Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Hallexhiu
Anetar i ri

Regjistruar: 27/12/2003
Vendbanimi: Vlore
Mesazhe: 11

Prape

Ishte shtuar shume e dhjera ne pyll e po qelbej pylli. Mbreti i pyllit Luani bene nje mbledhje dhe beri "banjot" e para publike ne pyll, normalishte vuri dhe sanksione (ligje) kush kapej duke dhjere jashte banjos denohej me gjobe. Rojtari i banjove dhe i pyllit u be ariu meqe kishte trup me te madh dhe shume reputacion ne pyll. Pas pak kohe ai shikon ca copa te vogla ne nje vend dhe i iken mendja. Do ta kap dhe po e kapa thoshte do ta bej copa. Thoshte keshtu duke ikur neper pyll dhe pa nje gemushe qe po levizte. E kapa ndyresiren tha me vete. Dhe e kapi me te vertete ate qe bente pis pyllin ishte Lepurushi i vogel me gezof te bardhe. Ariu filloi ti bertiste e ta shante dhe lepurushi i qete e degjonte, ne fund e pyet ariu: ke ndonje gje kundra me keto qe te thashe? Po i pergjigjet lepurushi pa ju dridhur zeri e pa i levizur qepiku. Fol ore pis lepurush i thote ariu. Degjo ketu ti i nderuar Ari i kthehet ai une nuk jam leter higjenike qe Luani te fshij bythen me mua prandaj nuk vete me ato banjo.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 03:50
Hallexhiu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Hallexhiu Kliko këtu për të kontaktuar me Hallexhiu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Hallexhiu Shto Hallexhiu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Hallexhiu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vanesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/03/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 35

ha ha ha hallexhiu

keto qe na tregove i dija o hallexhi te tjera a ke??
meqe qenke shume i nteresuar, une di dhe gjera te tjera. po kjo faqe quhet ate qeshim pak prandaj dhe une tregoj vetem barcaleta.
po do ta marr parasysh ankesen tende.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 23:07
vanesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vanesa Kërko mesazhe të tjera nga: vanesa Shto vanesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vanesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

hahahahaahhah
shume te bukura ishin keto

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 23:29
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ja edhe ca nga una

-"E dashur, dua të martohem me ty" - e propozon djali vajzën.
-"Mirë i dashur por është këtu një problem. Vështirë se do të pajtohet babai im!" -përgjigjet ajo.
-"Pse?" -pyet ai
-"Ngase ai është shahist" -përgjigjet ajo.
-"Po çfar ka te beje kjo me martesën tonë?" - pyet djali i habitur.
-"Po ai kurr nuk e jep mbretëreshën për kali" -ia kthenë vajza.

Një njeri e kishte dërguar televizorin te mjeshtri për ta riparuar. Mjeshtri e pyet:
-Ç'ka ka televizori?
-S'di për nder, isha duke e kruar veshin me gjilpërë, kur, papritmas iu ndal zëri televizorit!

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 23:48
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Wink

hmmmmmm

- Do shkosh në varrimin e Pjetrit ?
- Pse të shkoj, ai s´do vijë në timin.

Nje shofer ishte me te dashuren ne makine; me nje dore ngiste makinen dhe me tjetren merej me vajzen. Ne nje kryqezim rruge e pa nje polic dhe i bertet:
- Shofer pse me nje dore
- Po pastaj si ta ngas makinen - pergjigjet ai.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 23:50
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Re: hmmmmmm

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
- Do shkosh në varrimin e Pjetrit ?
- Pse të shkoj, ai s´do vijë në timin.

Nje shofer ishte me te dashuren ne makine; me nje dore ngiste makinen dhe me tjetren merej me vajzen. Ne nje kryqezim rruge e pa nje polic dhe i bertet:
- Shofer pse me nje dore
- Po pastaj si ta ngas makinen - pergjigjet ai.

po mire nuk ka kembe ky robi mos eshte gje sakat??apo mos eshte sakat nga trute???
çjane ket mo lal qe te bejne per te qare???
se miza nuk i ka gj
(te ngeli qefi ty miza???)

-----------------
Mesazh nga Administratori:
Jo reklama te lutem
-----------------

Mesazh i vjetër 17 Maj 2004 00:44
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

uaaaaaaaaa
uaaaaaaaa
ca tha
hashashi vdeksh ishalla
ne oren 2 te drekes
ti re un lodhem aty duke menduar edhe shkruajtur kurse ti
uaaaaaa
edhe kete ma bere mir mir
se ska gje...................

Mesazh i vjetër 22 Maj 2004 16:56
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

po he mo lal se nuk guxo njeriu te bej nje shaka se....
po mos e ça koken lal se nuk punon ajo adresa qe dhash une
kshu qe...
valoja pa problem ti

Mesazh i vjetër 22 Maj 2004 18:47
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

k*va te gjinekologu

ej stela pa hidhi nje sy kendej se çbehet edhe jep 1 vlersim..ok???tani ka nja ca fjale te rrezikshme po besoj se nuk do kene efekt jo per gje po po ti heq nuk del gje me kupton lal????

Shkon nje burre me gruan tek gjenkologu. O doktor gruaja ime kur bejme seks nuk jep hic, rrin si e mpire. "Me ler ta vizitoj" - thot gjinekologu dhe e kap e e fut ne dhome. Pasi e q*n del i thot burrit:
- Per mua eshte ne rregull
- Mire - i thote burri - po a te vejn keq nese e provoj se sdua te shkoj ne shpi e te vij edhe nje here.
- Mire i thote doktori
Futet burri dhe e q*n. Del i merzitur.
- Doktor asgje, asnje ndryshim. Futet doktori edhe nje here, e q*n nje, dy, tre here dhe del. I thote burrit:
- Shife nje here se ne rregull eshte
Futet burri edhe ky nja tre here. Del prap.
Doktor ka ndryshim po pak, gati asgje.
Futet doktori per here te trete e q*n sa nuk mundet me. Del e i thot
- Shife edhe kete here se te them te drejten skam ca i bej me.
Futet burri per here te trete. Edhe ky e q*n sa smundet me. Del jashte dhe rrin duke e rrok e puth doktorin e duke i thene "te jam borxh per jete". Ben ta paguaje po gjinekologu nuk i merr leke.Mbas nje jave qellon rastesisht gjinekologu me shoqerine e tij ne te njejtin lokal me burrin i cili ishte po ashtu me shoqerine e tij ne anen tjeter te lokalit. Cohet gjinekologu e thot:
- O cuna a e shihni ate burrin atje? Para nje jave i kam qi gruan tre here.
Te gjithe habiten. Mbas pak cohet burri e i thote shokeve:
- A e shihni ate burrin atje?
- Po - i pergjigjen
- Eshte gjinekolog. Para nje jave kisha nje k*rve e sdija ku ta q*ja, shkova e q*va tek zyra e tij

Mesazh i vjetër 22 Maj 2004 23:35
girl_for_life
student

Regjistruar: 22/05/2004
Vendbanimi: in the house of angels...
Mesazhe: 167

Re: k*va te gjinekologu

Citim:
Po citoj ato që tha hAsHaShI
ej stela pa hidhi nje sy kendej se çbehet edhe jep 1 vlersim..ok???tani ka nja ca fjale te rrezikshme po besoj se nuk do kene efekt jo per gje po po ti heq nuk del gje me kupton lal????

Shkon nje burre me gruan tek gjenkologu. O doktor gruaja ime kur bejme seks nuk jep hic, rrin si e mpire. "Me ler ta vizitoj" - thot gjinekologu dhe e kap e e fut ne dhome. Pasi e q*n del i thot burrit:
- Per mua eshte ne rregull
- Mire - i thote burri - po a te vejn keq nese e provoj se sdua te shkoj ne shpi e te vij edhe nje here.
- Mire i thote doktori
Futet burri dhe e q*n. Del i merzitur.
- Doktor asgje, asnje ndryshim. Futet doktori edhe nje here, e q*n nje, dy, tre here dhe del. I thote burrit:
- Shife nje here se ne rregull eshte
Futet burri edhe ky nja tre here. Del prap.
Doktor ka ndryshim po pak, gati asgje.
Futet doktori per here te trete e q*n sa nuk mundet me. Del e i thot
- Shife edhe kete here se te them te drejten skam ca i bej me.
Futet burri per here te trete. Edhe ky e q*n sa smundet me. Del jashte dhe rrin duke e rrok e puth doktorin e duke i thene "te jam borxh per jete". Ben ta paguaje po gjinekologu nuk i merr leke.Mbas nje jave qellon rastesisht gjinekologu me shoqerine e tij ne te njejtin lokal me burrin i cili ishte po ashtu me shoqerine e tij ne anen tjeter te lokalit. Cohet gjinekologu e thot:
- O cuna a e shihni ate burrin atje? Para nje jave i kam qi gruan tre here.
Te gjithe habiten. Mbas pak cohet burri e i thote shokeve:
- A e shihni ate burrin atje?
- Po - i pergjigjen
- Eshte gjinekolog. Para nje jave kisha nje k*rve e sdija ku ta q*ja, shkova e q*va tek zyra e tij

hahahahahhaahhaahahahahah

Mesazh i vjetër 22 Maj 2004 23:39
girl_for_life nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të girl_for_life Kliko këtu për të kontaktuar me girl_for_life (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: girl_for_life Shto girl_for_life në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto girl_for_life në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar