Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938
|
Re: ???!!!???
Citim: Po citoj ato që tha unforgiven
E njeh personalisht kete fare Andis apo flet nga rezultatet e punes se tij??
c'fare do gjeje mund te jete ky Andis por vec per politikan nuk i eshte degjuar zeri..te jesh anetar i nje partie, te gezosh favoret e saj, te te jepet nje rol drejtues e te punosh per detyren qe te eshte ngarkuar nuk besoj se do te thote te jesh politikan...pikerisht ky eshte gabimi me i madh i intelektualeve dhe popullit shqiptar ne pergjithesi: nuk bejme dallimin midis politikanit te mirefillte dhe intelektualit te inkuadruar nga politika..
Kot per kuriozitet: c'fare profesioni ka ky Andis???
Aman o Unfergiven po te gjith politikant ne shqiperi doctora, mesusa, drejtora, cobana, rrugaca etj etj jane. Ngaqe Andis Harasani mori rrugen e politikes them qe ai do te jet me i afte sesa shum tjere qe ta perparonte shqiperine. Une kete mendim e mora sepse kam ndjek shum debate e keti person gjate fushates, po ashtu edhe kam lexu biografin dhe aktivitetet qe ka bere. Aq me shum me pelqen qe nuk eshte rritur me frymen e komunizmit si puna Sales e Fatosit.
Andis Harasani jo vetem qe ka mbaru Biznesin me Master por ka mbaru edhe Juridikun edhe e njeh mire Politiken edhe ma merr mendja qe ai do te jete nje dite lideri i shqiperise. Andisi eshte ne fillim te karjeres ti ne politike edhe nese nuk njihet tani si politikan do te njihet se shpejti. You have to start from somewhere.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|