Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > a mund te rregullohet populli shqiptar
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Kacurelse
Goc Tirone

Regjistruar: 23/04/2005
Vendbanimi: Ne zemren tende
Mesazhe: 61

Pershendetje Nik

Ashtu si ty edhe une kam nje kohe te gjate qe jam laguar nga Shqiperia edhe kur vajta e pashe qe Shqiperia ishte permiresuar shume. Kishte bere shume ndryshime, ca te mira ca te keqija por ne pergjithesi ishte bere shume me mire.

Sa per partite, Nano edhe Berisha jam me pershtypjen se edhe atyre do tju vije dita qe do te regullohen. Shkalle shkalle eshte kjo gje, filluam ne fund, tani jemi nga mesi edhe shume shpejt do te vemi aty ku duam te shkojme edhe ajo eshte e rendesishmja.

Te pakten ky eshte mendimi im.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Prill 2005 12:46
Kacurelse nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kacurelse Kliko këtu për të kontaktuar me Kacurelse (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kacurelse Shto Kacurelse në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kacurelse në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

kush ma shpjegon termin :do regullohet populli shqiptar ?

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
qesharake mesazhe e sipershkruara...
Kultura e nje vendi u percaktoka nga "fjalet e ndyta"?
shume i ngushte si koncept...

ksenia ku je serce moja lol gjall qeke ? :-)

Mesazh i vjetër 25 Prill 2005 12:48
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Re: Re: o ksenia.....

Citim:
Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine

Hi Ksenia me duket se ste kam fyer megjithate sta ve faj sepse aq e zgjuar je e aq gjykon mendja jote e ti nqse se jeton ne Shqiperi atehere normal qe shkruan keshtu sepse je vete atje ose ke motren njera nga keto pastaj une shkruaj shume mire shqip e jam shume mire e informuar nga te gjitha gjerat Ok Nuk them se ne Shqiperi nuk behet qejf ose sja kalon mire por ne pergjithsi njerzit jane shume injoranta e eshte e veshtire te merresh vesht me to ok ndaq prandoje ndaq jo aq eshte logjika e jote hajde ciao tani se boll me ty .

---------------------------
Surrati jot dhe inteligjenca jote nuk jane me te gdhendur bukur ne krahasim me ata qe jetojne ne Shqiperi. Ti harron qe ne kete "mizerje" sic e permend dhe vet kane lindur dhe jane formuar dhe prinderit e tu qe sollen ne jete nje delikuente si puna jote.
Te jesh i varfer nuk eshte turp. TURP eshte te derdellisesh sic po derdellis ti duke thene qe nuk merresh vesh me shqiptaret se ata jane injoranta e sa e sa idiotizma te tjera si keto. Inteligjence eshte te "ulesh gju me gju" edhe me ate kategori njerezish qe jetojne ne mizerje...
Nuk kam se si mos te te ofendoj kur flet me kete MLLEF per shqiptaret...Do ofendoja (sic e kam bere) cdo streotip te tille qofte ky dhe bashkekombes i imi....
Sa per mua dhe motren time, ne jemi nga ai brez qe eshte shkolluar jashte dhe qe po sjellim eksperience perendimi ne shoqerine shqiptare dhe qe punojne ne instancat me te larta te shtetit dhe qe lumturohemi kur sjellim nje fije buzeqeshje ne buzet e ketyre mjeraneve qe ti ke ndot te takohesh.
I njoh mire une surreter te tille si puna jote jashtezakonisht te demshem per cdo shoqeri...
P.S te lutem respektoje pak ate zotimin e sipershkruar. Mos u merr me me mua!

Mesazh i vjetër 25 Prill 2005 17:17
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

re

kjo esht per colpo di fulmine dua te te them vetem diçka nese ke pasqyr ke shpia shifu mir se ke me zbulu çudira dhe kur te mbarosh futi i gelbaz turinit tend te qelbur qe shan shqiptaret ne ate menyr .ksenia muahhhhhhhhhhhhhh serce moja keshtu te kam qef moja oçi :-)

Mesazh i vjetër 25 Prill 2005 17:23
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Zhvillimi ndoshta kalon nga seksi, por jo ne kete menyre. Seksin ka te drejte ta beje kushdo dhe nuk mendoj se fytyra e parafolesit eshte me seksuale sesa ata qe rrijne pa lare ne Shqiperi.

Sikur ti leme deliret e madhestise nuk do ishte keq. Shqiptaret kane difekte por jane njerez si gjithe te tjeret. Keshtu qe seksin do ta bejne sa here ti teket pa marre doren e emigranteve "te lare" perendimore.

fajtori po ti mer faje ke noi gjo me ato qe slahen kshu ? :-)

Mesazh i vjetër 25 Prill 2005 17:29
arakati
$$$$

Regjistruar: 24/02/2005
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 44

Nikut

Faleminderit per pergjigjien e per sqarimin dhe erespektoj ate qe ke thene qe eshte thjesht nje diskutim dhe nuk ka pse te ofendonjme njeri tjetrin ose te gjykojme njeri tjetrin eshte thjesht mendim dhe sikushdo ka ate mendimin e vet dhe disa po nuk i pelqyen ose behen nervoz mos i lexojne fareOk Nik te kethehemi te tema sa per ate qe thua qe shqiperia kq qene nje vend me kulture deri ne vitet 92-93 une mendoj qe atere per mendimin tim ka qene diktatura qe bente kulturen por ate une mendoj qe nuk mund ta quash kulture mendimi im eshte qe ajo quhet Frike dhe nuk mund ti quash ato vite vite me kulture se sa kulture mund te kete nje njeri i mbyllr ne kafaz dhe qe nuk di asnje gje nga bota e jashtme dhe di vetem cfar behet ne ate kafaz dhe me dajak te koka Tani gjithashtu desha te shtoja me vin shum keq qe ecilesoni rinine shqiptare ne ate meneyre dhe me disa emra qe me te vertet une mendoj qe nuk e meritojne nuk po them qe jane te perkryer por mund te them qe te rinj jane dhe nuk bejne ndonje gje me shume se cbejne kjo rinija jasht shtetit dhe mendim im eshte qe rinija shqiptare eshte mbase me e kulturuar se sa kete rini qe kam pare une nga vende te ndryshme te botes qe fillo qe nga Greket qe i theshte nenes te vete gamuto nga njezet here ne dite apo kete rini ketu ne Kanada qe nuk i bie ndermend per prindrit fare dhe u cane duke pire droge gjith diten dhe po te shkosh neper sallat egjyqeve mund te gjesh 100 ne dite qe jane kapur per vjedhje apo zenje apo perdhunim apo shitje droge dhe per shume gjera te tjera qe besoj qe nuk i bejne me te mire apo me te kulturuar se rinia shqiptare si ajo qe eshte ne shqiperi dhe ajo jasht shtetit se dhe ne qe jemi jashte shtetit pjese easj rinije jemi apo jo se sic thote dhe nje fjale e urte e popullit mos peshty lart se do te bjere ne fytyre me te vertet me vjen keq qe perdoren ato fjale per rinin shqiptare se nuk e meritojne se pjese easaj rinie kemi qene dhe ne dhe nuk mund ta quajme veten me te kulturuar apo me te mire se fati na deshi pak me shume se sa ata te rinj qe ndodhen ne shqiperi Kaq kisha se dhe ezgjata shume por jo keq kuptim thjesht diskutim
Faleminderit

Mesazh i vjetër 26 Prill 2005 06:14
arakati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arakati Kliko këtu për të kontaktuar me arakati (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të arakati't! Kërko mesazhe të tjera nga: arakati Shto arakati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arakati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Mesazhe: 68

Re: Re: Re: o ksenia.....

Hi Ksenia mua nuk me vjen turp nga varferia ose te ulem gju me gju me njerzit por thjeshte ne po japim mendimin ketu une nuk mund te shprazi timen per hater tend Ok.
Por une thjeshte jap mendimin tim qe Rinia e sotme ne Shqiperi nuk eshte normale pastaj cke une i kam pare me syte e mij qe vajzat ne Tirane shkojne me burra te martuar e keq e me keq ateher si te duket kjo pastaj sjam une e vetmja qe i kam pare por shume vet thojne per kete gje .
E kjo vjen jo nga varferia por nga karakteri i tyre sepse ne varferi kemi qene te gjithe mos ne te pakten prindrit , une nuk harroj kush jam ose nga vij por thjeshte po te diftoj se si eshte rinia ose cbejne meshkujt e martuar e pike etj etj. Ciao.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2005 20:07
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arakati
$$$$

Regjistruar: 24/02/2005
Mesazhe: 44

Re: Re: Re: Re: o ksenia.....

Citim:
Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine
Hi Ksenia mua nuk me vjen turp nga varferia ose te ulem gju me gju me njerzit por thjeshte ne po japim mendimin ketu une nuk mund te shprazi timen per hater tend Ok.
Por une thjeshte jap mendimin tim qe Rinia e sotme ne Shqiperi nuk eshte normale pastaj cke une i kam pare me syte e mij qe vajzat ne Tirane shkojne me burra te martuar e keq e me keq ateher si te duket kjo pastaj sjam une e vetmja qe i kam pare por shume vet thojne per kete gje .
E kjo vjen jo nga varferia por nga karakteri i tyre sepse ne varferi kemi qene te gjithe mos ne te pakten prindrit , une nuk harroj kush jam ose nga vij por thjeshte po te diftoj se si eshte rinia ose cbejne meshkujt e martuar e pike etj etj. Ciao.

O colpo me banim ne Canada shum inat epaske rinin shqiptare ti po cfar te kane ber mi dreq apo ta paskan mare dhe ty burin Po me qe jetokemi te dy ketu ne Canda me thuaj cfar me shume kulture paska kjo rinia ne kanada me shume se ata te rinj qe jetojn ne shqiperi se me sa di une dhe ketu ne Kanada ka goca beqare qe shkojne me burat e martuar dhe qe edine shume mire qe jane te martuar po hajde mo fun se ka pare dhe exsperience apo dhe cuna te rinj qe shkojne me gra te martuara apo ska ketu qe epine drogen me cibuk dhe skane breke ne byth dhe dalin lypin ne ruge apo ska ketu qe nuk ibie ndermend per familje fare dhe nuk duan tia dine se kane prinder apo ska fare apo svriten dhe priten nate per nate ne ruget e Torontos apo sjane gjysmat e femrave qe studion neper universitete punojse neper stripet Torontos(nuk desha ti quaj pa kultur keto femra po ika be halli si shum te rinj ne shqiperi qe bejne shum gjera qe te mbijetojne)dhe shume gjera te tjera qe keta te rinj ketu bejne qe na lene me goje hapur gati dite per dite po tani sikur u mesova dhe pak pas 10 vjetve ketu Nese me kupton dua te dal aty qe kudo ka njerez te mire dhe te keqij por nuk eshte edrejt qe ti futesh njerzit te gjithe ne nje kallep po fundja dhe te rinj jane dhe ndonje gje ebejne pa menduar sic ebejme dhe ne se sot nuk ka njeri prefekt ne kete bot si kudo dhe ne shqiperi ka te rinj qe inuk imendojne gjerat gjte por kjo nuk na ben qe ta quajme rinine shqiperis funderina se keshtu i bie te quajme dhe rinin eCanadase apo dhe te shume vendeve te tjera si Gjermania Greqia apo Hollanda nje rini funderine permenda keto shtete se kam jetuar pak ashume dhe kane te njejtat fenomene pak a shume te njejta si ketu ne Canada droge ,prostitucion,krim dhe jo respekt karshi familjes,Keshtu qe dua te dal ne perfundimin qete mire dhe te keqij ka kudo dhe nuk kemi pse te futim Rinin shqiptare qe jeton ne Shqiperi te gjith ne nje kallep se se dhe ne te rinjte qe kemi dale jashte shtetit nuk jemi te kulluar po hajde si cdo i ri Colpo mos e mer per keqkuptim eshte thjesht diskutim por te them dhe te verteten me vin shume keq qe eshani aq shume rinin shqiptare se dreq me thene me ka ngelur pik ne zemer qe nuk ekam kaluar rinin time atje por rugve te botes se dhe ajo rini atje ka ate gezimin esaj qe eshte shume ndryshe nga keto ketej na pelqejn apo sna pelqejn ne ajde ja kalofshi mire dhe ishalla po na vin behari ketej nga Canadaja se na kalbi dimri
Respek dhe mirkuptim

Mesazh i vjetër 27 Prill 2005 03:43
arakati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arakati Kliko këtu për të kontaktuar me arakati (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të arakati't! Kërko mesazhe të tjera nga: arakati Shto arakati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arakati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Nuk e kuptoj

Ca lidhje ka vajtja e vajzave te reja me burra te martuar me temen "a mund te rregullohet populli shqiptar?" (me qe ra fjala ca te keqe kemi ne burrat e martuar?)
Per mendimin tim populli shqiptar ka shume nevoje te provoje emigracionin ne menyre qe te mesoje, dhe te shohe se si punohet, mesohet e jetohet. Ne shqiperi ne nuk i dime keto gjera. E di qe ca nga ju do hidhen" ca fshati ke jetu ti lale". Po ne dac ju pelqefte ky eshte realiteti shqipetar.

Mesazh i vjetër 27 Prill 2005 07:24
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Re: Re: Re: Re: Re: o ksenia.....

hahhahha arakati po ti mer lal sa qeke lodh me i shpjegu se shef qe ajo specia shkru ne dialekt akoma e ?? o larg mer prej realitetit ajo o me vite drit larg mos u lodh kot me i shpjegu gjona qe jan koncepte te largeta per te :-)

Mesazh i vjetër 27 Prill 2005 12:17
Ora tani: 10:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > a mund te rregullohet populli shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar