girl_for_life
student
Regjistruar: 22/05/2004
Vendbanimi: in the house of angels...
Mesazhe: 167
|
Re: k*va te gjinekologu
Citim: Po citoj ato që tha hAsHaShI
ej stela pa hidhi nje sy kendej se çbehet edhe jep 1 vlersim..ok???tani ka nja ca fjale te rrezikshme po besoj se nuk do kene efekt jo per gje po po ti heq nuk del gje me kupton lal????
Shkon nje burre me gruan tek gjenkologu. O doktor gruaja ime kur bejme seks nuk jep hic, rrin si e mpire. "Me ler ta vizitoj" - thot gjinekologu dhe e kap e e fut ne dhome. Pasi e q*n del i thot burrit:
- Per mua eshte ne rregull
- Mire - i thote burri - po a te vejn keq nese e provoj se sdua te shkoj ne shpi e te vij edhe nje here.
- Mire i thote doktori
Futet burri dhe e q*n. Del i merzitur.
- Doktor asgje, asnje ndryshim. Futet doktori edhe nje here, e q*n nje, dy, tre here dhe del. I thote burrit:
- Shife nje here se ne rregull eshte
Futet burri edhe ky nja tre here. Del prap.
Doktor ka ndryshim po pak, gati asgje.
Futet doktori per here te trete e q*n sa nuk mundet me. Del e i thot
- Shife edhe kete here se te them te drejten skam ca i bej me.
Futet burri per here te trete. Edhe ky e q*n sa smundet me. Del jashte dhe rrin duke e rrok e puth doktorin e duke i thene "te jam borxh per jete". Ben ta paguaje po gjinekologu nuk i merr leke.Mbas nje jave qellon rastesisht gjinekologu me shoqerine e tij ne te njejtin lokal me burrin i cili ishte po ashtu me shoqerine e tij ne anen tjeter te lokalit. Cohet gjinekologu e thot:
- O cuna a e shihni ate burrin atje? Para nje jave i kam qi gruan tre here.
Te gjithe habiten. Mbas pak cohet burri e i thote shokeve:
- A e shihni ate burrin atje?
- Po - i pergjigjen
- Eshte gjinekolog. Para nje jave kisha nje k*rve e sdija ku ta q*ja, shkova e q*va tek zyra e tij
hahahahahhaahhaahahahahah
|