Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionati Shqiptar > Kategoria e parë > Grupi A1 > KS. Elbasani
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Sido qe te jete do te jemi verdhe e blu.
Ngjyrat dhe pasioni nuk kan lidhje as me lazen dhe as me ata karagjoz qe sbresin ne fushe.
Kam shkuar qe femij ne stadium dhe kam qen gjithmon krenar per skuadren time pavarsisht se sot eshte bere gjithcka biznes.
Nje gje qe me ka mbetur peng eshte se nuk kam qene ne shqiperi kur festuam fitoren e kampionatit.
Nejse shpresojm qe te mos bejm me figura te tilla qe na bejn te na vi turp per lojtaret por kurre per ngjyrat verdhe e blu
Forca ELBASANI ,Forca verdhe e blu
sido qe te shkoj,ne jemi gjithmon me ju.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Mars 2008 03:44
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

po ai kushua im NENAJ ...si duket e ka marr veten???

Mesazh i vjetër 30 Mars 2008 04:42
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

ari77labi pershendetje ai kushua jot eshte ambjentuar dhe ka lozur mire shpresojme te vashdoje keshut dhe ne ardhmen se nganjehr ketyre i bie nazar me duket ...
FORCA VERDHE E BLU GJITHE ELBASANLLIJET JANE ME JU

Mesazh i vjetër 31 Mars 2008 13:59
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re normal_stadiumiruzhdibizhuta.jpg
Ky file është shkarkuar 31 herë.

Elbasani Kampion !

Pershendetje Tifozat e Elbasanit..

Une jam...!!!
Elbasanlli

Mesazh i vjetër 31 Mars 2008 19:35
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:

Elbasani Kampion !

Mahhh ......... .

Mesazh i vjetër 31 Mars 2008 20:21
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_DaRk_NiGhT
Anetar I Rrezikshem

Regjistruar: 05/03/2008
Vendbanimi: Elbasan
Mesazhe: 5

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 100_2219.jpg_thumb[1].gif
Ky file është shkarkuar 27 herë.

Upupupuppupupupupu Ketu qenka tigrat dhe une si kam pare hajd bismila Ku jeni re tigra si ju kam mire hajd se do ja kalojme mire

Me kete foto pershendes te gjithe elbasanllinjte

Mesazh i vjetër 31 Mars 2008 23:56
ThE_DaRk_NiGhT nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_DaRk_NiGhT Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_DaRk_NiGhT (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ThE_DaRk_NiGhT't! Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_DaRk_NiGhT Shto ThE_DaRk_NiGhT në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_DaRk_NiGhT në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ketu jemi dhe ketu do te jemi gjithmon ...
Hajde Forca Elbasani...

Mesazh i vjetër 01 Prill 2008 00:01
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Jane ngjyrat me te bukura qe eksistojne VERDHE E BLU dhe kjo foto fantastike

Mesazh i vjetër 01 Prill 2008 00:27
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re altin shira - kam nje djal ne gjermani.mp3
Ky file është shkarkuar 1 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Jane ngjyrat me te bukura qe eksistojne VERDHE E BLU dhe kjo foto fantastike

...Nuk e di por, ngjyrat Portokalli qe ka pas "Labinoti" me pelqejne-pelqeshin ma shume! I perkasin dhe tradites sone ne Elbasan! Qyteti i Portokallave! Cdo shtepi Elbasanlliu e ka nji rrenje Portokalli. Une kam ca me shume xhanem se nje rrenje! Nejse, tani te respektojme Verdhe e Blune!

Une Jam...!!!
Elbasanlli

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 04:33
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Kete gje se kam kuptuar pse i nderruan ?
po te pakten ti nderojne keto ngjyra keto lojtare se me ndeshjet e fundit na felliqen fare me duket e kane mendjen tek konvikti jo tek ndeshja .

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 04:38
Ora tani: 08:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionati Shqiptar > Kategoria e parë > Grupi A1 > KS. Elbasani

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar