Regjistruar: 10/01/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 5233
bera clodhjen e mbremjes se te premtes ne forum, duke lexuar grimca mendimesh dhe tani po iki ne shtepi. naten forumi
__________________ It takes just as much courage to express your love when it's right, as it does to walk away when it's wrong.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 26/11/2005 Vendbanimi: mbi libra... Mesazhe: 3155
sa u cova prej gjumit dhe po pi nje kafe se qenkam si ne kome po i hedh dhe nje sy forumit ....
__________________ ciò che ci distingue dagli animali e che noi parliamo,sentiamo,pensiamo e amiamo
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Po rri per qejf.
po e ftoj gangon per nje kafe turke se sa e bera dopjo pa cigare vec se me mbaruan
hahahaahahahahahahahaha zemra flm. Po perqafoj te mrekullueshmen mike-Klodel. Je si shpirt, te falenderoj.
sa me kishte mare malli per kete ikone gango tani do behem gati per ne pune. pacim kalofshi kendshem se ka ardh vera - cfare lajmi i mire me ne fund
Kalofsh mire yll.Te kam xhan dhe te perqafoj. Dite te mbare! Ndersa une po verdallosem te lexoj ndonje qyfyre neper forum, te humb kohen.
Regjistruar: 07/01/2003 Vendbanimi: Durrës Mesazhe: 2298
Une duke degjuar Sinanin si dhe duke lexuar komentet e GANGOO-s per foton time ne forum
__________________ Quis custodiet ipsos custodes?
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Une po bej gjasme sikur po punoj, por nje sy ne forum e nje sy ke punet e mia
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Regjistruar: 13/04/2006 Vendbanimi: Diku atje tej, atje ku ti nuk me arrin dot... Mesazhe: 390
kam gjithe diten qe po kerkoj te perkthej nje fjali nga hungarishtja, por tani hoqa dore... duke ju kerkuar ndohme juve te forumit..
__________________ The greatest thing we'll ever learn is just to love and be loved in return