Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Wydra,
mua dhe nje shokut tim ketu afer na duket gati e pabesueshme qe e ke bere me dore (leter + laps) vizatimin siper. Urime. Vertet e mahnitshme po te jete bere me dore.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2004 02:27
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

flm per komentet une vdes per komplimenta (ketu perfshihen dhe ato te bazuara ne realitet)

Ky vizatim eshte bere vertete me dore, si model kam perdorur nje fotografi te gjendur ne internet. Formati si me siper, dmth rreth 1/4 e fletes A4

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2004 02:41
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

nje vizatim tjeter qe e kam bere para pak kohesh, format A4, lapes dhe qymyr.

P.S. Hajde goca, se per ju mundohem

Modifikuar nga wydra datë 12/02/2006 ora 16:38

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2004 22:49
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Wink

Komentet e mia per Wydra

Perfshire te gjitha vizatimet e tua qe me pelqyen, tre me ngelen ne mendje dhe ato ishin fotoja dixhitale ( qe akoma e kam te hapur faqen qe ta shikoj ) dhe dy vizatimet e fundit sps kane nje refleks shume te bukur. Te fundit nuk e di perse e pelqeva. Me duket qe edhe ne vajzat kerkojm shume.

Te pershendes dhe sic i thon kendej ne angli 'keep it up'. I love them.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2004 02:38
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
shume nick i kendeshem amor

Me qe po shkruaj, po fus dhe nje vizatim tjeter qe e kam bere ne vere (leter+laps)

u cmenda fare wydra... kjo qe ke bere ti, tregon se paske shume zell, dhe motiv per te vizatuar...Me sa di une, vizatimi eshte e gjitha ne artin figurativ, apo jo wydra? Aty lind dora e frymezimit...ia keputa kot

Me pelqeu syri i goces...se ishte punuar goxha mire, dhe tregonte nje realitet te paster, dhe ai portreti ishte mire fare thjesht, une keshtu do te mendoja per keto vizatime,

kreyveper....suksese, mbaje kete ritem..

Per doren tuaj uroj, Plloshtani

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 13:29
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

wydra kryeveper fare jane te gjitha vizatimet , por sidomos keto te bera me dore sepse sado kompjuteri hand made eshte gjithnje e paperseritshme.

PS: te te dergojme ndonje foto te na besh ndonje portret bardh e zi ?

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 21:56
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

shume faleminderit hirushja, plloshtani dhe analisjta

analiste, nuk premtoj dot gje parakohe, sepse s'varet nga mua por nga frymezimi

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 22:22
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Thumbs down

wydra, nje kritike per te qene akoma me e suksesshme, nese me lejohet?!

Duke pare talentin dhe doren tende te arte, do te doja te te thoja se artisti nuk i frikesohet punes se vete, po edhe nese nuk e gjen frymezimin, ai duhet ta kontrolloje ne menyre shume shume te vecante... Frymezimi nuk te fshehet pas portretit, po dije se frymezimin e ke cdohere para dore, po vetem se duhet ta mesosh se si te te shfaqet ne raste specifike....

Frymezimi eshte ne Unin tend... Po vetem se duhet t'i rropasesh dhe gati eshte...Shpresoj te me kishe kuptuar per te mire....Mirekuptim

Per ju Plloshtani

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 22:31
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

faleminderit per komentin plloshtani, mbase ke te drejte, por une jam akoma ne fillimet e mia. Nga ana tjeter, kjo qe thua ti vlen sidomos per artistet qe me ane te artit fitojne dhe jetesen, une tani per tani s'jam nje prej tyre. Megjithate ia vlen te mendosh per kete qe thua

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2004 00:54
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

Sa qejf, po me shplodhet shpirti ne ate pikture moj Wydra!

URIME MOTRA!
UNE E KAM SHUME QEJF ARTIN, pikturen e dua shumeeeeeeeeee!

urime ARTISTE!

ju perqafon _Sykaltra

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2004 01:24
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar