Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°°
Gjithsej 24 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eyesight
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/04/2006
Vendbanimi: Diku atje tej, atje ku ti nuk me arrin dot...
Mesazhe: 390

Kokeforte padyshim (nuk dua dhe nuk ka perse ti shpjegohem te tjereve per menyren se si i bej gjerat, thjesht eshte menyra ime)... si dhe i marr gjerat shume emocionalisht

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2006 17:38
Eyesight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eyesight Kliko këtu për të kontaktuar me Eyesight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eyesight Shto Eyesight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eyesight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

naivitetin (shum njerez perfitojn nga kjo e mete imja)

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2006 01:32
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

ZEMERBUTESINE---e di qe eshte kualitet, por sh sh SHHHHHH njrez e marrin per granted...

puc-puc unA:zemer

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2006 01:04
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Mirbesim(besoj të tjerët pa asnjë arsye)........

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2006 01:21
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Re: hmm tem interesante

Citim:
Po citoj ato që tha capkenia durrsake
,te tjeret me thone qe jam kokeforte po mua sme mbushet qe sme mbushet mendja qe kjo eshte e vertete

lolol rofsh se me kenaqe!
Me mire qe nuk te mbushet mendja kollaj se po te te mbushej mendja qe je kokeforte atehere do te thote qe je kokeforte ndersa ty qe ste mbushet mendja qe je kokeforte dhe do te thote qe nuk je. Dmth i bie si te thuash une te pash qe ti me pe kur ti bere sikur s'me pe kur me pe qe une te pashe.
lol

E meta ime me e madhe eshte se mbaj shume meri.

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2006 01:23
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

kam inat aferat e pista dhe i sulmoj jashte mase edhe atje kur nuk me takon

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2006 15:34
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

E meta ime me e madhe eshte se jam pak naive me njerezit u jap dhe i kuptoj me shume nga c'me kuptojne. Pak egoiste, nevrike dhe impulsive dhe nuk genjej dot ( mos ju duket qeshrake por eshte e vertet).
pershendetje

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2006 10:09
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Edhe une jam shume e sinqerte me njerezit, por nuk mund ta quaj te mete sepse eshte pjese e personalitetin tim qe disave i pelqen dhe disave jo.

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2006 15:33
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

paragjykuse dhe mosbesuese!!!!

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2006 18:31
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
paragjykuse dhe mosbesuese!!!!

E kemi kuptuar qe nga pseudonimi jot
Veshtire eshte ta pranojme

E meta ime:

Nuk harroj kollaj..............

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2006 19:55
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 24 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°°

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar