Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist
Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568
|
Fajtor, Dreambox ka te pakten rreth 8 vjet ne treg. Eshte nje marres satelitor me sistem operativ Linux si dhe me nje porte LAN (RJ-45). Te pakten keshtu kane qene versionet e para qe shisnin Arabet ne Athine (flas per rastin tim). Tani pa diskutim qe jane me te sofistikuara si dhe kane dale versionet e reja tokesore apo kabllore (jo vetem DVB Satelitore).
Une nuk kam patur ndonjehere por kam lexuar qe futen on line dhe zbresin kodet e kanaleve te kriptuara nga servera te paracaktuar. Tani nuk e di se sa efektiv jane por ne lidhje me Digitialb mos te lodhet njeri. Para pak kohesh dolen disa karta te klonuara ne treg por klonuesit u kapen dhe kam pershtypjen se "Digitalb eshte interesuar maksimalisht qe ata te marrin denimin e merituar". Nuk ka asgje te pamundur por them se ata do kene patur ndonje njeri te brendshem qe u ka dhene nje ide mbi shifrimin/deshifrimin e kartave.
Ndersa per pyetjen iniciuese te kesaj teme, nuk e di zgjidhjen. Une pata te njejtin problem me marresin tokesor kur me mbaroi abonimi dhe nuk mund te shihja asgje tjeter vecse MyMusic. Si pasoje, mendova te mbledh ca karma duke e nxjerre dhurate ne Facebook marresin. U desh pak qe njerezit ta besonin qe e kisha seriozisht (pasi njihem si Gjirokastrit koprac ne rrethin tim shoqeror) dhe si perfundim ja dhurova te parit qe u ofrua
Tani dhe nese kam pak kohe te lire, nuk e harxhoj para TVse...