Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
sigurishte besimtar,
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/09/2006 Vendbanimi: ISTANBUL Mesazhe: 3939
BESÝMTARE JAM DHE BESOJ SHUME TE ZOTÝ.
__________________ * HA...PI...RRI *
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Besimtare nkrisht deri nfund te jetes seme.
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane Besimtare nkrisht deri nfund te jetes seme. hallall dreqe pranaj dhe une te du shume:p ngaqe je besimtare si une...
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane Besimtare nkrisht deri nfund te jetes seme.
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Ateist mor lal jena pse ca ....
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 15/12/2003 Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here Mesazhe: 2169
Besimtar, Bektashjan
__________________ *Born To Touch Your Feelings* I Dont Care If Im Hated On The Net. Because I Have A Real Life.
Regjistruar: 16/08/2006 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 45
Besoj ne Zot. E si te mos besosh , kur sheh argumentat e Tij? Besoj ne ate, i Cili ka ne dore shpirtin tim.
__________________ Te erdhi hareja, ngaqe gjithcka ne univers rrotullohet. "And whomsoever Allah guides, for him there will be no misleader".
Regjistruar: 06/10/2006 Vendbanimi: Shkoder Mesazhe: 18
"ateista jena mer lal?" fol per vete moj. Besoj ne Zot, lene ca thote ajo..!O ti ateiste ashtu si ne figure je?
__________________ "Une s'jam"
Regjistruar: 15/06/2005 Vendbanimi: Prane Mevlanes Mesazhe: 28
Pse ka njeri qe beson se zot ktu???
__________________ Padituria eshte lumturi!!
Regjistruar: 17/01/2005 Vendbanimi: Raccon City Mesazhe: 3634
po!
__________________ Kurre mos debato me nje idiot!Njerezit mund te mos e bejne dallimin! (Ligj i Marfit) Think Different!Think Again! (National Geographic Channel)