Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > Ja kush eshte Edvin Rama per mua , PO per JU ? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tironsja
vezhguese

Regjistruar: 22/05/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 22

per albanian...

dikur me duket kishe simbolet draper e cekan ne mos gaboj...
tashi them me keto ide qe ke nuk e merito ate nick qe ke von...te sugjeroj nje me te pershtatshem proletar...veji dhe ato simbole qe kishe, dhe si shprehje identifikuese ve ate proletare te te gjitha vendeve... dhe keshtu shprehesh tamon mer djale pse e ndrydh veten...shprehu lirshem se jemi ne demokraci.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2003 19:12
tironsja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tironsja Kliko këtu për të kontaktuar me tironsja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tironsja Shto tironsja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tironsja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
fati albania
Anetar i ri

Regjistruar: 11/07/2003
Vendbanimi: Shqiperi
Mesazhe: 5

Me vjen mire qe keni hyre ne nje debat por kisha deshire qe te ishte me konstruktiv.
Une nuk kam ndonje preference politike vecse me shtyn ndjenja per nje zhvillim me te shpejte te vendit tone qe te tjeter njerez e kane lakmi.
Do te thoja se askush nuk eshte i pazevendesueshem , dhe duhet te kini parasysh se kohet e kioskave nuk kane si kthehen me , ato ishin pjelle e injorances se ekonomis se tregut nga njera ane dhe rendja per te fituar para nga ana tjeter.
Ishte dicka e re per te gjithe ne , dhe duhet ta pranojme se kushdo te kishte qene ne fillim kjo do kishte ndodhur , e me pas do kishte ardhur kohe tye hiqeshin .
Pra une them se nuk i hoqi Edvini por ky u shty nga zhvilimet dhe koha te dikton shume gjera.
Me vjen keq qe ne shqiptaret e sidomos te majtet e shohin personazhin politik si te pazevendesueshem , thua ti se ky edvini na ka bere mrekullira . .....................
Te vije dikus tjeter me mire do te behet per kete te jeni te sigurte. Faleminderit qe kishit durim ta lexonit.

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2003 21:31
fati albania nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fati albania Kliko këtu për të kontaktuar me fati albania (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: fati albania Shto fati albania në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fati albania në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tironsja
vezhguese

Regjistruar: 22/05/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 22

albanian...

he me pra na e thuj kush je....

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2003 12:30
tironsja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tironsja Kliko këtu për të kontaktuar me tironsja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tironsja Shto tironsja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tironsja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

HAHAHAHAHAHHAhahahahahahaahahahahahaahahahahahaaha
hahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahaha
haahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahah
ahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahah
a

Kaq kollaj s'genjehet populli.....

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2003 21:58
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

o endrush,
mos u qesh edhe shume se te ngelet e qeshura ne fyt lol...

edvineve dhe emineve ju ka ardhur fundi....

edvini hajdut ordiner...
pa pike pergjegjesie,nje parazit i kohes,i demshem per zhvillimet ne Tiran dhe Shqiperi ne pergjithesi...

po ti o endri si arrite te shkosh gjer ne kanada!?

po te mos ishte i nderuari Berisha,do te perfundooje ashtu siç ta tha shkodrani me larte...

Rrofte Demokracia,poshte edvinet ,eminet qe e morren ne qaf Shqiperin!

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2003 22:38
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dr.Rrumpalla
Anetar i ri

Regjistruar: 30/03/2003
Vendbanimi: Sheshi "SKENDERBEJ" dhe Selia PDSH
Mesazhe: 5

per punen qe ka bere Edi Rama do ta kishte zili edhe Enver Hoxha prandaj kot nuk ka dale per 3 vjet pune nje nga 6 kryebashkjaket me te mire ne bote.....lexoni shtypin ju apo jo?Mori titullin qytetar nderi i Kalabrise

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2003 01:05
Dr.Rrumpalla nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dr.Rrumpalla Kliko këtu për të kontaktuar me Dr.Rrumpalla (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Dr.Rrumpalla't! Kërko mesazhe të tjera nga: Dr.Rrumpalla Shto Dr.Rrumpalla në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dr.Rrumpalla në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Gjitashtu Edvin Rama Ka marr titulle nga Washington si nje nga figurat me te mirat te shqiperise.

Une erdha ne kanada me ndershmeri dhe me lloto ku kanadezet pane nqs kualifikoja dhe me morren sepse te gjitha kushtet i plotesoja.

Jam ai qe jam aty ja ke fut kot plako..

Cfare pikerisht morri me qaf edi rama?
Se hoqi Barrakat e Lanes...
Se pastroji rruget e tiranes...
Se po mundohet te ndihmoj sado pak kete shqiperi te mjeruar..

Juve nga veriu te luten te keni nje bashkiak si edi rama se vetem perpara do shkoni...

I demshem per zhvillimin ne tirane..
HAHHAHhhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Qesh me ty dhe Iceman se tregoni budalliqe dhe genjeshtra trashanike qe edhe nje 3 vjecar do qeshte me ju

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2003 01:55
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

eh

Lere ca thote berisha ai eshte i semure.. te kam thene

Shiko ndryshimin me atehere dhe tani
Nqs ty ste pelqejne ngjyrat cke ti mos u merzit i heqim prap ne dhe i lem pallatet te rrjepura sic i ke qejf ti dhe berisha i bejme prap dhe kioskat me kartona qe shesin banane tek lana dhe heqim koshet dhe dritat qe kane fut.

Kshu e ke qejf ti ja kshu do e bejme
Por kshu sdo asnjeri ne shqiperi Prandaj me dukesh dhe i cuditshem.

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2003 02:07
xeni
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/01/2003
Vendbanimi: gjakovë
Mesazhe: 149

PER EDVIN RAMEN

ME BEFASOJNE ATA QE MERREN ME FENOMENIN EDVIN RAMA,PSE E THEM KETE ,PER NJE ARSYE SHUME TE THJESHTE,CILA ESHTE AJO:
ASKUND NE BOTEN E CIVILIZUAR DHE DEMOKRATIKE LIGJI NUKE MIRRET ME PSICOPATET SIQ ESHTE EDI RAMA,TEK NE SHQIPTARET NDODHE QE PSIKOPATI TE NA BEHET EDHE KRYETARE BASHKIE,PRA EDI RAMA ESHTE QESHTJE PER SPITALE DHE MJEKE E JO PER NE.

PRA QDO KOMENT TJETER DO ISHTE I TEPERT MENDOJ UNE .
SHNET TE GJITHVE.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 11:36
xeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të xeni Kliko këtu për të kontaktuar me xeni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të xeni't! Kërko mesazhe të tjera nga: xeni Shto xeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto xeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

O njerez hapini ndonjehere ato sy dhe shikojeni Tiranen,mos jini te verbuar nga bindjet tuaja politike.Te gjithe e dine qe politika eshte koke e kembe simboli i genjeshtrave,mashtrimeve dhe cdo gjeje tjeter qe mban emrin e keqe.Shani Edi Ramen?Te vetmin njeri qe beri dicka ne kete shqiperi?Te vetmin qe mendoj per ju,ndryshimin,tiranen?Thoni se ka vjedhur?I lumte sepse edhe nqs e ka bere e ka hallall sepse ka punuar po ju ,ju qe jeni shqepur se vjedhuri dhe mashtruari cfare keni bere?E di qe kjo pyetje ishte retorike prandaj spo prgj.Te gjithe e dini.
Hapini syte!

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 20:39
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > Ja kush eshte Edvin Rama per mua , PO per JU ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar