kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
une kam provuar te pij marijuana disa here kur kam qene me i ri, nuk me pelqen thjesht se me ben paraniod shume dhe nuk kam nevoje per gje te tille meqe nganjehere me vijn natyrally paraniod/enxiety atacks. por njerzit me te mire, easy going tipa dhe shume cool m'u hang out me ta, jane disa tipa qe i quajm stoners ktu ku jetoj une, tipa qe nuk t'a merzisin dhe nuk merziten per asgje kurre, loz golf me disa nga kto... cool people...
p.s. nuk do gjeni raste qe nje stoner te beje krime, thjesht se ata vetem duan te hajne te rrine ne shpi duke shikuar tv apo te lozin ndonje loje qe nuk eshte shume e lodhshme fizikisht. p.s PStation2, dembela
mdersa alkoli dhe drogat e tjera te gjithe e dime se c'far i bejn njerzve.
faktikisht tani qe po mendoj me thelle ajo duhet patjeter te legalizohet ne shqiperi, se edhe gjakmarrjet dhe krimet do pushojne ne nje mase te papare mepare, jam komplet serizisht kur e them kte.
une marr ne shembull Seattle Kanadane dhe Californin, ku njerzit pijn marijuana me shume se askund, ne pergjithesi ata jane tipat me te kollajt per te kaluar kohe me ta, ne syte e shume njerzve agresiva kta dhoj tipash mund te quhen "soft" por e verteta eshte se ata dojne vetem te shijojn jeten me gjerat me te thjeshta, dojn muzik, ushqim, art, discovery chanels anamal planet, national geografik explorer etj, por kurre e perseris kurre ngaterresa dhe shamata...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|