Vizioner
...ne Timon
Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857
|
Citim: Po citoj ato që tha diabolic
Ime jam qe jam po shkruaj te sofra ku me perket.
Para dollis po i them patriotit tim qe ato qe po behen ne elbasan nuk jane gjera te keqia miku im por eshte nje projekt qe do bej elbasanin nje nga qytetet me te bukur te shqiperise.
Aty ku ka qene rrapi afer turizmit eshte gjetur nje mozaik shume i bukur te cilin po e germojne sepse flitet qe eshte shume i madh.
Ky eshte linku ku mund te shikosh ne nje video nje pjese te ketij mozaiku
http://youtube.com/watch?v=NBikV-aTZsA
Persa i perket pjeses tjeter dua te them qe do behet dicka shume e bukur ,ku do te germohen tek muret e kalas nga do te dalin ne pah vertet kalaja ,nuk do te kalojne me makina dhe do te jete nje rruge kryesore vetem per kembesor nga e cila do te kete shume gjelberim dhe vende relaks.
Ata qe e kane pare projektin kane thene qe do te dali shume gje e bukur ,une personalish nuk e kam pare vete ,gjithesesi dua te them se nuk eshte projekt i demokratve por e edhe i bashkis qe eshte e ps.
Kur behen gjera te rendesishme dhe te vlefshme per qytetin nuk besoj se duhet kritikuar thjesht sa per ta bere.
Hajde gezuar dhe me fund se late nam...
Me lini nje cik Tave dheu edhe mua more qafira :p
Sben burri kshu , as nje gate nuk e ktheni dot.
Shnet e pare ...
diabolic.....hajt gezuar patriot!
Si tkam?
Mqse ti e dike mire qe paska nje projekt per EL. atehere urojme te na behet Elbasani i bukur pra por, ceshte e verteta, me vjen keq per ato pishat qe u prene....! Kishim kujtime or burre i dheut! Na kane shoqeruar ne vite por kjo nuk do te thote qe "e reja" nuk eshte e bukur!
Nejse...!
Ke zjere na nji cike Raki? Ke na nji Raki te mire, pe hile?
Po pate naqit na nji gote, mgjse une e pije vetem me raste por, kam Baxhanakun atje qe e thane!
Kur te vij atje, dil nga Spejkorrja, afer Maternitetit, se aty e kam shtepine...!
Mirupafshim
Une jam...!!!
Elbasanas
|