Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Nga jeni ju??
Berat
Durres
Elbasan
Fier
Gjirokaster
Kavaje
Korce
Kruje
Lezhe
Lushnje
Permet
Pogradec
Sarande
Shkoder
Skrapar
Tropoje
Tirane
Vlora
Ne nje rreth tjeter qe nuk eshte permendur
Kosova
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
klaudio
Thinking ahead

Regjistruar: 19/01/2008
Vendbanimi: LISSUS
Mesazhe: 57

uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha Korcari si yll
yyy sa shume korcare. rofte korca

Nuk i shko "Rrofte" korca ?? Apo e perdorni shume "R" ??

Nje hero ka vdek aty! Edhe un aty e kam vendin Gjejeni se nga jam !!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 02 Shkurt 2008 05:20
klaudio nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të klaudio Kliko këtu për të kontaktuar me klaudio (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të klaudio't! Kërko mesazhe të tjera nga: klaudio Shto klaudio në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto klaudio në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha klaudio

Lezha plako!

Dhe ai heroi per te cilin e ke fjalen ti...

Mesazh i vjetr 03 Mars 2008 20:10
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ca bahet mer bab vetem une qekam elbasanlli ktu . Na mbyten durrsaket per zotin , mire ne shqiperi po edhe ktu ne padova ngado qe te ikesh jane durrsak , trecerekun e kam shoqnin time po nejse. Forumista si ju durrsi ka plot :p :p :p :p :p Do na dali noi elbasanlli tjeter ktu se na u thane syte ...

jam elbasanllije

Mesazh i vjetr 09 Prill 2008 02:32
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
J@mes
¤The World Is Yours¤

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 32

Duket edhe nga sondazhi qe nga Tirana paska mjaft anetare.
Ja dhe nje Tr me targa.

Mesazh i vjetr 25 Prill 2008 22:10
J@mes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të J@mes Kliko këtu për të kontaktuar me J@mes (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të J@mes't! Kërko mesazhe të tjera nga: J@mes Shto J@mes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto J@mes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
viper
economista

Regjistruar: 15/10/2005
Vendbanimi: milano (IT)
Mesazhe: 320

po ndonje fierak nuk ka ketu, vetem un qenkam,

para FIERI

Mesazh i vjetr 26 Prill 2008 00:31
viper nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të viper Kliko këtu për të kontaktuar me viper (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të viper't! Kërko mesazhe të tjera nga: viper Shto viper në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto viper në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha viper
po ndonje fierak nuk ka ketu, vetem un qenkam,

para FIERI

Po une ketu cjam ?

Mesazh i vjetr 26 Prill 2008 16:53
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha klaudio

Ty Klaudio nga te kemi, se nuk e morem vesh? Me 28000 deshmore/heronj qe ka shqiperia s'ka njeri qe ta gjej vendin nga je ti.

Mesazh i vjetr 26 Prill 2008 21:54
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Re: Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Ty Klaudio nga te kemi, se nuk e morem vesh? Me 28000 deshmore/heronj qe ka shqiperia s'ka njeri qe ta gjej vendin nga je ti.

Si se kuptove ti, nga Dukati i Vlores duhet te jete se aty ska pas fare deshmor. I vetmi deshmore qe ka pas ai fshat ishte Feruz Topi edhe ati te shkretit i rreshkiti koma duke ec para njesitit te fshatit edhe vdiq.

Te pakten ktu ka vetem 1 deshmore se te tjeret kan qen gjith ballist.

Mesazh i vjetr 23 Shtator 2008 15:17
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

hahahaha durrsak e forte fare kjo............

Mesazh i vjetr 23 Shtator 2008 16:08
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
strellci
jasht *****i

Regjistruar: 19/09/2008
Vendbanimi: not verified
Mesazhe: 61

Un nuk votoj per asnjerin nga vendet e shqiperis por per kosoven(ne rastin tim------------per dEqAnIn .PERSHENDETJE PER TE GJITH FORUMISTAT PA DALLIM LOKACIONI

Modifikuar nga strellci datë 24/09/2008 ora 16:42

Mesazh i vjetr 24 Shtator 2008 16:33
strellci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të strellci Kërko mesazhe të tjera nga: strellci Shto strellci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto strellci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar