Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
E mora vesh de pse e thua dy here Oj. Demek mua me ka sjelle ime me vete e? Po nuk i thone qe ime me me solli me vete. OK Edhe keshu nuku keq.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E mora vesh de pse e thua dy here Oj. Demek mua me ka sjelle ime me vete e? Po nuk i thone qe ime me me solli me vete. OK Edhe keshu nuku keq. eeee pse sthu kete tjatren ty te jep buke me djathe lunxherie ne na jep buke me gjize nga lapardhaja
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E mora vesh de pse e thua dy here Oj. Demek mua me ka sjelle ime me vete e? Po nuk i thone qe ime me me solli me vete. OK Edhe keshu nuku keq.
__________________ .
Une kete te Lapardhase e di ndryshe.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une kete te Lapardhase e di ndryshe. e bodh de bodh se te ra uckuri i benevrekeve
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une kete te Lapardhase e di ndryshe.
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Sa me shkon e zeza
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
......
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
RRobat jan pika ime e dobet . . . edhe pse me humbasin ndonjeher dhe sdi nga i coj i duaaa . . .
Citim:Po citoj ato që tha Ashley RRobat jan pika ime e dobet . . . edhe pse me humbasin ndonjeher dhe sdi nga i coj i duaaa . . . Kjo tregon qe pa rroba kushedi si dukesh.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley RRobat jan pika ime e dobet . . . edhe pse me humbasin ndonjeher dhe sdi nga i coj i duaaa . . .
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kjo tregon qe pa rroba kushedi si dukesh. sexy fare dukem
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kjo tregon qe pa rroba kushedi si dukesh.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley sexy fare dukem Po qe duket sexy kur je pa rroba, e di une po, pata si merak se nuk te pelqente vetja.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley sexy fare dukem