Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Interist, c'te te them me shume ty -.-''
Citim:Po citoj ato që tha bruni22
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha Eria Interist, c'te te them me shume ty -.-'' po ja prsh. ka ndonje shpres te ndryshosh mendje? jo po te ankohet kush po deshi qe jam jasht teme
Citim:Po citoj ato që tha Eria Interist, c'te te them me shume ty -.-''
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Te qeshesh dylan, gjithmone duhet te kesh arsye per te qeshur. Te pelqejne vezet e zjera? do e bej un arsyen o vdes
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Te qeshesh dylan, gjithmone duhet te kesh arsye per te qeshur. Te pelqejne vezet e zjera?
ku ehste ky djali di kush gja
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ku ehste ky djali di kush gja Ketu jam Apo e ke fjalen per ndonje tjeter? * * * Ku eshte ajo vajza, di kush gje?
Citim:Po citoj ku ehste ky djali di kush gja
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
kush une apo a jo vizioner si te kam pashe at zot
Ti o dylan ti Une top, po ty si tkam? Kiss * * * Kush eshte tani on? Te ngreje gishtin
Regjistruar: 30/01/2009 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 536
nejse cili osht filmi i fundit qe keni pare?
__________________ L'essenziale è invisibile agli occhi...
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Titanik me 3D dje Endrra me e bukur? kohen zgjidhe vet ..
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ti o dylan ti Une top, po ty si tkam? Kiss * * * Kush eshte tani on? Te ngreje gishtin un mir isha po ka ka fillu nje llimt kryti oj zot sdi ca dreqin me gjet don me me myt shpejt me duket
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ti o dylan ti Une top, po ty si tkam? Kiss * * * Kush eshte tani on? Te ngreje gishtin