Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > dalim per kafe?
Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

e cme bote e u bofshit lomsh....jam hugry tashi im craving per byrek ........lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 06:33
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Elssaaa po te te pyesja une ty do dalim per kafe cfare do thoje...se mos me thoje kam pune se te erdha aty ku je dhe te mora zvare ..... 
Me supozime tani....
Me ke karakter te forumit do pranoje te pije nje kafe per muhabet? Me ke jo dhe pse ?

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:05
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

me amore'n do ishte nice

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:15
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Talking

O vlora po shprehu me gjate o djale. Pse do doje pikerisht kete person sot? Se neser e di une qe do ndryshosh mendjen se s'ri rehat ti ....eksploron. 

Do do doja te pija nje kafe psh me filianin sepse forumi kete ben te kryqezon me lloj-lloj njerez qe s'do kishe mundesine apo rastin per ti takuar qofshin ne pozita te larta qofte apo dhe e kunderta.....

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:32
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
O vlora po shprehu me gjate o djale. Pse do doje pikerisht kete person sot? Se neser e di une qe do ndryshosh mendjen se s'ri rehat ti ....eksploron. 

Do do doja te pija nje kafe psh me filianin sepse forumi kete ben te kryqezon me lloj-lloj njerez qe s'do kishe mundesine apo rastin per ti takuar qofshin ne pozita te larta qofte apo dhe e kunderta.....

........

Si shume po e zgjat ti..........po thuj amoj troc se den me dal me pi kafe me Njatin nga Vlora....:p

Edhe une do te kisha dasht me dal kafe me fistekun se asht burre zonje ...:D:p

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:34
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Elssaaa po te te pyesja une ty do dalim per kafe cfare do thoje...se mos me thoje kam pune se te erdha aty ku je dhe te mora zvare ..... 
Me supozime tani....
Me ke karakter te forumit do pranoje te pije nje kafe per muhabet? Me ke jo dhe pse ?

Do ishte kenaqesi Enigme ...kur te duash vendin takimin oren....gati me ke ....aj lajk ju lol....

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:36
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Po jo moj kat une e bera propozimin me ke doja te dilja . Une po i jepja nje shembull tani mos na i lini peng kush eshte fisteku .....Ti kat mos u mundo se e di kush eshte ....

Elsaaa aj lajku ju tu Ah dhe 3shin .....sepse eshte gazmor booo po a do ta merja vesh kur te me fliste prandaj elsaaa ti do me ndimosh :p

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:43
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

hahahaaaaaaaaa  ta paska njit virusin e parashikimit pun-hori ty...:D:p

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:46
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

te perkthej une mi....pa problem.....bo vaki te thot fjal dashnije ato si perkthej mvje turp

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:47
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Mesazhe: 2752

o enigme a ma jep numrin tat se timin e kam

Mesazh i vjetër 23 Maj 2007 23:48
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > dalim per kafe?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar