Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 365 366 367 368 369 370 371 372 373 [374] 375 376 377 378 379 380 381 382 383 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Mendimi im i castit eshte ky: Si ka mundesi qe kur hyj ne kompjuter me nje qellim te caktuar : psh te kerkoj x info apo adrese per dicka praktike, perfundoj ose ne facebook ose ne forum ose ne ndonje site qe nuk e planifikova? E pastaj iken koha pa u ndier.

Ca behet keshtu? Vetkontrolli del nga dera fiyyyyy

hahahah nejse kur te elxova mu desh me qesh

mendim casti si ka mundsi qe lavderoj kaq shume forumin horizont i pershendes cdo dit e sdel nje zog nonet me than te pakten flm per pershendetjen ncnncncn krejt te paedukat

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Gusht 2012 23:41
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

hahahah nejse kur te elxova mu desh me qesh

mendim casti si ka mundsi qe lavderoj kaq shume forumin horizont i pershendes cdo dit e sdel nje zog nonet me than te pakten flm per pershendetjen ncnncncn krejt te paedukat

dylan si je ti loqke.

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2012 04:39
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Mbreme pash nje interviste te spartak ngjeles ke blendi qe osht bo para noi viti, shume interesante.. Im still thinking about it

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2012 18:21
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

thinking something dont know what just thinkingishalal sme bin flokt tuj mendu se mu thinj ska pro sa te ken boj

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2012 03:03
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

patate i kam nda gjysma i kam hel me er zu mir e regullu i futa mu pjek
mish kam qit jashte e kam ka gati me erza me sosa me krejt vetem me fut me pjek ne grill normal
birra kam fut mu ftoh sollat u baj si ta keni qef ju me djath e ullij e kactraveca a domate a a ca doni ,kush n=don me arll per darke mir se te vij ;
shoqni kam qef kot vec me ba gallat mu knaq nejse mir se vini kusha don

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2012 03:21
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
patate i kam nda gjysma i kam hel me er zu mir e regullu i futa mu pjek
mish kam qit jashte e kam ka gati me erza me sosa me krejt vetem me fut me pjek ne grill normal
birra kam fut mu ftoh sollat u baj si ta keni qef ju me djath e ullij e kactraveca a domate a a ca doni ,kush n=don me arll per darke mir se te vij ;
shoqni kam qef kot vec me ba gallat mu knaq nejse mir se vini kusha don

Po midhje ke?

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2012 05:24
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Dita e pare ne pune pas 10 ditesh pushim.
Kam lozur poker nonstop, gjume weed ushqim poker.
I build up my roll to 20k, working really hard.
Nuk jam krejt i sigurt nese dua ta lej punen tani per tani, meqe e njoh veten mire kur filloj a loz lojra te medhaja mund ta humb bankrolling per 24 ore.
Me mungon disiplina, gjitha veglat e tjera i kam ne rregull

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2012 05:48
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Nuk jam krejt i sigurt nese dua ta lej punen tani per tani, meqe e njoh veten mire kur filloj a loz lojra te medhaja mund ta humb bankrolling per 24 ore.

Se mos i ke harruar allatet ne poker?
Mendon qe ta lesh ndonjehere kumarin?

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2012 17:59
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- shum me fat do jete po te ndodhe
.............. vetem qe eshte njisoj sikur te te pyesja : a do ndalosh njihere ............... ?????

une JO per vete .... ( qafsha Fajen )

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2012 03:17
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

Nuk e imagjinoj dot nje djale Shqipetar si Ty. Do disipilene? Na trego veglat e punes! Ha ha ha

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2012 06:09
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 365 366 367 368 369 370 371 372 373 [374] 375 376 377 378 379 380 381 382 383 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar