ishpeshtimi
Rest in peace
Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: Ne Ferrin e Dantes.
Mesazhe: 1106
|
Re: si u njoha me peshtimin
Citim: Po citoj ato që tha ari77labi
une me peshtimin ka nja 2-3 histori precedent,por le ta fillojme me te paren.. eh more trima nate ishte,ftohte bente ,bore binte,kishte dale llafi se tek ura e GRABOVES,kishte flori,u nisa me nate dhe mberrita atje,me vete kisha dhe nja dy trima,dhe filluam te germonim,Nga njera ane isha une ,kur papritmas degjuam zerat qe po afroheshin,po vinte pesho peshterima,me bazhibozuket e ti...peshtua me mustaqet vesh me vesh me jataganin mire ekishte ngjesh ,dhe na kercenoi te largoheshim, mbahu more njeri i mire i thashe ,dhe hajde te germojme dhe ti ndajme bashke,,jo tha peshtua ne asnje menyre---po une c bera..? menjehere nxorra qaforen e rakise,dhe i thashe je burre apo jo ..po je ulu te pime si ne forum forizont..aha. labi poshter me tha- ketu ma hodhe....Edhe keshtu u be .
pime,
kenduam,
germuam
dhe ne fund uren rrezuam ,se topet e kolot nxuarrem..
po per miqesin gezuam...
edhe qe ne ate kohe une me peshtimin kemi bere shume palacolleqe te tjera por keto do te vazhdojne ne vijim
ah te lumte goja o Ari Labi...je i pushkes dhe i kenges....tamam si gjysherit tane ne kohen e Selam lules.....qe u bene xurxull me raki dhe e zune topin na grika.....me opinge do ta pime sonte!!!!