Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 375 376 377 378 379 380 381 382 383 [384] 385 386 387 388 389 390 391 392 393 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

M.C. _________Forumi po vdes .......S.O.S............

...............O burra ta shpetojme

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2012 07:24
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Ky njehere kerkon grate, njehere burrat.

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2012 07:36
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

...Kerkoj cupkat _-Ndaj kush ka mundesi ti lajmeroje te vijne se i kemi me kimet
edhe do sillemi me embelsi qe ato te mos merziten.........

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2012 08:05
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/02/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 1139

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Ato qE thote Noel Malkolm jane genJEshtra __E kam lexuar PARA 2 VJETESH tek tuk,
NUK ME PELQEU FARE -Ai eshte nje proserb

E para kerkoj falje qe s'jam cupe.... po kur s'ke pula do hash sorra thone..

Po desha te shtoj dicka. Kete Noelin e kane akuzuar si pro-shqiptar, ndersa ti e akuzon si pro-serb dhe kjo eshte e para here qe e degjoj. Fakti eshte qe ai eshte historian i pa-anshem, por vete historia eshte me shqiptaret, prandaj edhe i duket serbeve si pro-shqiptar.

Gjithashtu, me ngjarjet e fundit ne Kosove, diplomatet i jane referuar Noelit, per te kuptuar dhe gjetur te drejten historike. Jo se kjo ka qene faktor i vetem ne marjen e vendimeve, por sigurisht qe ka ndikuar, se sikur te kishte qene e drejta historike me serbet, as nuk do kishte ndodhur kurre qe Kosova t'i jepej pavaresia.

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2012 09:06
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha raid

E para kerkoj falje qe s'jam cupe.... po kur s'ke pula do hash sorra thone..

Po desha te shtoj dicka. Kete Noelin e kane akuzuar si pro-shqiptar, ndersa ti e akuzon si pro-serb dhe kjo eshte e para here qe e degjoj. Fakti eshte qe ai eshte historian i pa-anshem, por vete historia eshte me shqiptaret, prandaj edhe i duket serbeve si pro-shqiptar.

Gjithashtu, me ngjarjet e fundit ne Kosove, diplomatet i jane referuar Noelit, per te kuptuar dhe gjetur te drejten historike. Jo se kjo ka qene faktor i vetem ne marjen e vendimeve, por sigurisht qe ka ndikuar, se sikur te kishte qene e drejta historike me serbet, as nuk do kishte ndodhur kurre qe Kosova t'i jepej pavaresia.

Ja te jap nej shembull

Ai e merte si te VERTETE nje thenie te nje gruaje serbe e cila thoshte se : Shqiptarkat nuk i lejon Hoxha te futen ne xhami nqs nuk bejne 4 femije e lart ..........

Pastaj gjuha qe perdorte ai kur pershkruante shqitparet ishte me nuanca fyese

Ai per Shqieprine i referohej Fatos Lubonjes , dhe nuk me peqleu kur ai i merte si te verteta ato qe thoshte Liubonja _-Qe ishin totalisht subjektive te Lubonjes dhe kunder shqiptareve ne pergjithesi

Ky Noel eshte cifut me duket ,_Por kam kohe qe i kam lexuar ato pjeset e librit te tij ...dhe e kam haruar , se ngaqe nuk me pelqeu nuk ja vura shume veshin

Nuk ka mundesi te jene bazuar tek ky per luften e Kosoves dhe per vete Kosoven
--E pamundur
-KY I TRJATON VENDET KU SHKONTE SI NJE UDHETAR, , pa perdorur aspak fakte te pa anshme
, por vetem nepermjet thash e themeve qe degjonte neper butjinat ku i kalonte ruga e tij....

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2012 09:16
RAIMONDI
Veteran ne forum

Kryeminsitri i Anglise po flet tani tek Late Show with David Letterman dhe po thote :

"___Ne Angli ne nuk i lejojme Partite politke te bejne propagande ne tv perpara zgjedhjeve
dhe keshtu shkurtohet kostua zgjedhejve elektorale__"

..-__ Dhe gjithe amerikanet e duartrokiten

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2012 09:22
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Raid, po shyqyr qe s'je cupe ti thuaj

Une, qe thua ti Raimondi ketej verdall kam qene po per cupe s'ta jap fjalen se jam

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2012 22:41
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Une, qe thua ti Raimondi ketej verdall kam qene po per cupe s'ta jap fjalen se jam [/B]

Aman o zot u prish dynjaja me duket mue,...... dhe Sales

__Po mire ne ju themi cupka gjithe femrave, ....ndaj nuk ka rendesi se si eshte statusi juaj zotrote, e rendesiishme eshte qe je pjese e ..........seksit te dobet plot magji

.....Te tjerat nuk duam ti dijme ,se jo per gje por vuajme nga zemra .....

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2012 01:45
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

ma mire po e maj per vete kte menimin e çastit

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2012 01:46
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

"Vuajtja eshte si nje nevoje e organizmit per t'u ndergjegjesuar mbi nje gjendje te re"
(Marcel Proust)

"Sa retorike mbi vyrtytin e dhimbjes. Eksperienca e jetuar nuk le dyshime: dhimbja asgjeson."
(Morandotti)

Si nje rrobaqepse profesioniste ne heshtje vazhdoj te marr masat e shenoj hapat qe duhet te ndjek per te mos devijuar nga qellimi.
Heshtje qe ndjej se po kthehet ne shurdheri..
Une nuk dua te humbas zerat e jashtem.

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2012 18:40
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 375 376 377 378 379 380 381 382 383 [384] 385 386 387 388 389 390 391 392 393 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar