iliriusa
Shpirt i lire.....
Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516
|
Citim: Po citoj ato që tha ishpeshtimi
epo poet qe nuk dehet ose qe nuk vret vehten nuk ka....
ose ose hiq dore nga titulli poeteshe....
Une nuk them qe qe te ze shpejt...por qe shkruan poezi te bukura e frymezuar nga alcoholi.....je tip vargoholice si thuhet..
Hajde gezuar dhe suksese ne krijimtari!
Diku me ka zene syri qe ke botuar nje permbledhje !Eshte e vertete apo kam qene une i dehur?...Ose ne kane qene vjersha te Eric Darven dhe ke perdorur emrin tend(jo mbiemrin),atehere quhesh pijanece falsifikatore!
Besoj se jane poezi kalibri dhe jo si ajo e famshmja e Shqipes qe flutoronte mbi minare!
Ishpeshtimi, po pse ben sikur s'kupton burre i dheut. Poetet dehen me frymezim e jo me alkol. E kam vertetuar qe shpejt fare se mund te dehesh me gjithecka ne kete jete po ishe ne gjendje emocionale te tille qe do te dehesh. Megjithate titullin 'poetesh' vete ma japin vete ma marrin, personalisht as ia kam dhene vetes e as e kam mbrojtur si titull . Do doja te me jepnin titullin shkrimtare sepse proza eshte ne te vertet pasioni im i vertet, ( edhe pse nuk kam postuar asnje nga prozat e mia te gjata ne kete forum)po nqs me japin titullin 'poetesh' nuk qahem hic fare.
I dehur nuk ke qene Peshtimi, kam botuar nje permbledhje te shkurter poezish edhe kur te kesh mundesi, nqs te bie mundesia ti lexosh me lere te ditur ti nqs jane te kalibrit te duhur apo jo sepse une nuk jam ne pozicionin per ti vleresuar mqs jam ajo qe i ka krijuar vete. Perpiqem te shpreh ate qe ndjej edhe s'kam pse te kopjoj poezit e askujt tjeter, aq me teper te tim vellai. Megjithate besoj se ti e di shume mire kete gje.
Pershendetje Peshtimi! Eshte gje e mire te te shohesh qe je kthyher serish. Argetim te mbare!
|