tek lokali i nje mikut tim,meqe jemi ne nje zyre --Por jane antishqiptare ata dreq, jane pro serbe-Megjithse ky eshte me origjine cifut,por e quan veten rus.