Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Pyetje-pergjigje
Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 384 385 386 387 388 389 390 391 392 [393] 394 395 396 397 398 399 400 401 402 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

kam nja 50 cope

Ke ndoj koleksion?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Mars 2012 02:21
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Jo me..

Ke pasur ndonje poster neper muret e dhomes tende?

Mesazh i vjetër 22 Mars 2012 02:34
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

sigurisht...

a ke akoma magnetofon?

Mesazh i vjetër 22 Mars 2012 03:09
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
F_xhunior
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Quhen ato te skaduarat?

Ps: ajo e qeshura e pare qe per pergjigjen qe ke dhene. Si i the? Jo te shpikesh nje vete e forte kjo per zotin eshte i veti o xhunior se shpiku tregoi sinqeritet me ket rast se po te shpikte do te thoshte kam iPhone u per hajer

Ti ne te vertete nuk po qeshje, por po mendoje se perse pikerisht ate pyetje te bera. Nderkaq, edhe sikur te kishte ne pyetjen time dic per te qeshur, s'do te duhej te qeshje - asnjeri nga ju - kurre. E qeshura e teperme, mund t'ju shkaktoje edhe te qara me denese, ndaj, ju, mos e teproni. Une po pyesja pa ndonje motiv te fshehte. Jo, per kryet tat, nuk po synoja dic tjeter pos nga kureshtja qe kam - te tjere jane ata qe hedhin gurin dhe fshehin doren. Une vetem e dua seksin.

-Per sa i perket celulareve, thash te mos shpikesh ndonje tjeter nga vetja kurre me, duke pasur parasysh se per nje celular te atille i ashtuquajtur Nokia 3310, nuk kisha degjuar. Une, per fat te mire, gjithnje kam pasur celulare te hijshem ne pamje dhe te shtrenjte - une, nuk blej cfaredo! Une i pari kam pasur celular te mençur, madje ende pa dalur ata ne treg.

S'kam pyetje.

Mesazh i vjetër 22 Mars 2012 03:26
F_xhunior nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të F_xhunior Kliko këtu për të kontaktuar me F_xhunior (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: F_xhunior Shto F_xhunior në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto F_xhunior në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Who cares lol

Kiddin

Mesazh i vjetër 22 Mars 2012 07:58
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
sigurisht...

a ke akoma magnetofon?

nck koha e interrnetit , lecteur dvd etj etj.

Sa ndikon pranvera ?pse thon qe njerezit ndryshojn vetem ne kte sezon edhe jo ne sezone te tjera?

Mesazh i vjetër 22 Mars 2012 15:22
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha lule

nck koha e interrnetit , lecteur dvd etj etj.

Sa ndikon pranvera ?pse thon qe njerezit ndryshojn vetem ne kte sezon edhe jo ne sezone te tjera?

Se kur kendon bilbili kendon.
Ty te kendon ndonejhere?

O lule beme nje pyetje te sakte mua ti ja ashtu si me te ngrenme

Mesazh i vjetër 22 Mars 2012 22:36
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Talking

ke ngren byrek ?

Mesazh i vjetër 23 Mars 2012 00:51
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha lule
ke ngren byrek ?

Ehe kam ngrene
ke degjuar kur thone te hongsha burekun?

Mesazh i vjetër 23 Mars 2012 01:03
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

jo kam degju kur thone te hongsha grurin ose hallven

hengre ashure sot?

Mesazh i vjetër 23 Mars 2012 01:05
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 384 385 386 387 388 389 390 391 392 [393] 394 395 396 397 398 399 400 401 402 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Pyetje-pergjigje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar