Piktor
Artist
Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972
|
Citim: Po citoj ato që tha Vizioner
Pershendetje Piktor!
1- Sa per dijeni, Edi Rama eshte Kryeministri i te gjithe Shqiptarve(i keq apo i mire) dhe jo (vetem) i imit. Ashtu sic ishte Sali Berisha, Fotos Nano, Ilir Meta etj.
(Kurse une,direkt,kam Merkel ;-) ).
2- Sa per ligjin per te cilin po hidheni kaq shume perpjete pa arsyetim e llogjike, lexo e shiko ketu
https://m.facebook.com/story.php?st...id=138734771522
Pershendetje Vizioner.
Gabim Vizioner, doja te shkruaja kryeministri yt i dashur.
Tjetra dhe po ta perseris akoma, personalisht kam qene kundra importit te plehrave, ashtu sikurse kam qene kundra dhe impiantit te reaktorit berthamor per prodhimin e energjise. Me duhet te shfletoj faqe ketu e ti gjej postimet e mia lidhur me keto dy çeshtje te rendesishme.
Tani ti çuditesh me keta qe dikur ishin pro dhe sot jane kunder, ne te gjitha rastet nje gje e mire kjo ose pozitive dhe nuk indinjohesh aspak me ata qe kane qene kundra kategorikisht dikur, biles e flaken me dekret ligjin dhe sot e miratojne dhe e justifikojne.
Siç e pata parashikuar, plehrat qe sjell Rama jane me te mira se ato te Berishes. Kjo po eshte bindese biles dhe efektive.
Gjithsesi Vizioner eshte shqetsuese se keta kanaqe-mbledhesit do mbeten pa pune pas importit por ka dhe nje te mire se nuk do ndyhet vendi prej tyre sepse hapin qeset duke i marre nga kazanat dhe i hedhin ne rruge gjerat qe nuk ju interesojne. Mire apo keq nuk di te them, po keq kendej e keq andej thuaj.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|