Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha ypsiloni

Mir qe me ben ti per te qeshur se ndryshe do ngrysesha i merzitur dhe per kete te falenderoj,dhe kjo nje merit eshte kur ben dike per te qeshur,
nje sqarim per ty dhe ndo nje tjeter,kur un kam qen antar i ketij forumi besoj se ti ske pasur PC ne shtepi akoma,mos shiko te profili im qe jam regjistruar ne 2006 se ky pseudonim eshte i 6ti per mua i dashur IQ,dhe nje keshill shoqerore lere punen e ciceronit dhe shpreh mendimin tend personal,ti sje kerkushi te thuash NE dhe te perfaqesosh te gjith,vetem presidenti ka te drejt te thoj NE,biles dhe ai jo se nuk eshte zgjedh nga populli po u zgjodh nga disa bastexhinj dhe matrapaze,he te keqen dhe here tjeter mos shkruaj i dehur se seshte mire,e di qe e ke nga qefi i fitores prandaj dehesh po prap permabu pak se sben i moshuari keshtu,klm

E tregove veten se je teper idhnak dhe aspak njeri i sinqerte.Dole lakuriq ketu.Po ,ta marresh vesh ti edhe ndonje tjeter,jam i gezuar qe edvinit ju dha nje grusht  i forte turinjeve.Ku paske qene mor djale.Paske dashur qe vendi te destabilizohet njesoj si edvini dhe ndonje tjeter ketu ne forum qe edhe ujin e pijeshem e pi te perzier me fekale.Kush e ka fajin?Ata qe vodhen per 8 vjet rresht.Ju thoni te largohen ne drejtim te pa ditur se thote mire varka:

HAPU BURG!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2007 21:46
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Ore ti po deshe hajde se te marr une ne pune,pasi nuk e ke idene se cfare pune apo biznesi kam.Sa per te laren dhe per dritat mos harro se ke familjen ketej,se e ke thene ne nje mesazh me pare,ke edhe motren mesuese ne mos gaboj.
Nqs do ta dish se nga jam,nga stepat e rusise apo te serbise mos rri ne te semes ku je,po hajde rri ketu ku jam une,ne mes te Shqiperise.
Te pakten ti apo ai canadezi nuk keni goje te flisni.
Vallai per qorra dhe shurdhe si puna jote,qe nuk shohin si eshte realiteti por e shohin sic i thote mesia,nuk me rruhet hic.Zvarr ti shof do me behej qejfi madje.
Ato punet e gjethes se fikut te detit duhet ti dish mire ti .

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2007 21:51
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Re: Ah se harrova

Citim:
Po citoj ato që tha arturm
Per sa i perket frikes se "rrjedhjes" se votave ne Parlament, eshte me se normale. Edhe ketu ne Itali "blihen" deputetet/senatoret. Prandaj bojkotimi i sences ishte menyra e vetme per te kontrolluar "delet" (sidomos kur e di qe ke edhe dele te nje pronari tjeter si Nano).

Efektivisht ato dele u evidentuan, apo jo?

A nuk eshte e njejta frike qe ka pasur Sala sa here e ka bere votimin per heqjen e Jozefines nga kryetare parlamenti, ne menyre elektronike  dhe jo me votim te fshehte (sic donte opozita)?

I dashur arti

pikerisht ketu e kisha fjalen tek rrjedhja e votave nqse do te shkonin deputetet ne parlament.Perseri ata duhet te ishin atje sepse atje e kane vendin i dashur.Ndalimi i tyre te shkojne ne parlament nuk eshte rruga e duhur.Bojkote une kam pare vetem ne Shqiperi i dashur arti.Bojkoti nuk eshte rruga me e mire per nje parti politike.Vjen puna qe ai te kthehet ne bumerang.Mos mendo se jane vetem 7 deputet anti Rama.Jane me shume,mundet 17 arti.Per te tjerat bie dakord me ty me pike e me presje(ekam fjalen per mesazhin tjeter)Urtesia dhe sqarimi me qetesi i debatit tregon se je nje djale me vyrtyte te larta.Debatet e mia me te tjeret ju ngjajne debateve qe behen ne parlament

Respektet e mia

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2007 22:06
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Ore ti po deshe hajde se te marr une ne pune,pasi nuk e ke idene se cfare pune apo biznesi kam.Sa per te laren dhe per dritat mos harro se ke familjen ketej,se e ke thene ne nje mesazh me pare,ke edhe motren mesuese ne mos gaboj.
Nqs do ta dish se nga jam,nga stepat e rusise apo te serbise mos rri ne te semes ku je,po hajde rri ketu ku jam une,ne mes te Shqiperise.
Te pakten ti apo ai canadezi nuk keni goje te flisni.
Vallai per qorra dhe shurdhe si puna jote,qe nuk shohin si eshte realiteti por e shohin sic i thote mesia,nuk me rruhet hic.Zvarr ti shof do me behej qejfi madje.
Ato punet e gjethes se fikut te detit duhet ti dish mire ti .

As qe pjerdh fare se cfare biznesi ke ti.Prite ndonje dite  se do te vene ndonje eksploziv qe komandohet me mobile dhe do shkosh ne te sateme bulldum.Ajo eshte Shqiperia e katandisur nga PS ne 8 vjet udheheqje.Une i kam leruar temen Sales,edvinit dhe kush i ka bere ata.Une urrej komunistet dhe bijte e tyre hajduter te djerses se shqiptareve.Ato qe me lane te paret nuk e trashegoj dot,sepse Saliu ua dha bytherjepurve,por midis dy te keqia i them fuck off komunistave dhe djemve te tyre dhe perkrah me gjysem zemre krahun te cilit i perkas.Irritimi jot tregon se nuk ke me monopol ne ate bisnesin tend ,qe nuk i dihet se si e ke bere dhe kujt i detyrohesh.Nqse ke abuzuar apo ke bere evazion fiskal tani pergatitu te vesh ti dhe ai qe te ka bere me bisnes atje ku thote miku im varka.Cdo gje e thua nga marazi sepse nuk te lene me te besh kontrabande dhe me ndershmeri ju nuk ja dilni dot.Keshtu eshte kjo dynja dhe mos u merzit,sepse ndonje pasardhes i edvinit mund te fitoje zgjedhjet e 2013-s.Deri atehere ju handikapatet e bisnesit ne Shqiperi qepeni e mos na cani........

Bulldum une do te vije aty patjeter kur te dale ne pension,mbase deri atehere komunistat do kene vdekur.Kam qef ta shoh Tosin,Salen edhe edvinin te lozin domino ne ndonje stol tek parku rinia ose tek Taivani poshte ndonje peme.Moisiun nuk e besoj ta qasin,sepse eshte nivel i ulet.Kur nga Tirana te zhduket pluhri dhe smogu do te bleje nje pale shtepi aty afer qendres ne Tirane dhe do te vije sa here te me doje qefi.Kushedi takohemi ndonjehere edhe bashke tek Sheratoni,apo tek Rogneri te hame ndonje dreke a darke.(Besoj te kujtohet se tek Dajti, komunistet nuk te linin te afroheshe,ndersa tani shkon ku te te doje menderja)Tani per tani nuk mund te vije.Po te ishte mire aty nuk ikja.Duke mos pare te ardhme u detyrova te emigroja,por kete nuk e them me krenari.Vleren se kush eshte vendi jot e di vetem kur je ne kurbet.Ndersa une nuk dua te te shohe qe te terhiqesh zvarre sic do ti.Une nuk jam katil si ty.Une dua qe bisnesi jot te jete i sukseshem dhe nqse e ke vene me djerse e me ndershmeri zoti ta shtofte.Ndersa po e ke vene me pisllek dua te te shoh behind bars.

PS:Fiku i detit nuk ka gjethe bulldum,nuk eshte ide.OK

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2007 22:43
arturm
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195

IQ

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA  
I dashur arti

pikerisht ketu e kisha fjalen tek rrjedhja e votave nqse do te shkonin deputetet ne parlament.Perseri ata duhet te ishin atje sepse atje e kane vendin i dashur.Ndalimi i tyre te shkojne ne parlament nuk eshte rruga e duhur.Bojkote une kam pare vetem ne Shqiperi i dashur arti.Bojkoti nuk eshte rruga me e mire per nje parti politike.Vjen puna qe ai te kthehet ne bumerang.Mos mendo se jane vetem 7 deputet anti Rama.Jane me shume,mundet 17 arti.Per te tjerat bie dakord me ty me pike e me presje(ekam fjalen per mesazhin tjeter)Urtesia dhe sqarimi me qetesi i debatit tregon se je nje djale me vyrtyte te larta.Debatet e mia me te tjeret ju ngjajne debateve qe behen ne parlament

Respektet e mia

Personalisht kam qene gjithmone kunder c'do bojkoti (me perjashtim te bojkotimit te parlamentit te dale nga zgjedhjet '96, dhe arsyet per ate bojkot, te pakten mua personalisht, me bindnin, por kjo eshte nje histori tjeter).

Por ne kete rast i dashur IQ, duhet ta pranosh, nuk keni te bejme me bojkot. Bojkot dmth qe te terhiqesh nga parlamenti totalisht, apo jo (sic ka bere, psh, opozita e atehershme pas vrasjes se Azemit)? E pra PS ka marre pjese ne seancat e tjera te parlamentit ne keto dite, dhe nuk ka marre pjese VETEM ne proceduren e zgjedhjes se Presidentit (arsyet, na peqejne apo nuk na pelqejne ne, i dime, dhe kjo eshte nje e drejte legjitime e opozites per te bere interesat e saj).

Situata te tilla si keto (nuk e di ne Angli) jane te shpeshta ketu ne Itali, kur opozita braktis sallen ne shenje proteste per aprovimin e ketij apo atij ligji. Per kete duhet te me besosh, sepse sic e shef jam nje i apasionuar pas politikes dhe e ndjek, si ate shqiptare dhe ate ketu ne Itali.

Bere keto sqarime po shkoj me tej.

Eshte normale qe opozita duhet te merrte pjese ne salle dhe te votonte ne grup JO. Kjo do ishte sjellja me lineare, por sic te thashe me lart, vatha e sotme e kesaj opozite eshte me shume dele te Nanos (sepse Edi u zgjodh me pas), te cilet nuk ja "falin" Rames marrjen e postit te kryetarit (sic e pame arriten te bejne edhe paturpesira per kete), prandaj edhe Edi eshte i detyruar qe te zbatoje keto "manovra" politike. E dyta eshte gjithmone qe kihet frike nga vota e ndonje "rrebeli" brenda partise.

Sic te solla shembullin me lart, edhe Sala, QE E KA VATHEN E VET DHE DALLOHET SI BARI I MIRE, ka frike nga keto "anomali" te politikes, perndryshe nuk do te shpjegohej perse KA INSISTUAR te hedhi tre here poshte pretendimin e opozites per votim te fshehte per heqjen e Jozit (a nuk eshte frike "rrjedhjeje" votash kjo?)

Psh 

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2007 23:22
arturm nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arturm Kërko mesazhe të tjera nga: arturm Shto arturm në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arturm në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
northwest
derri do plumb

Regjistruar: 28/04/2006
Vendbanimi: mbrapa PC tende :)
Mesazhe: 362

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re sala-bamiri.jpg
Ky file është shkarkuar 41 herë.

mos fol me baban ashtu se te merr vesh jotem dhe te ben namin,po qe se sme njeh per baba na njih njerin nga keta

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 02:17
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

lere te leh zagarin, lere.. se do i vi dita .

po ai president qe kishim.. me origjin kavjs ishte, po sdukej si i lagjes.. keta qekan te dy.. hahahahaha

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 02:19
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
lere te leh zagarin, lere.. se do i vi dita .

po ai president qe kishim.. me origjin kavjs ishte, po sdukej si i lagjes.. keta qekan te dy.. hahahahaha

hahahaaaaa Fredi ishte burrrrrrrrrrrrrrrrr...e me shume 'rr' , gjeneral hesapi o Kota.

Pastaj nuk i merret vesh mire se nga eshte ... ka lindur ne Shkoder... ka jetuar ne Kavaje... s'e di!!!

Sales edhe ajo i duhet te behet edhe me shoqaten dhe pastaj do hyje ne guinnes per traplliqet me te paimagjinueshme qe mund te beje nje qenie njerezore...

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 02:29
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arturm
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195

ketu eshte dale fare jashte teme.

i propozoj moderatorit ta mbylli kete teme, se ne fund te fundit, i mire apo i keq, Presidenti u zgjodh

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 02:45
arturm nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arturm Kërko mesazhe të tjera nga: arturm Shto arturm në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arturm në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

mire e ka arti, eshte apo seshte.. eshte vetjake personale e sales dhe e topit.. skan ci duhen popullit.. dhe un mendoj qe tema te mbyllet:p

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 02:49
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar