Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Gjeni keto Gjeagjeza.. Vlerësimi i Temës: 25 votime, mesatarja 3.84.
Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Tresh

hahaha, sa kam qeshur, une ate filmin sa e pashe ne lenden e Italishtes qe bej dhe mendova ta shkruaja ketu..

Por te lumte e ke gjetur.

Te pershendes. Tani na thuaj nje tjeter..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 19:08
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

urraaaaaaa

sa mire
thashe ta meritoj nji here radhen edhe une
nuk kam nji gjegjeze po nji loje tjeter.....
nderkohe po shoh edhe nji here filmin mqs i ka edhe nja 2-3 gjeagjeza tjera...

KUSH JAM UNE?
Une jam nji burre.Ne qoftese djali i Drinit eshte babai i djalit tim,atehere kush jam per Drinin?

yyyyyy sa e zorshme aaaaaaaash

ciao

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 19:36
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Ti je djali i Drinit.

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 20:38
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

e gjete

o Ken e gjete si gjeagjeze

po tamnan taman une s'jam djali i Drinit...

s'kam pse te tham merre radhen se e din mire qe te takon ....

ciao nga 3SH

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 23:32
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Princesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/10/2003
Vendbanimi: Danmark
Mesazhe: 112

Jo Tresh eshte rradha ime te tregoj nje gjeagjeze.
Lesh per fundi, lesh permi e qon kemben per me shti.
Nese e ka dhene dikush para meje kerkoj ndjese, se ishin shume faqe per me i lexuar.

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 23:42
Princesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Princesa Kliko këtu për të kontaktuar me Princesa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Princesa't! Kërko mesazhe të tjera nga: Princesa Shto Princesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Princesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Princesha,eshte thene njehere...me mire thuaj nje tjeter..

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 23:54
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

princesha

Ciao princesha
merre radhen kur te dush....
sa per ate tanden ndoshta jane Corapet e leshit...
e nqs e gjeta ta dhuroj radhen pse une s'di gjeagjeza

ciao..

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2003 23:54
Princesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/10/2003
Vendbanimi: Danmark
Mesazhe: 112

Ok me falni se nuk e dita tani po provoj edhe me nje tjeter

"Pse Dhija nuk e din se cka eshte tagjia"

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 00:11
Princesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Princesa Kliko këtu për të kontaktuar me Princesa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Princesa't! Kërko mesazhe të tjera nga: Princesa Shto Princesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Princesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Taulanti
Anetar i ri

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: psssssss
Mesazhe: 17

Se nuk ka fatin me e hanger ose s'i pelqen.

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 00:30
Taulanti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Taulanti Kliko këtu për të kontaktuar me Taulanti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Taulanti Shto Taulanti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Taulanti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
klodja
Anetar i ri

Regjistruar: 03/08/2003
Vendbanimi: new york
Mesazhe: 5

Smile

o PRINCESHA po he mi a e ka gjet gje Taulanti gjaegjezen tende apo jo?
une me zi po pres sa te gjej edhe une nje gjaegjeze ta mer edhe une njeher radhen pa si te behet....
pershendetje!

yjet spektatore...

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 06:50
klodja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të klodja Kliko këtu për të kontaktuar me klodja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: klodja Shto klodja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto klodja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Gjeni keto Gjeagjeza..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar