Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Kshu te kane thene ty? Po te kane genjyer mo Beni. C'ben keshtu, u demaskove fare

Thua te ma ken then, x mos me lenduar...??

Kur u ndam...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2011 03:29
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

Raimondi dhe kurti!

Te me ndjeni qe te dy, por une njoh shume pak vajza shqipetare qe kane lidhje seksuale me te huaj. Te gjitha bashkemoshataret e mia qe njoh, kane te dashur shqipetare ( aty hyj dhe une!)

Une nuk e di sesi e qysh e keni marre ate opinion per femren shqiptare, por di te ju them qe jeni gabim.

Nje mashkull shqipetar qe merret me thashetheme lart e poshte, dhe plus qe ka krijuar nje urrejtje kaq te madhe per femren shqipetare ne mergim ( USA po flasim ketu), dua te di se cfare kerkon ai nga nje femer shqipetare?!

Mbase femrat shqipetare nuk ju qasin juve, sepse ndoshta ju si djem keni ate opinionin e "keq" qe " ky s`le kend pa fjale, eshte thashethemexhi, cfare e dua une kete njeri? per llogje?" Mendimi im si femer ky.

Plus, ne Detroit qe te paska thene shoku yt, femrat shqipetare te Jugosllavise ( apo Malit te Zi), jane ato femrat e para qe s`e cajne koken se cfare mendon ti apo komshiu yt, apo babai yt!

Femrat shqipetare te Shqiperise, qofshi dhe ato femrat e Bronx-it ( pasi aty zakonisht ngulin kembet emigrantet shqipetare derisa ta marrin veten pak, pastaj levizin ne zonat me te mira); jane femra te larta, te edukuara, dhe shume pak prej tyre ( varet nga cfare lloj familje rrjedh ajo femer), kane marredhenie seksuale me te huaj.

Tani te flasin drejt Raimondi. Ti mendon se nje femer 20 vjecare ( ne shekullin tone te 21-te, te mos kete te drejte te njihet me nje mashkull qofte Shqipetar, qofte te huaj?! Mjafton te jete beqar, dhe gjithcka eshte okej per mua. Ndersa keto femrat e huaja po lene burrat e femijet rrugave per ca djema shqipetare te "papjekur"!

Une nuk i qas te huajt per te vetmen arsye se kam gjetur djalin e Shqiperise, dhe merremi vesh shume mire shqip, edhe zihemi po ne shqip, haha . Eshte djale Shqipetar sic ma do zemra mua, dhe ka nje familje te mrekullueshme ( qe une ja kam zili); ndryshe nga te huajt, djalin shqipetar ma do shpirti dhe zemra, pasi kemi te njejtat zakone, tradita, dhe e duam e respektojme njeri - tjetrin natyralisht.

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2011 05:22
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

--Cdo njeri thote experiencat e tij , dhe mbi bazen e tyre ben vleresimin

Une aty kam vendos pershtypjet e mija mbi bazen e atyre qe shof ketu cdo dite ...
dikush tjeter ka experienca te tjera ---Por kete opinion qe them une e kam degjuar edhe nga te tjere mbi bazen e experiences se tyre .....

TI Ana bravo qe paske te dashur shqiptar .....

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2011 09:08
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Haha un nuk diskreminoj hic, urrej te gjitha femrat that sleep with other people and not with me, period!!! aspecialy when im not getin laid myself, like these days that im on a long dry spell! Lol
Sipas teje ana une duhet gozehem qe ti po fle me ndonje albo!? No way! Fuck that loser! Lol
Me quani njeri i lig pak problem e kam:p por qe te pershlruaj urrejtjen qe me rremben nganjehere nen heshtje, me saktesisht, gjithmone me kujtohet nje portret i nje piktori qe e ja harroj emrin. Aty ka pikturuar shume bukur nje plak me fytyre te shemtuar qe me ne fund arriti te kap kulltukun mbreteror dhe ne detaje te persosur fytyra e tij reflekton ndjenjat e ndaj botes: me ne fund i own you motherfuckers!!

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2011 15:40
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Uro qe te bjeri kolltuku. Se pastaj mund te themi, "Ka shprese dhe per ne te tjeret".

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2011 19:31
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tucano
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/01/2011
Vendbanimi: Galapagos
Mesazhe: 100

mjere shqipnija per shqiptaret... ne kur sdum njeri tjetrin, presim tna doje bota. ti raimond mlidh menjen tgjesh naj zezake amerikane se keshtu sic e paske tipin ti shoko edhe arrxheshkat ste marin per siper... haha

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2011 04:19
Tucano nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tucano Kliko këtu për të kontaktuar me Tucano (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tucano Shto Tucano në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tucano në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Re: Re: Me mire nje te huaj se nje femer Albaneze ?

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

RAIMOND, histori per nate dimri, me geshtenja te pjekme perpara oxhakut

Pa shaka tani: Nuk di une te huaja apo shqiptare POR, nga shqiptarkat e Forumit, vetem njera ma prish menjen. Me ate do bashkjetoja qysh tani.
I ploteson te gjitha "kushtet" e mija

p.s. Mos pyet se kush eshte se sta them, edhe tme vrasin.

Me pelqen kjo dekklarate e Vizios.
I ka ardh koha per nuse me duket.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2011 06:01
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Krushqi me Raimondin,,kshu krushqi me Jovan Bregun desha me thon pupupupupupupupu...

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2011 12:48
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Smile

Re: Re: Re: Me mire nje te huaj se nje femer Albaneze ?

Citim:
shelgu

Me pelqen kjo dekklarate e Vizios.
I ka ardh koha per nuse me duket.

Mos i bjer rrotull e rrotull kot se nuk e tregoj.

Cer nuse thu mer lal, akoma se ke marre vesht qe; vetem bashkejetese ka me mua. Se haje ate "molle" une

Mesazh i vjetër 12 Nëntor 2011 01:51
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Une them se ky vizioneri ka para shume
Se ata varfanjaket martohen se skan gje per te humbur.

Mesazh i vjetër 12 Nëntor 2011 05:08
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar