Bledumi
----------
Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110
|
Citim: Po citoj ato që tha shaban_qosja
Une kam bindjen qe edhe Dhimes i ka mbetur nje pjese shqipetare, por "neve" po e shtyjme ta mohoje fare edhe ate.
Eshte si puna e pipongut sa me e forte te jete goditja aq me e forte eshte edhe pergjigja.
Kur nje stadium i tere te shan nga motra cfare pergjigje do presesh!!!
Si,si se nuk e kapa une.I ka mbetur nje pjese Shqipetare?.E di cfare mund ti kete ngelur Shqipetare atij lloj njeriu,vetem ndonje numer Vodafone ose AMC,asnje gje me teper.
Dhe eshte turp te diskutoni kaq shume per nje pleher Himare (faktikisht ne Greqi i therrasin "Luani i Himares",po per mua eshte nje "pleher e Shqiperise" jo vetem e Himares)
Ska asnje gje per te thene per kete njeri,eshte e kote te flasesh dhe te lodhesh duke shkruar.Shqipetaret vonojne por nuk harrojne.
Shabano.Ne lidhje me pingpongun plako,sa me e forte te jete goditja aq me mire eshte se behet pike,eshte e veshtire per kunderpergjigje.Kur nje stadium i tere te shan nga motre,robt,apo fisi,nuk te shan kot,e ka nje arsye apo jo.Duhet ta kuptosh arsyen plako dhe ke per tu bashkuar me ne ne daten 4 kur do e shajme prape dhe jo vetem ate,por shume si ai.Geja me e rendesishme qe na kane lene trashegim dhe na lene akoma,mbas BESES,eshte dinjiteti dhe krenaria qe jemi Shqipetar."Plehera" nuk e ka kete,prandaj te gjithe i kane dale kunder.Sic i thone,na ka shkelur ne damar dhe Shqipetari per keto gjera nuk te fal kollaji.