Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Te rejat me te fundit , mbi informatiken.
Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Ka nja dy dite qe ka dale IE9.
Eshte i shpejte ne pergjithsi dhe i paster ne UI.
Megjithate shoh qe ka probleme per shembull kur shkruaj mesazhet ne gmail.
Gjithashtu edhe scrolling e ka si me te ngecme kur ke hapur ndonje faqe me video flash.

Chrome it is for me, still !

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Mars 2011 19:36
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Une e instalova dje ne zyre dhe me pelqeu qe zinte me pak hapsire se Chrome dhe sic e the dhe ti, ishte shume i paster. E provova me faqet qe hap zakonisht si FB, iGoogle etj dhe mu duk vertet shume i shpejte. Por nuk mund te them se do ta nderroja dhe une me Chrome pasi dashur pa dashur, e kam kopsitur Chromin me shtojcat qe me nevojiten perdite... Dhe ne fund te fundit, qe te lesh dicka qe te ben pune per dicka qe nuk e di nese do te te plotesoje 100% ato qe po le... them se nuk ja vlen barra qerane.

Dhe dicka tjeter, IE9 eshte vetem per Windows 7 (mbase dhe Vista por nuk kam qe ta testoj). Per XP nuk ben... XP nuk ka arkitekturen e duhur qe ta mbeshtese...

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 02:15
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

E di qe mund te jem pak si jashte teme, por po me pelqekan diskutimet mbi Ipad, I-phone dhe apple.
Ka disa muaj qe me eshte fiksuar te blej nje mall apple... As vete se di cilin sepse produktet jane njeri me i bukur dhe i duhur se tjetri.
Te blej I-pad, kot sa per tangerllik, mahhhh sma mbushte syrin. Kam ndejtur 1 ore nje dite ne Qender komerciale per ta studiuar disi, dhe si perfundim vendosa qe ishte nje investim i tepert qe sme hyn ne pune per asgje, vecse per te kontrolluar email, facebook ose msn.
I-phone te prish mendjen me ato 3000 aplicacionet, por tani per tani e kam nje smart phone Nokia dhe po nuk u thy skam per ta nderruar per I-phone.

Si perfundim jam fiksuar tek nje MacBookPro......(meqe kam deshire te nderroj pc)
Ju qe jeni icik me eksperte ne kete fushe, ja vlen nje investim i tille?

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 04:57
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Meqe po pyet, MacBook mund t'ia vleje. Me duket se eshte me SSD (solid state drive, jo me hard disk). Kjo ben qe bateria te zgjasi me shume dhe mos kete nevoje per defragmentim. Po qe se e perdor kompjuterin vetem per gjera standart dhe nuk ke nevoje per variante te ndryshme programesh, MacBook eshte laptop qe vlen. Plus qe ka design elegant qe i shkon femrave. Sidoqofte s'kam pas noiher Mac, keto me te degjuar dhe pare neper dyqane i kam. Nje i njohur kishte ate te hollin fare qe sa kishte dale, vertet i bukur si fletore, por ka ekran te vogel per te punuar rehat.

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 06:05
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Merr nje iPhone pasi dhe nevojat do te ti plotesoje por edhe do impresionohesh me kollajllekun qe ofron. Kete e them duke u bazuar te gruaja ime. Sapo e solla iPhonin ne shtepi ma perlau dhe nuk e kam pare me (iPhonin).

Per iPad... nuk di c'te them. Eshte nje iPhone i madh por qe nuk funksionon si celular. Eshte SHUME impresionues por nuk e di sa praktik eshte per te perditshmen tende. Po te kisha cash mjaftueshem dhe po te mos kisha ne plan nje aparat fotografik si blerjen time te rradhes, ndoshta do kisha goditur nje iPad.

Per MacBook... Eshte havale per disa arsye.

1. Kushton shume. Por kur themi shume, llogarite edhe sa dyfishi i nje laptopi te thjeshte. Une kam perdorur pakez MacBook Air (ai i holli qe thote Fajtori) dhe eshte vertet praktik (pertej ekranit te vogel). Eshte si iPad me tastiere Por qe normale, ka nje sistem operativ te plote, jo si iPad qe s'ka as porte USB

2. Meqe dolem te sistemi operativ, nese nuk ke perdorur Mac me pare, do duhet te familjarizohesh me programin e tyre. Ki parasysh qe po s'u ambjentove dot, gjithe ato leke qe do kesh hedhur per MacBook do ndryshken me kalimin e kohes duke u konsumuar ne nje perqindje aq te moderuar saqe Steve Jobs do shkulte dhe ato pak floke qe i kane ngelur.

3. S'kam arsye te trete, dy te parat besoj se mjaftojne.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2011 02:23
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Skype eshte blere pardje nga Microsoft por kam harruar t'jua komunikoj sapo e mesova

Mesazh i vjetër 14 Maj 2011 16:05
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Bobo, e degjova kete. Do na e beje si MSN, lajle lule me reklama ne 4 anet.

Mesazh i vjetër 14 Maj 2011 22:18
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Nuk e di nese do ta ndryshojne interface-in pasi Skype eshte nje produkt i suksesshem. Çdo ndryshim qofte edhe vizual do te kishte kostot perkatese...

Mesazh i vjetër 15 Maj 2011 15:26
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Nuk e di nese do ta ndryshojne interface-in pasi Skype eshte nje produkt i suksesshem. Çdo ndryshim qofte edhe vizual do te kishte kostot perkatese...

i sukseshem me 600 e kusur milion borxh?!. kushedi c'strategji ka Billi.

Mesazh i vjetër 15 Maj 2011 15:40
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Kush kishte iPhone ketu?

Mesazh i vjetër 15 Maj 2011 15:48
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Te rejat me te fundit , mbi informatiken.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar