Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ca numri eshte ProsHtata? Numri sechs
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ca numri eshte ProsHtata?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Numri sechs Une e kam tek Fünf
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Numri sechs
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Interpretimi non fa una piega.. po hajt mo.. cudi e madhe kjo puna e votimit te pjesshem gjithsesi..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Numri sechs Teper i sjellshem!
Do e bojkotoj Eurovizionin kete vit.....mbas shume vitesh qe e ndjek
Kjo Lena ta shpif
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ke kumbulla? S'kam po hipi ne peme i mbledh per ty. Imagjino, ti tu la enet kur t'me shofesh maje pemes tu t'mbledh kumblla.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ke kumbulla?
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Imagjino, ti tu la enet kur t'me shofesh maje pemes tu t'mbledh kumblla. Te betohem... u perpoqa.. ketu po me kerkon shume!
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Imagjino, ti tu la enet kur t'me shofesh maje pemes tu t'mbledh kumblla.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kjo Lena ta shpif Ajo, KOT ka qene gjithmon. Kete vit, vendi i fundit do jete shume per te.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kjo Lena ta shpif
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ajo, KOT ka qene gjithmon. Kete vit, vendi i fundit do jete shume per te. Me acaruan ata te Pro7 dje,e trajtonin si me qene mbretereshe Sa do gezohesha sikur te ngrohte vendin e fundit
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ajo, KOT ka qene gjithmon. Kete vit, vendi i fundit do jete shume per te.