déjà -vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940
|
Manifest maskilist
U ktheva serish,eshte nje teme qe me qendron ne zemer kjo 
1)Ne se te duhet diçka,kerkoje.Te jemi te qarte ne nje gje:Ne burrat jemi te thjeshte.Aludimet e lehte nuk funksionojne,aludimet direkte nuk funksionojne,aludimet shume te qarta nuk funksionojne as ato.Thuaji gjerat qarte,ashtu siç ato jane.
2)Nese ben nje pyetje nga e cila nuk doje te degjoje nje pergjigje,mos u habit nese degjon nje pergjigje qe nuk doje te degjoje.
3)Ne burrat jemi te thjeshte.Nese te kerkoj te me japesh buken,jam duke te thene qe duhet te me japesh buken.Nuk jam duke te te rishfaqur faktin qe nuk ke vene buken mbi tavoline.Nuk ka asnje sens te dyte ose qellime te shtrembera.Jemi te thjeshte.
4)Jemi te thjeshte.Nuk sherben asgje te pyesesh ne 96.5% te rasteve kur behet seks ''çfare jam duke menduar''.Nuk jemi derra,ehhh joooo!!Thjeshte eshte gjeja qe me shume na pelqen te bejme.Jemi te thjeshte
5)Nganjehere,nuk jam duke menduar ty.Nuk ka asgje te keqe.Duhet te fillosh te mesohesh me kete fakt.Mos me pyet çfare jam duke menduar,ose edhe ti duhet te fillosh te flasesh per politiken,ekonomine,futbollin ose makinat sportive!
6)E diela=mish ne grille=pizza=miqte=futboll.Eshte si hena e plote ........nuk mund te evitohet!
7)Te besh shopping nuk eshte argetuese,e nuk do ta konsideroj kurre nje gje argetuese.
8)Kur te ne duhet te shkojme ne ndonje vend,absolutisht çfaredo gjeje qe ti ke per te veshur,do te te qendroje mire!Me te vertete
9)Ke shume rroba,ke shume pale kepuce.Te qash eshte vetem nje kerkese e shprehur ne to qe je duke me bere.
10)Pjesa me e madhe e ne burrave ka vetem tre pale kepuce.Insistoj,jemi TE THJESHTE.Mos kujton se une sherbej per te vendosur se cila nga 32 palet e kepuceve qe ke ne dollap te rrine me mire????!!!!
11)Pergjigje te thjeshta te tipit,PO&JO,jane teper te pranueshme per t'ju pergjigjur çdo lloj pyetjeje!
12)Nje ''dhimbje koke'' qe zgjat prej 18 muajsh eshte nje problem serioz.Shko te vizitohesh nga nje mjek.
13)Nese nje konfirmim qe te kam thene mund te jete i interpretuar ne dy menyra te ndryshme,dhe njera nga te dyja te ben te ndihesh keq,ose te ben te inatosesh........ka shume mundesi qe qellimi im ishte te thoja ate tjetren
14)Te gjithe ne burrat shikojme vetem 16 ngjyra.''Molla'' nuk eshte nje ngjyre,por nje frut!
15)Cfare dreqin eshte ngjyra ''fuxia''??????Pastaj si dreqin shkruhet????
16)Birra na emocionon po aq shume sa emocionojne juve borsat e shumta....
17)Nese te pyes qe diçka eshte qe nuk shkon dhe pergjigje jote do te jete ''asgje'',do te besoj e do te veproj sikur gjithçka te jete normale.
18)Rregulli i pergjithshem i Manifestit:nese ke ndonje dyshim mbi ne,mendo gjene me te lehte.Ne burrat,jemi te thjeshte
19)Mos me kerko nese te dua.Mund te qendrosh e qete ,sikur mos te te doja nuk do te isha tani ketu,ME TY