Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
vanesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/03/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 35

Kur zoti e krijoi burrin e thirri dhe i tha:
Kam nje lajm te mire dhe nje te keq, cilin do te degjosh me pare??
Burri: te mirin ne fillim
Zoti: do te kesh nje tru dhe nje penis
Burri: Po i keqi ceshte??
Zoti: Nuk funksionojne te dy ne te njejten kohe.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 01:09
vanesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vanesa Kërko mesazhe të tjera nga: vanesa Shto vanesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vanesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
studente
Anetar i ri

Vendbanimi: Londer
Mesazhe: 24

nje te vertete me policet

Meqe folet per policet une kam punuar me to, po ju them nje te vertete se gjithmone te verteta jane ato qe thuhen per to. Madje shpesh here i pyesja pse ndodhin gjithe gafat me ju?

Nje dite po kaloja poshte shiritave kordon per te shkurtuar rruge dhe polici me therret
Shefe ku po shkon?
Ja po i bie ketu per shkurt pse ka ndonje gje te keqe-iu pergjigja
Joooo shefe po deshe kalo dhe siper kurrizit tim- tha ai me djallezi
Pse gomar je ti te me mbash mua ne kurriz, nuk e dija- ia ktheva duke qeshur.

Ne qender te Tiranes ndalon polici per kontroll automjeti
Mirmbrema, e kujt eshte makina- thote ai
E imja iu pergjigja, nuk kisha asnje dokument pasi ishte me traga te huaja.
E ke patenten- me pyeti perseri
Patjeter. Pse ketu ne shqiperi femrat lejohen ti japin makines pa patente- iu pergjigja sikur nuk jetoja ne tirane.
Vazhdo vazhdo pushime te mbara -tha ai duke menduar se isha emigrante.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 15:03
studente nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të studente Kliko këtu për të kontaktuar me studente (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: studente Shto studente në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto studente në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

ohooooooooo qenka hapur teme me policet tone te dashur o ça qefiiiii
di une nja ca

erdhi fugoni i policise ne nje shtepi publike!!!mbasi i hodhen nje sy shefi katalogut zgjodhi k*ven!!!pronarja i tregoi dhomen!!!te tere policet u vune ne rradhe po i pari u fut shefi!!!hyn shefi....mbaron pune dhe del !!!kur del thot:une po ju pres ne furgon!!!mbarojne pune te gjith policet dhe shkojne ne fugon dhe e pyesin shefin:he mo shef,si ishte???
''me mire te kisha q*re gruan time''-tha
edhe policat duke tundur koken:''ke te drejte shefo me mire do ishte te kishim q*re gruan tende sesa ate''!!!

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 18:00
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
studente
Anetar i ri

Vendbanimi: Londer
Mesazhe: 24

ore hashash

Ore hashash kujdes se kjo ishte e rende. Ti pak qe je hashash do edhe probleme te tjera me policet.

Ishte e lezecme, ma do mendja do jete e vertete.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 19:38
studente nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të studente Kliko këtu për të kontaktuar me studente (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: studente Shto studente në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto studente në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

ahhahahahha studente
hashashi ta tha mir mblidhe mendjen

Sekretarja

Nje sekretare e re komplet nudo futet ne zyren e dretorit dhe me te qeshur i thote : -Zoti drejtor sapo pashe gruan tuaj qe parkoj makinen ne anen tjeter te rruges . Per 3 min ajo do te jete ketu .Si do tja bejme ? Te rri ketu apo do te vendosesh te me rritesh rrogen ?!

Instruktori

- Desha te dija - i tha nje nxenese bukuroshe instruktorit te saj --a eshte e mundur qe nje shofer te puthe pasagjeren ndersa eshte duke ngare makinen ?- Kjo eshte nje pyetje qe e kane bere shume vete -- i thote instruktori --dhe aplikimi i saj do te jete objekti i mesimit tone te pare !

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2004 22:54
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Portofoli

Pasi kishte kerkuar ne portofol nje zoteri i bertet gruas : - Yt bir me ka marre parate !- Po i thote gruaja me nje ton ironik -Sa shpejt e akuzon ! Mbi te gjitha mund te kem qene dhe une ! - Oh , Kete nuk e dija Kane mbetur edhe ca para !

Ne Rruge

- Nuk do ta diskutoj me kete problem - i tha sekretarja drejtorit te saj . Ti nuk deshiron te ma shtosh rrogen ?!. Mire por ndoshta ka nje rruge per te rene dakort . Te njejten page a nuk mundesh te ma japesh me shpesh ?!

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2004 22:56
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Re: ore hashash

Citim:
Po citoj ato që tha studente
Ore hashash kujdes se kjo ishte e rende. Ti pak qe je hashash do edhe probleme te tjera me policet.

Ishte e lezecme, ma do mendja do jete e vertete.

ej lal po se mos jam une i pari qe tallem me policat nuk jam as i pari as i fundit lal!!!po aman mo lal çdo na bejne policet neve!!!leqe nuk na e dine vendodhjen sepse jemi ne drejtim te paditur sigjithmon

po te doni edhe nje tjeter per policat tone te mençur ja ku e keni :

Nje polic i veshur civil hyn ne nje dyqan - Miredita dua te blej ate firzamoniken aty - Me fal mos je gje polic - Po,nga e kuptove? - Po sepse une shes kalorifere

me rrespekt per policat taneeeeeeee

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2004 23:14
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vajza lot kristal
Anetar i ri

Regjistruar: 20/06/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 7

Red face

ahahah sa te forta

nese po nis dhe une nje ce me kan tregu te gjitha kafshet e pyllit po laheshin mirpo miu kishte vajtur atje sa andej kendej dhe uleriste po kostumi im ku eshte uleriste vete te pellgu dhe i drejtohet luanit pa dale te dhikoj cik ne kembe u cua luani ,ulu ulu i thote mendova se kishe vesh ,kostumin tim

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2004 22:01
vajza lot kristal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vajza lot kristal Kliko këtu për të kontaktuar me vajza lot kristal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vajza lot kristal Shto vajza lot kristal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vajza lot kristal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
G-[UniT]
Hate? Love? Im on yo mind

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: Detroit
Mesazhe: 34

Sorry per mungesat...

Na falni per mungesat qe kam bere por jam shume i zene. Kohet e fundit as chat, as email, as aol, as msn edhe sigurisht as forum nuk kam pare gje.

meqe jam ne kete teme ja ku eshte nje...

Nje peshkatar shkonte tek liqeni dite per dite.

nje dite, dy e shikon nje fshatar edhe i thot "aman ore ca vjen ketej se nuk kap ndonje peshk."

thot ky peshkatari "kap kap"

"Po si kap ore" i thot fshatari

"po kam tullen un" i thot peshkatari

ok nje dite dy dite tjera kaluan edhe fshatari prap i thot mire kallamat po tullen ce do...

eshte sekret i thot peshkatari.

he o ma thuaj i thot fshatari, e nejse 2 a 3 her i lutet fshatari nuk ja tregon peshkatari...

kallamat i hedh ne uj, po zura ndonje beshk, bereqaves, po tullen sta tregoj,

aman i thot fshatari ca te bej qe tma tregosh,

i thot peshkatari ma le nej her, e nejse ja le ky fshatari edhe ne fund i thot, ok, me kte tullen, ti je i 7-ti qe ma ke lene...

-G-

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2004 19:34
G-[UniT] nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të G-[UniT] Kliko këtu për të kontaktuar me G-[UniT] (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: G-[UniT] Shto G-[UniT] në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto G-[UniT] në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ai_qe_Ka_Inat
Lucky_4_Life

Regjistruar: 02/06/2004
Vendbanimi: Ne Zemren e dikujt !
Mesazhe: 10

Qesh me lot e qaj me zemer [them un]

hahaahahah shum te bukura dhe shum per te qeshur si thoni ta them un nje per te qeshur >?
Nje plak vjen nga Shqiperia ne Londer dhe unthton me Autobus dhe pas nje kote gjat plaka e vjeter mo e nget [Teshmaj] kshum i themi ne katunaret e Qytetruar.Dhe nje zezak i thot F U .Plaka ja kthen ehhh F U o Bir ene Zoti te rujt,d.th.meqe un jam Enciklopedi e gjall duhet te keni tru ta kuptoni dhe mbi te gjitha ta dini pse po qeshni ok popull.Mir u takofshin ne Finale .....

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2004 19:45
Ai_qe_Ka_Inat nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ai_qe_Ka_Inat Kliko këtu për të kontaktuar me Ai_qe_Ka_Inat (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ai_qe_Ka_Inat't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ai_qe_Ka_Inat Shto Ai_qe_Ka_Inat në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ai_qe_Ka_Inat në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar