Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 2.50.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
fluturake
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 27/02/2003
Vendbanimi: gjithkund e askund
Mesazhe: 174

Citim:
Po citoj ato që tha roke
keshtu eshte kur del xhiro andaj nga ka rrezik,nga rrine "akrepat".pastaj edhe kaq te frikshem nuk jane,se une kam nje te tille ne qafe(tatu,kuptohet)dhe eshte shume i qete.Duhet te dish te sillesh.

Mire ai akrepi qe ke ti ne qafe eshte i urte, po ata te tjeret ncuk nuk dine te sillen prandaj.Pastaj sa ta marrin vesh ata qe ne e kemi me koncull o lal aha merdhifi puna.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 17:57
fluturake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fluturake Kliko këtu për të kontaktuar me fluturake (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të fluturake't! Kërko mesazhe të tjera nga: fluturake Shto fluturake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fluturake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Rossonero
MILANIST DERI NE VDEKJE

Regjistruar: 04/08/2003
Vendbanimi: Milan
Mesazhe: 99

fakti qe nuk me shqeteson asgje.Kjo eshte vertete per tu shqetesuar.

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2003 00:40
Rossonero nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Rossonero Kliko këtu për të kontaktuar me Rossonero (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Rossonero Shto Rossonero në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Rossonero në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
romii tironc kapil
Anetar i ri

Regjistruar: 24/11/2003
Vendbanimi: nyc
Mesazhe: 17

Cool

ca osht frikaa ...??

amon cere jon kto pytje kshu..qafsh t'gjith ......... ..ca osht frika i here ?.....ka vje gjith kjo fjal e huj kshu ....(f-r-i-k-a..?))).............................akoma me kohen e frykes kto ...eeeehhheeee..............<>>

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2003 05:28
romii tironc kapil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të romii tironc kapil Kliko këtu për të kontaktuar me romii tironc kapil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: romii tironc kapil Shto romii tironc kapil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto romii tironc kapil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LOVERBOY-28
Anetar i ri

Regjistruar: 21/12/2003
Vendbanimi: GREECE
Mesazhe: 11

Kam frike nga femra te tipit tend.trimeresha dhe te patrembura.megjithese nuk ka te tilla......

HAPPY

NEW

YEAR

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 00:00
LOVERBOY-28 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LOVERBOY-28 Kliko këtu për të kontaktuar me LOVERBOY-28 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LOVERBOY-28 Shto LOVERBOY-28 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LOVERBOY-28 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Exclamation

KAM FRIK NGA VDEKJA...................................................

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 00:06
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
fjori
Anetar i ri

Regjistruar: 24/11/2003
Vendbanimi: ne toke
Mesazhe: 20

nga gjarperi,dhe kur e shoh ne tv mundohem ti largoj syte menjihere,
nga endrat e llahtershme sikur te meret fryma,dhe kerkon te shpetosh,
vetmia gjithashtu,kot s`thon vetmia e m`plak njerin.

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 02:11
fjori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fjori Kliko këtu për të kontaktuar me fjori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: fjori Shto fjori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fjori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

roke

une e kam akrepin ne krah, po e kam edhe me koke vampiri se,, mjere ato qe ha ai.... lol

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 16:23
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ENISS
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 28/12/2002
Vendbanimi: AL
Mesazhe: 251

Unhappy

O milet, nuk ju vjen keq qe nderhyj besoj. Po sme duket se nuk arrini dot te kuptoni si eshte shtruar pyetja. Me raste jeni te habitshem. Nuk eshte pyetja ke frika juaj apo neveria qe keni nga insektet, mirimangat, gjarperinjte, etj... se do me dukeshit shume qesharak.
Ketu jemi ne nenforumin e temave sociale, edhe pyetja i perket nje psikologjie sociale ne thelb. Cfare e tremb personin tuaj nisur nga perberja, temperamenti, menyra e te menduarit dhe te jetuarit.
Pse devijoni kaq larg? Ska pike lidhje tema me menyren si e shtjelloni ju!

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 17:29
ENISS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ENISS Kliko këtu për të kontaktuar me ENISS (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ENISS't! Kërko mesazhe të tjera nga: ENISS Shto ENISS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ENISS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
macekeqe
e perkedhelur

Regjistruar: 09/07/2003
Vendbanimi: Ne boten time
Mesazhe: 614

une kam frike per shume gjera dhe kam frike se kjo pasiguria ime do me kushtoj ne jete,dmth s'do mund te behem ajo qe deshiroj te jem.

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 17:41
macekeqe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të macekeqe Kliko këtu për të kontaktuar me macekeqe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: macekeqe Shto macekeqe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto macekeqe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

une kam frike nga frika.

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 00:05
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar