Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Pyetje-pergjigje
Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 402 403 404 405 406 407 408 409 410 [411] 412 413 414 415 416 417 418 419 420 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ku pytjet e pergjithshme?

sa flet edhe ti ?!

.......... mle te te jap pergjigje

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:10
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

sa flet edhe ti ?!

.......... mle te te jap pergjigje

Eh pra fol..se ketu jam

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:12
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Citim:

Eh pra fol..se ketu jam

per c'far po lutesh ??!!

nuk ka pse

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:16
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

epo thashe une, i vjen turp atij! ha ha ha

do bast qe ai ka turp?!

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:17
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Kush ka turp moj? Glaukus? ja prit sa te ambjentohet njecik

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:20
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

po pyetja Cecilia, ku eshte?! ha ha ha

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:22
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Citim:

Eh pra fol..se ketu jam

............. mmmmm me mire ai avatari qe ke pas ( me peshqir )

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:23
raid
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/02/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 1139

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Jo.

Po ti raid nga e ke te dashuren?

Ti kur te vish te ai dejti mos harro CD-te e muzikes.

Keni ndonje pikture ne shtepi? (pyetje per kedo natyrisht)

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:33
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Ja pra e bera me lart, a ka turp glaukus?

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:34
Ana1
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Ti kur te vish te ai dejti mos harro CD-te e muzikes.

Keni ndonje pikture ne shtepi? (pyetje per kedo natyrisht)

po, origjinale. keshtu i shpenzoj une parate e mia. I Love art!

Ti?

P.S.
Citim:
Ja pra e bera me lart, a ka turp glaukus?

si i turpshem me duket, mbase dhe jam gabim. mund te jete thjeshte djali i edukuar, kaq.

Mesazh i vjetër 08 Prill 2012 02:34
Ora tani: 01:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 402 403 404 405 406 407 408 409 410 [411] 412 413 414 415 416 417 418 419 420 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Pyetje-pergjigje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar