RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
[QUOTE]Po citoj ato që tha kurti
Nuk ka haberr per ekonomi dhe nuk e kupton kapitaizmin obama. Eshte njeri i mire por nuk eshte per kte pune, persa i perket ekonomise.
Ndersa per foreign policy eshte me i mire [/QUOTE
Nuk e njef Obama kapitalizmin ???_-Je normal kur e thua kete ? Apo degjon ata budallenjte red neck qe cdo demokrat e quajne komunist ?
Obama ekonomine enjef shkelqyer, dhe ishte mendimi i Obames qe shpetoi indsutrine e makinave ne USA, , ndersa po te te vepronin sic tha Romney saot USA nuk do kishte Indusstri Automobilash se Romney tha qe ajo industri te shkoje ne falimentim dhe pastaj si te eci
__Obama e ka mendimin ekonomik shume te mire, prose duhet te shkurtoje pakez shpenzimet buxhetore,
Ndersa Romney e ka nje shkaterim mendimine tij ekonomik, --Ai po e mori do shkaktoje shume papunesi per te varferit ...do e beje njelloj si Bush
Pastaj Romney nuk do tja dije per te varferit aspak.....sic ka deklaruar vete .......
Ndersa ne politken e jashteme Romney do jete shume me mire se Obama , dhe sidomos per ne eshte shume i mire, sepse Romney e quan Rusine hapur _-Armik Strategjik_
dhe kjo do beje qe te ritet presioni i USA kunder Rusise , vendeve satelite te saj
dhe sidmos ndaj Serbise
, nga ana tjeter kjo do te beje qe te ritet favorizmi per ne ....
Une tani po e shof debatin dhe jam nga fundi i tij , por nga sa shof une Romney eshte me karizmatik, dhe me bindes se Obama .....