Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Filozofia > A e keni zbuluar pyetjen me te rendesishme te jetes suaj? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Re: A e keni zbuluar pyetjen me te rendesishme te jetes suaj?

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Pse jetoni? Qellimi i ekzistences suaj?

Une jetoj per te cmendur te tjeret

...Nuk kam kerkuar ndonjehere nje arsye,s'me nevojitet per te jetuar.
Sigurisht ka disa gjera pa te cilat nje dite mund te them s'kam jetuar,por kjo varet nga mendimi qe une kam per kohen time,sic e ka secili.Jetoj per ti dhene jetes kuptimin qe dua. Ah po,nuk eshte sigurisht kjo pyetja me e rendesishme e jetes sime.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Mars 2008 20:38
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: hehehehe

Citim:
Po citoj ato që tha JamCelik
jetojme sepse s'kemi vdekur akoma. Qellimi i egzistences eshte riprodhimi.
Sad but true.

jam dakord me ty se riprodhimi mund te jete qellimi i egistences.

po si eshte e mundur se kudo ne planet rracat e kqija riprodhojne me shume, shumefishohen me shume. kudo qe shkon, india kina, mexico, zezake, filipino, tailandez, russet/slaviket greket, etj etj etj?!?!? pse ndodh kjo?!?! vetem kur te vdesim do ta dime kuptimin e jetes, ndoshta kemi njerz te vdekur tani qe mundohen te na berrtasin tani mos e ben kyt e mos e ben ate po ne s'mund t'i degjojme dot!!

eh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kush e di !!!!!!!!!  jeta mesatare e njeriut eshte 70 vjet, universi nga nje ane ne tjetren eshte 78 billion light years, nuk kemi kapacitet te mendojme aq larg, prandaj me mire ata qe nuk e vrasin trunin fare per asgje.

zoti i don ata njerz

Mesazh i vjetër 13 Mars 2008 11:50
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
albadimix
Anetar i ri

Regjistruar: 25/03/2008
Vendbanimi: maqedoni
Mesazhe: 12

thënje e jetës

Një thënje filozofike për jetën thot "Pantarei" që dmth. cdo gjë që rrjedh lëviz.

Mesazh i vjetër 25 Mars 2008 22:59
albadimix nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të albadimix Kliko këtu për të kontaktuar me albadimix (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të albadimix't! Kërko mesazhe të tjera nga: albadimix Shto albadimix në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto albadimix në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

???????????????

cfare jam?
perse ekzistoj?
kush jam une?
siduhet te isha?
sa do jem?
ku do shkoj?

Mesazh i vjetër 26 Mars 2008 00:06
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Filozofia > A e keni zbuluar pyetjen me te rendesishme te jetes suaj?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar