Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 362 363 364 365 366 367 368 369 370 [371] 372 373 374 375 376 377 378 379 380 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
bakllava

Sapo mbarova tepsine e dyte .................. .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2010 21:37
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Do doja te isha ne palester te beja pak kickboxing. Kete duf qe kam tani do doja ta nxirrja nga sistemi me grushta.

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2010 21:37
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Do doja te isha ne palester te beja pak kickboxing. Kete duf qe kam tani do doja ta nxirrja nga sistemi me grushta.

Ja dhe kjo tjetra me kujtoi se kam takim per t'u riregjistruar ne palester sot ............
U bone dy, kafeja dhe palestra ...... .

p.s. Shelgo ....... komshija nuk eshte ne shtepi kete jave ....... keshtu qe s'kam harruar ........ .

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2010 21:41
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Eshte tradite shqiptare Enya. Bejne nje vize te gjate kokaine nga Skenderbeu te universiteti.

llafij jot ... ne vesh te Edi Rames

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2010 22:13
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Aty ku vendos më i forti, vetëm i marri flet për drejtësi!

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2010 23:09
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Ja dhe kjo tjetra me kujtoi se kam takim per t'u riregjistruar ne palester sot ............
U bone dy, kafeja dhe palestra ...... .

p.s. Shelgo ....... komshija nuk eshte ne shtepi kete jave ....... keshtu qe s'kam harruar ........ .

Me mire kur komshiu eshte turni itrete dhe komshija ka frike te flere vetem

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2010 06:41
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
Aty ku vendos më i forti, vetëm i marri flet për drejtësi!

-------Ky eshte mendimi me i sakte per kohen pakez te kaluar ----Natyrisht ky mnedim eshte i sakte  edhe per sot,--por me disa modifikime  ne te shprehur qe i ben koha moderne  e sotme, por megjithate smoku i kesaj shprehje ndihet i fuqishen  edhe kur perdoren fjale zbutese    -

-------dmth  shprehaj mund te thuhet edhe keshtu per kushtet e sotme moderne :--------Aty ku vendos me i forti duhet  qe edhe ti te krijosh nje fare force , ne menyre qe pastaj te te kene ne konsiderat  keta te fortet kur  ti kerkon drejtesine tende   .....

----------Dhe kjo duket tek shteti jone --------Ne tani s'kemi force fare , dhe nuk themidot nje fjale per Kosoven-------------Por nqs ne do kishim nje armatim te mire modern, te cilin tani mund ta blejme shume kollaj se jemi anetare te Natos --------atehere edhe zeri jone do degjohej em shume per Kosoven ,Maqedonine dhe Malin e zi dhe Camerine---

-----Do ishim nje faktor qe do na merej parasysh zeri ne Ballkan---------Dhe edhe miqte tane do na degjonin me respekt --ndersa tani na degjojne per meshire, ata qe jane asnjeanes na shajne , na diskretitojne , spiunet e vegjel brenda kombit tone ngrene veshet -------------Sepse armatimi shtetit ka efekt frenues dhe frikesues tek spiuni i rendomte qe gjendet midis nesh , dhe ne kemi meshumice te tille ,qe kur hyri Janullatosi .... 

----Dhe President Bush e hodhi njehere idene --AI ne fakt e coi shume tutje --Bushi tha :--Te armatoset Kosova..!!! ----------Ide gjeniale --Rusia u alarmua --Por politika jone ne Shqiperi , nuk u ndje fare ,

---Ta kapte kete moment dhe ta conte me tutje ,--Fatkeqsia jone. ---------Nje shtet pa armatim sic jemi ne ,eshte njelloj si nje njeri pa muskuj midis nje grupi rugecesh.....

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2010 07:07
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

---Tani CNN po jep nje Interviste te Vladimir Putin me gazetarin kryesor te CNN  , Larry King ---

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2010 07:09
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

-Nje mendim casti q e me ndodhi dje ne zyre :--Kam nje rus ne zyre qe eshte hajvan fare .--Dhe eshte cudi se para ketij kisha nje rus tjeter edhe ai trap si ky, para atij rusit tjeter kisha nje tirans --ai ua merte te dyve --hahahaahahahahah--

- E keni parasysh vete ju ,lol------Tani ky Rusi qe kam ne zyre nuk di te bej as muhabet, as humor nuk ka,eshte hu gardhi

--Kur flas une atehere ai miraton , edhe flet per ndonje tiup raki e rushit del nga rushi --Tip muhabeti qe ketu e kane shume per zemer  lol--

----- E nejse --,I them une :--O Brezhnjev ( se i flas Brezhnjev  , por me kenaq se eshte shume slow dhe e kam si tespie ,njelloj sikur bej muhabet me Amoren lol) , --Edhe i them :--- O Brezhnjev kohe e bukur shume sot, man----Po thote, e bukur - ---Dhe kjo kohe me pelqen shume-i them.---- - Edhe a i ma miiraton mendimin

---Pastaj i  them prape une :-- E bukur e bukur po s'kemi dashnore man-. Tani kete fjalen E bekume : DASHNORE  ja them ne shqip------

----AI miraton me koke, se mendon qe fjala DASHNORE  eshte anglisht dhe ai nuk e di, dhe hiqet sikur e din..hhaahahahahahaha

-- ------I them:-- E din ca dmth fjala --DASHNORE -- ???? --Jo, me thote.-

----I them : Natuyrisht qe nuk e din se eshte albanaoin word, man --hahahahahahaha - dhe ja perkethej ne anglisht .--Pastaj ia fillon qesh si koqe kandari dhe kerkon te flasi per Celsin ,skuadren Angleze te futbollit --Edhe me can trapin , se eshte shume boring , nuk ka humor fare ....dhe nuk ka lexuar azgje  as nga letersia ruse as nga azgje ,  --Me te mund te besh vetem llogje pazari....--Por e kam ftuar ti jap nje dreke atij me te shoqen tek lokali i nje mikut tim,meqe jemi ne nje zyre --Por jane antishqiptare ata dreq, jane pro serbe-Megjithse ky eshte me origjine cifut,por e quan veten rus.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2010 08:52
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Me mire kur komshiu eshte turni itrete dhe komshija ka frike te flere vetem

ti me siguri i kendon ket kengen.... lum si une qe t'kam komshie kur merzitem vij e ri ... eeee

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2010 14:10
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 362 363 364 365 366 367 368 369 370 [371] 372 373 374 375 376 377 378 379 380 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar