Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Çantat.....
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shkodrani_1980
vezhgues

Regjistruar: 06/12/2006
Vendbanimi: stamboll
Mesazhe: 65

Re: Ja dhe 1 nga çantat e mia...

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
E kam var tek dera dollapit per ti bere foto...

me duket i paske ba koleksion çantat....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 30 Prill 2007 20:43
shkodrani_1980 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodrani_1980 Kliko këtu për të kontaktuar me shkodrani_1980 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të shkodrani_1980't! Kërko mesazhe të tjera nga: shkodrani_1980 Shto shkodrani_1980 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodrani_1980 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:
Po citoj ato që tha shkodrani_1980

me duket i paske ba koleksion çantat....

Oooohhhhoooo...pse vetem çantat eeeee...

Mesazh i vjetr 30 Prill 2007 20:52
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shkodrani_1980
vezhgues

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI

Oooohhhhoooo...pse vetem çantat eeeee...

po pse çfare ke ba tjeter koleksion. me duket se po te fillosh te shkruash listen sdo mbarosh deri neser ne mengjes

Mesazh i vjetr 30 Prill 2007 20:54
shkodrani_1980 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodrani_1980 Kliko këtu për të kontaktuar me shkodrani_1980 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të shkodrani_1980't! Kërko mesazhe të tjera nga: shkodrani_1980 Shto shkodrani_1980 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodrani_1980 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:

po pse çfare ke ba tjeter koleksion. me duket se po te fillosh te shkruash listen sdo mbarosh deri neser ne mengjes

Psh: kam bere koleksion kepucet,kapelet (i kam fiksim)pantallonat (xhins dhe jo), vathe,varse,unaza,makiazhe (ne veçanti parfumet)...etj,etj...Yyyyyyyy sa shume jane...
Vetem per syzet do thoja qe vetem 2 pale kam se jane e vetmja gje qe nuk me shkojne.Dhe keto 2 pale qe kam i mbaj me shume ne koke...
P.S: Dikush me ka thene kush i ka syte e bukur nuk i shkojne syzet...
:p :p :p

Mesazh i vjetr 30 Prill 2007 21:01
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shkodrani_1980
vezhgues

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI

Psh: kam bere koleksion kepucet,kapelet (i kam fiksim)pantallonat (xhins dhe jo), vathe,varse,unaza,makiazhe (ne veçanti parfumet)...etj,etj...Yyyyyyyy sa shume jane...
Vetem per syzet do thoja qe vetem 2 pale kam se jane e vetmja gje qe nuk me shkojne.Dhe keto 2 pale qe kam i mbaj me shume ne koke...
P.S: Dikush me ka thene kush i ka syte e bukur nuk i shkojne syzet...
:p :p :p

bobo paske ba katrahure. po shoh qe qenke ne Stamboll(qenkemi ne nje qytet por une jam ne pjesen aziatike Kadiköy). po ta qaj hallin si do i çosh ne shqiperi kur te kthehesh por me duket do marresh avion privat hahaha. une per vete i kam fiksim librat dhe rri e mendoj se si kam per ti çuar ne Shqiperi hahaha

Mesazh i vjetr 30 Prill 2007 21:04
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:

bobo paske ba katrahure. po shoh qe qenke ne Stamboll(qenkemi ne nje qytet por une jam ne pjesen aziatike Kadiköy). po ta qaj hallin si do i çosh ne shqiperi kur te kthehesh por me duket do marresh avion privat hahaha. une per vete i kam fiksim librat dhe rri e mendoj se si kam per ti çuar ne Shqiperi hahaha

Eeehhhh...ja ne behar kur te shkoj me ka bere motra porosite...Ato qe tashme me jane merzitur do ja çoj asaj...
Une jetoj ne bakýrköy

Mesazh i vjetr 30 Prill 2007 21:09
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re k_bag.jpg
Ky file është shkarkuar 44 herë.

.

Mesazh i vjetr 05 Tetor 2008 18:34
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re dg036s-bb3011-a9638-8b077_p.jpg
Ky file është shkarkuar 30 herë.

Dolce & Gabbana

Mesazh i vjetr 28 Korrik 2009 06:26
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

nuk e di po cantat, rripat dhe sandalet i kam pike te dobet, sado qe te ikin vitet. Ne Mall atje me ndalojne kembet gjithmone. Eshte kjo nje lloj obsessioni
Edhe pse nuk blej shume, me pelqejne ti shoh e te kenaq syrin, sikur shoh nje mobilje te bukur, me duket sikur shoh art ne to.

Mesazh i vjetr 28 Korrik 2009 20:01
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re esprit.jpg
Ky file është shkarkuar 21 herë.

Me pelqejne çantat e Esprit. Jane youthful, elegante por prape jo aq te vrazhda. Cantat e perditeshme duhet te jene te thjeshta, jo stiff.

Mesazh i vjetr 28 Korrik 2009 22:19
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Çantat.....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar