Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Sa ju a ka ndryshuar mentalitetin emigracioni?
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

=Nuk e di nese pata ndonjehere mentalitet te gabuar.
Gjithmone kam qene e lidhur pas mendimit dhe jetes se lire.
Kam qene gjithmone pjese e pandare e lirise se fjales.=

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2006 01:02
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Serenidita
Gazetare

Regjistruar: 18/11/2005
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 86

te gjitheve

Mendoj se te gjitheve na ka nderruar mentalitetin, emigracioni. Nje pjese e jona ka ndryshuar per mire a per keq, jemi rritur ndoshta, ndoshta jemi bere me te mire, kemi jetuar me shume.
Do ndryshonim dhe po te ishim ne Shqiperi, por ja qe jemi jashte saj, keshtu qe duam s'duam ia leme 'fajin' emigracionit.

Best
Serenidita

Modifikuar nga Lela_Dr datë 06/02/2007 ora 03:25

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2007 01:09
Serenidita nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Serenidita Kliko këtu për të kontaktuar me Serenidita (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Serenidita't! Kërko mesazhe të tjera nga: Serenidita Shto Serenidita në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Serenidita në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Nuk besoj se emigracioni me ka ndryshuar mentalitetin .Mund te me kete krijuar disa mundesira qe po te isha ne Shqiperi nuk do t'i realizoja dot per arsye te ndryshme.Nuk ta ndryshon vetem vendi ku jeton mentalitetin,por ndikojne dhe faktore te tjere si kultura qe ka nje njeri,mosha apo ngjarje a situata te ndryshme qe ndesh ne jete . Me shume injorancen, fanatizmin e kam ndeshur te shqiptaret qe jetojne ketu ne USA se ne Shqiperi.Injorantin coje ku te duash i njejte do te ngelet. E vetmja gje qe do ndryshoje tek ai apo ajo eshte fakti qe do ti hyje vetja ne qej,pasi i duket se coc ka arritur.Ndikon shume dhe mosha ne rritemi ,mesojme gjera te reja,arrijme te gjykojme me thelle ,pervoja jetesore ,disfatat, sukseset,gabimet qe bejme ne jete na bejne me te pjekur ose me te keqinj.

Mesazh i vjetër 31 Mars 2007 22:29
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Emigracioni mund te me kete ndryshuar mentalitetin deri ne nje fare pike;
Sigurisht te kisha jetuar adoleshencen ne Shqiperi do te kishte qene ndryshe,ndoshta me mire
...por nuk do te kisha arritur ti shikoja gjerat me sy me liberal dhe tolerant si arrrij sot...

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Me shume injorancen, fanatizmin e kam ndeshur te shqiptaret qe jetojne ketu ne USA se ne Shqiperi.Injorantin coje ku te duash i njejte do te ngelet.

Jam dakort me ty,nje person fanatik,sado te kete pare gjithe boten e menyra te ndryshme jetese,i tille mbetet,fanatik!!! duke jetuar edhe me injorancen e kendveshtrimit qe mund te jete zhvilluar ne Shqiperi;
Kush jeton jashte shtetit,referohem me teper per ata qe kane njefare moshe,mbeten pothuajse me te njejtin mentalitet dhe koken per muri ta perplasesh nuk ndryshojne

Mesazh i vjetër 16 Prill 2007 12:57
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

kam ndryshuar normal,pasi kam qene dhe e vogel kur kam emigruar dhe normale kur e shef jeten me mire,mer vendime te ndryshme nga ato qe mbase nuk mund ti kisha mare ne shqiperi,,,,,gjithmone gjera pozitive,por prap Proud to be Shqiptare

Mesazh i vjetër 02 Maj 2007 16:44
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha ^AngeL^
kam ndryshuar normal,pasi kam qene dhe e vogel kur kam emigruar dhe normale kur e shef jeten me mire,mer vendime te ndryshme nga ato qe mbase nuk mund ti kisha mare ne shqiperi,,,,,gjithmone gjera pozitive,por prap Proud to be Shqiptare

hajde njana hajde
si hajduti futet ne forum

Mesazh i vjetër 03 Maj 2007 20:42
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hajde njana hajde
si hajduti futet ne forum

ahahahahahaha..........loooooooooooooooool ca me bo,,une sa erdha filluan duke me be presion ne disa tema............pastaj ai avatari jot......oh my god..............unresistable,,,nese e thash mire

si tkom naqe a je mire kisssssssssssssssss se mpask pa mar malli.

Mesazh i vjetër 03 Maj 2007 22:11
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha ^AngeL^

ahahahahahaha..........loooooooooooooooool ca me bo,,une sa erdha filluan duke me be presion ne disa tema............pastaj ai avatari jot......oh my god..............unresistable,,,nese e thash mire

si tkom naqe a je mire kisssssssssssssssss se mpask pa mar malli.

hahahahah kam qesh me lot ke nje koment i joti teknje e tema e sexit

po nga ke humb moj se je pa per mall
une mram u futa ne chat mbas nja 6 muajve
thash se me kishin harru por jo
hahaha kissssssssss shume

Mesazh i vjetër 03 Maj 2007 22:22
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahah kam qesh me lot ke nje koment i joti teknje e tema e sexit

po nga ke humb moj se je pa per mall
une mram u futa ne chat mbas nja 6 muajve
thash se me kishin harru por jo
hahaha kissssssssss shume

kush me t'harru ti sa kot ja fut dhe ti,,,,,,,,,,mu dhe kur tplakem me mthon kush o dreqja shkrodrane e maj men,mduket vetja e re dhe nje here. lol

shife kete teme pastaj qesh,se ajo e sexit nuk o gjo

http://www.forumihorizont.com/showt...8900#post318900

Mesazh i vjetër 03 Maj 2007 22:37
honeybunny11
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 03/09/2007
Vendbanimi: --!!--
Mesazhe: 32

Kam arritur te mendoj se jeta nuk eshte vetem bardh e zi por disa here edhe gri.

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2007 13:34
honeybunny11 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të honeybunny11 Kliko këtu për të kontaktuar me honeybunny11 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: honeybunny11 Shto honeybunny11 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto honeybunny11 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Sa ju a ka ndryshuar mentalitetin emigracioni?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar