Regjistruar: 22/01/2006 Vendbanimi: ?! Mesazhe: 651
Drejtesia mbase eshte e pa percaktuar.Ngjet me shendetin per te cilin mendojme mbasi e humbasim...
__________________ Mos me pas gabime,kisha qenë prefekte!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 25/03/2007 Vendbanimi: Verdalle Mesazhe: 14
Buzeqesh se eshte gjeja e dyte me e mire qe mund te besh me buzet e tua.
__________________ Eshte e veshtire te jesh vtevetja,ne nje bote e cila deshiron te te beje si vetvetja
Regjistruar: 27/11/2003 Vendbanimi: USA Mesazhe: 840
Te miren (nderen) pasi ta besh hidhe ne lum (harroje) mbase ndonje dite valet e lumit e sjellin perseri ne breg.
__________________ Kujtimi eshte e vetmja parajse nga e cila nuk mund te na debojne.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha ESHI Te miren (nderen) pasi ta besh hidhe ne lum (harroje) mbase ndonje dite valet e lumit e sjellin perseri ne breg. hahaha se kisha degju najher ket shprehje une sonte jam me ket shprehjen ba mire se gje keq
Citim:Po citoj ato që tha ESHI Te miren (nderen) pasi ta besh hidhe ne lum (harroje) mbase ndonje dite valet e lumit e sjellin perseri ne breg.
Regjistruar: 15/12/2003 Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here Mesazhe: 2169
pune pune dhe vetem pune
__________________ *Born To Touch Your Feelings* I Dont Care If Im Hated On The Net. Because I Have A Real Life.
Regjistruar: 10/12/2006 Vendbanimi: united states of shkodra Mesazhe: 1582
trimi mir me kurva shummmmmmmmmmmmmmmmmmm.....................................
__________________ Çka me i ba ksaj ♥♥♥♥zemres♥♥♥♥ se shkret, qe s`me la te jotoj rahat ne ket jete.....♥♥♥
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: brenda vuajtes. Mesazhe: 555
bota eshte e bukur ...... kur te duan......
__________________ ....i premtova vetes te mos hesht dhe heshtjes te mos flas.... s.o
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane hahaha se kisha degju najher ket shprehje une sonte jam me ket shprehjen ba mire se gje keq Te besh mire eshte mire mos te besh as mire as keq eshte dhe me mire Dreqe.
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane hahaha se kisha degju najher ket shprehje une sonte jam me ket shprehjen ba mire se gje keq
Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Nqs hedh poshte nje kritike, atehere i ben dem vetes, por nqs degjon korrigjimin zhvillohesh ne mirekuptim.
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Regjistruar: 19/03/2006 Vendbanimi: ......................................... Mesazhe: 1757
Plakut por**ën mos i dëgjo por fjalën dëgjoja.......
__________________ ..............................................................