arakati
$$$$

Regjistruar: 24/02/2005
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 44
|
Re: Re: Re: Re: o ksenia.....
Citim: Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine
Hi Ksenia mua nuk me vjen turp nga varferia ose te ulem gju me gju me njerzit por thjeshte ne po japim mendimin ketu une nuk mund te shprazi timen per hater tend Ok.
Por une thjeshte jap mendimin tim qe Rinia e sotme ne Shqiperi nuk eshte normale pastaj cke une i kam pare me syte e mij qe vajzat ne Tirane shkojne me burra te martuar e keq e me keq ateher si te duket kjo pastaj sjam une e vetmja qe i kam pare por shume vet thojne per kete gje .
E kjo vjen jo nga varferia por nga karakteri i tyre sepse ne varferi kemi qene te gjithe mos ne te pakten prindrit , une nuk harroj kush jam ose nga vij por thjeshte po te diftoj se si eshte rinia ose cbejne meshkujt e martuar e pike etj etj. Ciao.
O colpo me banim ne Canada shum inat epaske rinin shqiptare ti po cfar te kane ber mi dreq apo ta paskan mare dhe ty burin Po me qe jetokemi te dy ketu ne Canda me thuaj cfar me shume kulture paska kjo rinia ne kanada me shume se ata te rinj qe jetojn ne shqiperi se me sa di une dhe ketu ne Kanada ka goca beqare qe shkojne me burat e martuar dhe qe edine shume mire qe jane te martuar po hajde mo fun se ka pare dhe exsperience apo dhe cuna te rinj qe shkojne me gra te martuara apo ska ketu qe epine drogen me cibuk dhe skane breke ne byth dhe dalin lypin ne ruge apo ska ketu qe nuk ibie ndermend per familje fare dhe nuk duan tia dine se kane prinder apo ska fare apo svriten dhe priten nate per nate ne ruget e Torontos apo sjane gjysmat e femrave qe studion neper universitete punojse neper stripet Torontos(nuk desha ti quaj pa kultur keto femra po ika be halli si shum te rinj ne shqiperi qe bejne shum gjera qe te mbijetojne)dhe shume gjera te tjera qe keta te rinj ketu bejne qe na lene me goje hapur gati dite per dite po tani sikur u mesova dhe pak pas 10 vjetve ketu Nese me kupton dua te dal aty qe kudo ka njerez te mire dhe te keqij por nuk eshte edrejt qe ti futesh njerzit te gjithe ne nje kallep po fundja dhe te rinj jane dhe ndonje gje ebejne pa menduar sic ebejme dhe ne se sot nuk ka njeri prefekt ne kete bot si kudo dhe ne shqiperi ka te rinj qe inuk imendojne gjerat gjte por kjo nuk na ben qe ta quajme rinine shqiperis funderina se keshtu i bie te quajme dhe rinin eCanadase apo dhe te shume vendeve te tjera si Gjermania Greqia apo Hollanda nje rini funderine permenda keto shtete se kam jetuar pak ashume dhe kane te njejtat fenomene pak a shume te njejta si ketu ne Canada droge ,prostitucion,krim dhe jo respekt karshi familjes,Keshtu qe dua te dal ne perfundimin qete mire dhe te keqij ka kudo dhe nuk kemi pse te futim Rinin shqiptare qe jeton ne Shqiperi te gjith ne nje kallep se se dhe ne te rinjte qe kemi dale jashte shtetit nuk jemi te kulluar po hajde si cdo i ri Colpo mos e mer per keqkuptim eshte thjesht diskutim por te them dhe te verteten me vin shume keq qe eshani aq shume rinin shqiptare se dreq me thene me ka ngelur pik ne zemer qe nuk ekam kaluar rinin time atje por rugve te botes se dhe ajo rini atje ka ate gezimin esaj qe eshte shume ndryshe nga keto ketej na pelqejn apo sna pelqejn ne ajde ja kalofshi mire dhe ishalla po na vin behari ketej nga Canadaja se na kalbi dimri 
Respek dhe mirkuptim
|