Do zhgenjehesh ... don't imagine too much...jo cdo gje qe shkelqen eshte prej ari ..
Jo moj se ate imagjinate po ia le Lezhjanit per momentin ............... (edhe pse ti s'ke asgje me pak nga ato qe fantazojme ............ ) .............. po dje duke lexuar shkrimet e tua te fundit ....... me erdhi nje deshire te te coja ne ate vend ............... dhe ne qofte se me thua qe s'kishte te bente me shendet ......... do te ta thoja edhe tani .............
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth ... dhe ne qofte se me thua qe s'kishte te bente me shendet ......... do te ta thoja edhe tani .............
Une nuk merzitem lehte Turll,vetem kur behet fjale per shendet....dhe kishte lidhje me nje operacion ajo qe kam shkruar...ndersa falja ishte per dike qe u detyrua te njihte nje ane tjeter timen...
Sa mire kur ste njeh njeri si serioze...
Une nuk merzitem lehte Turll,vetem kur behet fjale per shendet....dhe kishte lidhje me nje operacion ajo qe kam shkruar...ndersa falja ishte per dike qe u detyrua te njihte nje ane tjeter timen...
Sa mire kur ste njeh njeri si serioze...
Ene une prandaj te mora leje ............ se e kisha nje frike mos ishte pune shendeti ............ .
p.s. ty nuk te meriton asnje qe nuk te njeh ............